راهبران

  1. حجت مردانه زاده

    حجت مردانه زاده

    مدیر بازنشته


    • امتیاز: پسندیدن (Likes)

      39

    • تعداد ارسال ها

      5,021


  2. Mahboobe.Maleki

    • امتیاز: پسندیدن (Likes)

      8

    • تعداد ارسال ها

      2,072


  3. Masood Ashoori

    Masood Ashoori

    مدیر


    • امتیاز: پسندیدن (Likes)

      7

    • تعداد ارسال ها

      4,287


  4. alirezazare

    alirezazare

    مدیر


    • امتیاز: پسندیدن (Likes)

      6

    • تعداد ارسال ها

      1,340



Popular Content

نمایش پست های دارای بیشترین لایک از تاریخ 04/02/96 در پست

  1. 5 لایک
    با سلام در بعضی از بسته های جوملا بعد از بروز رسانی آنها به نسخه 3.7 فایل زبان مدیریت فراخوان نشده و موجب بهم ریختگی در صفحه مدیریت می شود برای رفع این مشکل در محل نصب جوملا مسیر زیر را دنبال کنید libraries/joomla/language/language.php در خط 834 کدهای زیر را وارد کنید $contents = file_get_contents($filename); $contents = str_replace('_QQ_', '"\""', $contents); $strings = @parse_ini_string($contents); فایل را ذخیره و صفحه مدیریت را رفرش نمائید.
  2. 2 لایک
    سلام علیکم چیزی که مشخص و واضح هست. در سایت سازنده اگر دمو رو ملاحضه بفرمایید. هیچ مشکلی در این بخش وجود نداره http://demo.smartaddons.com/templates/joomla3/sj-hexagon/ پس یا بخاطر دستکاری شدن سورس هست که خب ترجیحا اگر سورستون تجاری و خریداری شده باشه این موارد بعید به نظر میرسه توش وجود داشته باشه. و مورد دوم روی سایتتون JCH نصب کردید. اونو غیرفعال کنید و این بخش رو تست کنید این افزونه عموما به دلیل پردازشهایی که بروی کتابخونه های مختلف بکار گرفته شده در قالب و افزونه ها انجام میده؛ بیشتر اوقات عملکردشون رو تحت تاثیر قرار میده. اون غیرفعال کنید و کش های مرورگر و جوملا رو کلاً حذف کنید. صفحه تون هم با CTRL+F5 رفرش کنید. نتیجه رو اعلام کنید موفق باشید و سربلند
  3. 2 لایک
    در کامپوننت k2 به مسیر زیر برید components/com_k2/templates/default/item.php و کد زیر رو پیدا کنید <?php echo JHTML::_('date', $this->item->created , JText::_('K2_DATE_FORMAT_LC2')); ?> بعد به شکل زیر تغییر بدید <?php echo JHTML::_('date', $this->item->created , 'Y-m-d'); ?>
  4. 2 لایک
    با سلام خدمت دوستان عزیز... احتراماً به اطلاع میرساند جوملای 3.7 قدرتمند با تغییرات هسته ای بسیار زیادی منتشر شد. جوملای 3.7 در چند سرفصل کلی مورد اصلاح و بهینه سازی و ارتقا صورت گرفته هست. به تفسیر بخشهای زیر اعم از: قابلیت مدیریت و افزودن فیلدهای سفارشی برای کامپوننت محتوای جوملا ساختار لینک بندی و مستقیم سازی لینکها و حذف لینک ها و شناسه های آیتمها در لینک (Router) قابلیت تعریف سیستم منوی مستقل برای بخش مدیریت سایت افزایش بهینه سازی در ایجاد و مدیریت زبان های اضافی در جوملا و ارتقا قابلیت چندزبانگی افزایش انتساب انواع سطوح دسترسی برای کاربران و ارتقاء ACL در هسته ی جوملا افزایش تجربه ی کاربری در مدیریت و بخشهای