ابوالفضل طالبی

بررسی سئو سایت|بررسی وضعیت سئو سایت|آنالیز رایگان سایت

1,866 پست در این موضوع

خیلی خیلی ممنونم

فقط یه سوال داشتم و اینکه گفتین از کلمات کلیدی با " " استفاده کنم . از این علامت در قسمت کلمات کلیدی خود مطالب استفاده کنم؟یا در تنظیمات خود جوملا؟فرقش با اینتر چیه؟؟

منظورم کاماست و برای جدا کردن کلمات از یک روند استاندارد استفاده کنید هم در قسمت مطالب و هم تنظیمات کلی که همون استفاده از کاما برای جدا کردن کلمات کلیدی است .

Share this post


Link to post
Share on other sites
آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش html و css آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش سئو وردپرس آموزش امنیت وردپرس آموزش وردپرس آموزش فرم ساز RSform آموزش سئو جوملا آموزش فروشگاه ساز Hikashop آموزش فروشگاه ساز ویرچومارت آموزش طراحی سایت آگهی تبلیغاتی آموزش امنیت جوملا آموزش طراحی سایت فروش فایل آموزش طراحی قالب ریسپانسیو با Helix آموزش جوملا 3 آموزش ساخت ربات دکمه ی شیشه ای آموزش ساخت ربات همکاری در فروش آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات ضد اسپم آموزش ساخت ربات پیوست فایل سورس ربات مدیر گروه | ربات مدیر گروه همسریابی

SEO Score:

86%

Terms:

499 (Unique: 247, Linked: 102)

Images:

30 (Alt tags missing: 3)

Links:

70 (Internal: 38, Outbound: 22)

-*

درود

کلملت کلید رو درست کنید و مطلب ها بروز کنید

Share this post


Link to post
Share on other sites

ایندکس یعنی چی؟

ایندکس (index) در طراحی وب به فایلی گفته می شود که به عنوان صفحه ی پیشفرض یک دایرکتوری از یک سایت استفاده میشود و با پسوندهای گوناگونی می تواند آنها را شناخت.

به زبان ساده تر هنگامی که در یکی از پوشه های یک سایت فایلی با نام index ساخته میشود آن فایل به عنوان فایل پیش فرض آن پوشه برای مرورگرها شناخته خواهد شد و حتی اگر نام آن فایل ایندکس در آدرسبار مرورگر تایپ نشود آن فایل باز هم به نمایش در خواهد آمد.

برای مثلا فایل ایندکس سایت وبلاگ نویسان یک فایل با نام ایندکس و پسوند پی اچ پی است (index.php). حال اگر شما به صفحه ی اول سایت مراجعه کنید لازم نیست آدرس را به صورت http://www.blogers.ir/index.php تایپ کنید زیرا بدون تایپ آن نیز مرورگر دقیقا این فایل را برای شما به نمایش خواهد گذاشت حال برای آدرس انجمن هم به همین ترتیب است با آنکه فایل پیشفرض این انجمن به صورت آدرس http://www.blogers.ir/forum/index.php می باشد اما شما با تایپ کردن آدرس بدون عبارت index.php هم به این فایل دسترسی پیدا خواهید کرد. البته غیر از کلمه ی index از کلمه ی default هم می توان استفاده نمود. برای مثال آدرس فایل اصلی وبلاگهای موجود در بلاگفا یک فایل default با پسوند aspx است (default.aspx) که چون این فایل وظیفه ی همان فایل ایندکس را بر عهده دارد الزامی به تایپ آن در مرورگر نیست.(http://www.mjmafi.blogfa.com/default.aspx)

توجه داشته باشید که این فایل با پسوندهای زیادی مانند htm , html , php , asp , aspx و بسیاری فرمتهای دیگر وجود داشته باشد اما نام آنها فقط باید اینکس یا دیفالت باشد تا به عنوان فایل پیشفرض شناخته شود.

عبارت دیگری که در مورد کلمه ی ایندکس به کار برده می شود این است که در اصطلاح گفته می شود گوگل یک صفحه را ایندکس کرده است که به معنای آن است که گوگل آن صفحه را شناخته و به دایرکتوری خود اضافه کرده تا در نتایج جستجویش به نمایش در آورد

منبع: وبلاگ 4سوق

Share this post


Link to post
Share on other sites

۱۰تکنیک برتر برای بهینه سازی سایت در موتورهای جستجو

بهینه سازی موتورهای جستجو (Search Engine Optimization) یا SEO* فرایند بهبود در مشاهده وب سایت و صفحات وب در موتورهای جستجوست بدون آنکه بابت نمایش صفحات هزینه ای پرداخت شود. *یعنی صفحات به روش طبیعی،* سازمان یافته و یا الگوریتمی نتایج نشان داده شوند.

در کل، نزدیکترین (*یا بالاترین لینک)،* و یا سایت هایی که با تناوب بیشتری در لیست نتایج ظاهر می شوند،* بیشترین بیننده را دارند. SEO انواع مختلف جستجو شامل جستجوی تصاویر، جستجوی محلی، *جستجوی ویدیو و SEO* را در برمی گیرد و می کوشد تا وب سایت های مرتبط را ارائه دهد. در واقع SEO در نظر می گیرد که موتورهای جستجو چگونه کار می کنند و مردم در جستجوی چه چیزی هستند. بهینه سازی یک وب سایت ممکن است شامل اصلاح محتویات و کدهای HTML و کدهای مرتبط دیگر باشد تا هم ارتباط نتایج یافت شده را با کلمات کلیدی افزایش دهد و هم موانع موجود شاخص گذاری فعالیت های موتور جستجو را از بین ببرد. پیشرفت دادن سایت به منظور افزایش تعداد لینک های ورودی به سایت و یا لینک های موجود درسایت از دیگر تاکتیک های SEO می باشد.

هر روز يك تكنيك براي سئو ارائه مي شود

Share this post


Link to post
Share on other sites

با تشکر از زحمات بی دریغتان ، بی زحمت سایت من را هم چک کنید . (یک راهنمایی کامل می خوام ، از همه ایراداتش بهم بگین ). باز هم ممنون

www.shahre-gomshodeha.ir

Share this post


Link to post
Share on other sites

اولین ایراد در انتخاب نام دامنه شماست که طولانی و دو سیلابی است .. با کمی تحقیق میتوانستید نام های مناسب و کوتاه تک کلمه ای برای خود انتخاب کنید

مشکل بعدی فونت سایت میباشد که ترجیحا تهوما استفاده نمایید تا جلوه مناسب تری پیدا کند

بک گراند قالب هم جلوه خوبی ندارد

از نظر ظاهری کارهای بیشتری باید روی سایت انجام بدید

تنظیمات سئو را انجام نداده اید و سئو شما فعال نیست ... به پست اول تاپیک مراجعه نمایید و مواردی که اشاره شده را انجام دهید.

برای مطالب سایت متاتگهای Keyword و Description را تعریف کنید و به امان خدا رها نکنید!

به تصاویر atl و title نداده اید!

برای صفحه اصلی کلمه کلیدی مناسبی قرار نداده اید .

در کل همانطور که اشاره شد به پست اول مراجعه کنید و کلیه موارد را انجام دهید.

Share this post


Link to post
Share on other sites

تكنيك اول در سئو

[h=3]1.برچسب عنوان (Title tag*)[/h] در بالای کد هر وب سایتی، شما می توانید متا تگ های بسیاری را پیدا کنید. برخی از این تگ های استاندارد، title, Description و keyword می باشند. تگ title* به صورت تکنیکی meta tag نیست،* با این وجود اغلب مقداری به آن اختصاص داده می شود. تگ عنوان نقش بزرگی را در شاخص گذاری سایت شما ایفا می کند و بنابراین از سه تگ دیگر مهمتر است.

عنوان صفحه اولین چیزیست که موتور جستجو دنبالش می گردد چرا که مشخص می کند صفحه در مورد چه چیزیست. این تگ اولین چیزیست که کاربران آن را در لیست نتایج موتور جستجو مشاهده می کنند. آنچه مهم است اضافه کردن یک یا دو کلمه کلیدی به تگ عنوان است. بیشتر افراد نام شرکت و یا عنوان صفحه خاصی از وب را نیز اضافه می کنند که این کاری مفید است.

Share this post


Link to post
Share on other sites
با سلام و درود

خواهشا سایت من اگر لطف کردید یک انالیز ریز می خواستم

یا علی

www.mrsh.ir

وارد گفته شده توسط دوستان رو اعمال کنید

این هم آنالیز سئو دامنه شما

SEO Score:

86%

Terms:

499 (Unique: 247, Linked: 102)

Images:

30 (Alt tags missing: 3)

Links:

70 (Internal: 38, Outbound: 22)

Share this post


Link to post
Share on other sites
با تشکر از زحمات بی دریغتان ، بی زحمت سایت من را هم چک کنید . (یک راهنمایی کامل می خوام ، از همه ایراداتش بهم بگین ). باز هم ممنون

www.shahre-gomshodeha.ir

درود

دوست عزیز گفته های آقای طالبی کامل و جامع است فقط من اینو اضافه کنم امینت کاملا پایین

ی فکری به حالاامنیت مدیریت جوملا و دیتابس و بخصوص قالبتون کنید .

بدورد

Share this post


Link to post
Share on other sites

تكنيك دوم

2.برچسب متا (Meta tag)

دو متاتگ اساسی در SEO وجود دارد. description , keyword tag. بر سر این موضوع بحث هایی مطرح است که آیا موتور جستجو از description tag برای رتبه بندی سایت استفاده می کند یا خیر. به هر حال، *description یکی از مهمترین تگ ها می باشد چرا که وقتی لینک سایت شما در میان نتایج دیگر نشان داده می شود، این توضیحات* توسط کاربران خوانده شده و کاربران طبق آن تصمیم می گیرند که روی لینک کلیک کنند یا خیر. بنابراین اطمینان حاصل نمایید که کلمات کلیدی مناسب و محدودی را در این تگ قرار می دهید.

از تعداد کلمات زیاد بپرهیزید چون این تگ باید همانند جمله خوانده شود نه یک لیست پر از کلمات کلیدی. هنگامیکه لیست کلمات کلیدی را ایجاد می کنید، ممکن است در مورد اصطلاح خاصی که دیگران هنگام جستجو تایپ می کنند نگران باشید.

مثلاً *اگر سایت شما در مورد طراحی وب باشد می توانید کلمات کلیدی رو به رو را انتخاب کنید: "طراح وب ،* طراحان وب،* طراح حرفه ای وب،* طراح وب با زبان HTML" *اما به هر حال کلمه اصلی "طراحی وب" *است. پس از آنجا که همه این کلمات کلیدی شبیه هم هستند یک یا دو کلمه که بیشتر استفاده می شوند را انتخاب کنید.

Share this post


Link to post
Share on other sites

و اما تكنيك سوم

[h=3]3.تگ های هدینگ (Heading Tags)[/h] تگ های heading* را به شکل مناسبی به کار برید. استفاده از تگ های heading به کاربران، مرورگرهای وب و موتورهای جستجو کمک می کند تا بفهمند نقاط کلیدی و اصلی سایت شما در کجا قرار دارند.

عنوان صفحه اصلی سایت شما باید با تگ <h1> نوشته شود. این تگ نشاندهنده آن است که صفحه شما در مورد چه چیزیست. از تگهای <h2> و <h3> نیز که اهمیت برابری دارند استفاده کنید تا سایت خود را بخش بندی کنید. موتور جستجو به صورت اتوماتیک می فهمد کدام بخش از متن، *عنوان را تشکیل می دهد. بدین ترتیب Heading tag های گوناگون اولویت های متن را مشخص می کنند و به ایندکس کردن مناسب سایت شما کمک می کنند.

Share this post


Link to post
Share on other sites

اينم تكنيك چهارم در سئو

[h=3]4.افزودن alt* به تصاویر (Alt Attributes on Images)[/h] افزودن ویژگیalt* به تصویر در حقیقت برای دو منظور صورت می گیرد. در زمینه SEO برای قرار دادن یک توضیح مختصر بر روی تصویر،* باید آن متن را در کد برنامه وارد کنید که این باعث می شود موتور جستجو در هنگام شاخص گذاری سایت شما را مشاهده کند. توضیحی که ارتباط بیشتری با تصویر داشته باشد شانس شما را در داشتن رتبه بندی بالاتر در موتور جستجو،* بیشتر خواهد کرد. علاوه بر آن،* قرار دادن ویژگی alt* روی تصویر به کسانی که با استفاده از screen reader وارد سایت می شوند کمک می کند. آن ها نمی توانند تصویر را ببینند اما با مشاهده توضیحات تصویر متوجه می شوند تصویر سایت شما در چه مورد است.

Share this post


Link to post
Share on other sites

آیا وقتی که در جوملا در قسمت نام مستعار کلمات فارسی نوشته شوند آیا در سئو تاثیری دارد ؟

Share this post


Link to post
Share on other sites
آیا وقتی که در جوملا در قسمت نام مستعار کلمات فارسی نوشته شوند آیا در سئو تاثیری دارد ؟

قطعا تاثیر داره. باعث افزایش sef در سایت شما می شه. دو تاپیکی که در پست اول اشاره شده را مطالعه کنیدbook

Share this post


Link to post
Share on other sites
با عرض سلام و خسته نباشید :thanks:

ممنون میشم نظرتونو راجب این سایت هم بگید.کلا دیگه

http://www.design-teen.com/

سئو داخلی جوملا فعال نیست:1dco2x0p1lilzhfpg1t برای فعال سازی در پست اول دو تاپیک اشاره شده، مطالعه کنید.

(تو پرانتز بگم که ، 2 تا jquery یکی اسلاید شو یکی پلاگین زوم عکس، فراخوانی می شه ، که باعث شده اسلاید دچار مشکل بشه)

حتما در صفحه ی اصلی سایت خود مطلب بذارید و بدون مطلب عملا تلاش برای سئو بی فاید هست.

در قسمت سفارش هر محصول توضیحی پیرامون ان قرار دهید و در نحوی درج مطلب هم دقت داشته باشید

ویرایش شده در توسط majid.fathi

Share this post


Link to post
Share on other sites

طبق قول بنده

اينم تكنيك پنجم

[h=3]5.افزودن ویژگی عنوان به لینک ها (Title Attributes on Links)[/h] افزودن ویژگی عنوان به لینک، یکی دیگر از گام های مهم است که هر وب سایت خوبی باید آن را داشته باشد. هنگامی که ماوس خود را روی لینک می برید، *این ویژگی به صورت یک 'tool tip'*روی عنوان نمایش داده می شود. این امر به ویژه برای لینک های تصاویر مهم است اما به همان اندازه برای لینک های متنی نیز اهمیت دارد.

یادآوری می کنیم که شما باید از یک متن توضیحی برای لینک های خود استفاده کنید. "اینجا کلیک کنید"* به افراد – و مهمتر از آن به موتورهای جستجو- نمی گوید لینک در مورد چه چیزی می باشد. حداقل ،قرار دادن یک تگ عنوان که "اینجا کلیک کنید" را توضیح دهد که برای مثال توضیح آن عبارت از "مستندات طراحی وب". از آن بهتر- ساختن یک لینک متنی مانند "مستندات طراحی وب مرا مشاهده نمایید"*- مقادیری را به لینکی که نمایش دهنده صفحه نتایج است،* می دهد.

Share this post


Link to post
Share on other sites
سئو داخلی جوملا فعال نیست:1dco2x0p1lilzhfpg1t برای فعال سازی در پست اول دو تاپیک اشاره شده، مطالعه کنید.

(تو پرانتز بگم که ، 2 تا jquery یکی اسلاید شو یکی پلاگین زوم عکس، فراخوانی می شه ، که باعث شده اسلاید دچار مشکل بشه)

حتما در صفحه ی اصلی سایت خود مطلب بذارید و بدون مطلب عملا تلاش برای سئو بی فاید هست.

در قسمت سفارش هر محصول توضیحی پیرامون ان قرار دهید و در نحوی درج مطلب هم دقت داشته باشید

پس بخاطر اینکه دوتا jquery فعاله اسلاید شو اونطوری نشون میده.ممنون از راهنماییتون

در مورد صفحه اول خود مشتری خواسته که متن نباشه

درکل راهنماییتون خیلی مفید بود:thanks:

Share this post


Link to post
Share on other sites

ميخواستم بدونم آيا استفاده بيش از حد از كي ورد ها و متا تگ ها تاثير منفي در ايندكس صفحات توسط گوگل داره|؟چون يه جا خوندم كه حد اكثر 60 كاراكتر بهترين وضعيت استفاده از كليد واژه ها هست؟ اگه هست آيا فقط در مورد جوملا اينطوريه؟ اگه نه پس چرا خيلي از سايت هاي پر بازديد اايراني از كوله باري از كلمات كليدي توي هر موضوع استفاده ميكنند.و در آخر فرق متا تگ و كي ورد در چيه؟ از كجا متا تگ هامون رو تعريف بايد بكنيم؟ با تشكر

ویرایش شده در توسط hamedtahamtan1

Share this post


Link to post
Share on other sites

سلام به همه دوستان خوب انجمن:auizz3ffy9vla57584x

یه سوالی داشتم

وقتی سئو داخلیو اکتیو کنیم و همه لینک های سایت از بین بره به نظرتون دلیلش چیه؟:33:

Share this post


Link to post
Share on other sites

بله این حرف صادق هست و ربطی به هیچی نداره منظورم جوملا یا وردپرس یا .....

باید طبق استاندارد خود گوگل باشه و نکات را رعایت کنید

Share this post


Link to post
Share on other sites

کاربر گرامی samanedaryaee

لطفاً کمی شفاف تر بیان کنید تا پاسخگو باشم

سلام به همه دوستان خوب انجمن:auizz3ffy9vla57584x

یه سوالی داشتم

وقتی سئو داخلیو اکتیو کنیم و همه لینک های سایت از بین بره به نظرتون دلیلش چیه؟:33:

Share this post


Link to post
Share on other sites
مهمان
This topic is now closed to further replies.