کاربری امکان ورود همزمان به مدیریت جوملا و بخش کاربری سایت ایجاد ماژول منوی مدیریت در بخش کاربری و مدیریت سایت بهینه سازی کامل ادیتور TinyMCE و بسیاری تغییرات دیگر در عملکرد هسته برای دانلود آخرین ورژن جوملای پایدار 3.7 از لینک زیر اقدام کنید: https://downloads.joomla.org/cms/joomla3/3-7-0/joomla_3-7-0-stable-full_package-zip?format=zip برای دانلود آخرین سورس های آپدیت به جوملای 3.7 از طریق لینک زیر اقدام کنید: https://downloads.joomla.org/cms/joomla3/3-7-0 برای دانلود آخرین بسته های فارسی ساز هسته ی جوملا بروی لینک زیر کلیک کنید: http://joomlacode.org/gf/project/jtranslation3_x/frs/?action=FrsReleaseBrowse&frs_package_id=6435 برای مشاهده دموی آنلاین آخرین ورژن جوملا بروی لینک زیر کلیک کنید: https://demo.joomla.org/ امیدوارم که به کار دوستان عزیز آمده باشد... با احترام حجت مردانه زاده
  5. 1 لایک
    باسلام با مگامنوی هلیکس هم میتونید به این سبک و سیاق ایجاد کنید اما به صورت آپشنال و دارای تنظیم خاصی که در فریم ورک وجود داشته و بصورت گزینه ای قابل فعالسازی یا ...کانفیگ باشه نیست. میبایست کمی به کدنویسی آشنایی داشته باشید و تغییراتی بتونید داخلش بدید. هم css و هم php مخصوصا!
  6. 1 لایک
    سلام مجدد بله برای اینکار بهترین گزینه این هست که از افزونه های اشتراک دهی استفاده کنید. RS Membership و Akeeba Subscription هر جفت یک کار رو انجام میدند و نیازی به استفاده همزمان هر دوشون نیست. به نظر آر اس ممبرشیپ دسترسی های بیشتری رو براتون قائل میشه با تکیه بر پلاگین های هماهنگ کننده ای که داره با بخشهای مختلف جوملا و حتی افزونه های مختلف...افزونه های پرداختش هم بیشتر نوشته شده و با مبلغ ارزانتر میتونید تهیه کنید موفق و سربلند باشید
  7. 1 لایک
    محتمل ترین تابعی که میبایست فعال باشه تابع GD روی سرور هست. میبایست هم فعال باشه و هم Run بشه روی سرور... موفق باشید و سربلند
  8. 1 لایک
    با سلام دوست عزیز اونجا که ایمیل نمونه نوشته شده میتونید هر ایمیلی رو تعریف کنید چه ایمیلهای عمومی و چه ایمیل اختصاصی وبسایتتون رو... براینکه هم مقادیر فیلدهای فرمتون در ایمیل کاربر ارسال بشه میبایست اون فیلدها رو در بخش پیام ارسالی فرم تنظیم کنید. الان به دلیل این بصورت کدهای ثابت هستند چون این فیلدها جزو فیلدهای اولیه و پیشفرص آراس فرم هسند و وقتی فرمتون رو ساخته باشید می بایست نام های اون فیلدها رو بهش معرفی کنید.... موفق باشید و سربلند
  9. 1 لایک
    سلام دوست عزیز -جوملاتون رو به آخرین نسخه 3.7.1 بروز کنید -با مرورگر دیگه تست کنید
  10. 1 لایک
    باسلام بهترین حالت این هستش که چون دارید از نرم افزار وب سرور استفاده میکنید با همون نرم افزار آپدیتون رو انجام بدید. چرا که سورسهای کتاخونه ش آخرین ورژن php در ساختار وبمپتون وجود داره... پیشنهاد میکنم یک نرم افزار دیگه مثل زمپ را ورژن دیگری رو روی یکی دیگه از درایوهاتون نصب کنید... موفق باشید و سربلند
  11. 1 لایک
    سلام مجدد اگر میبنید همچنان خطا برقرار هست بله؛ تست کنید کلیه تیبل ها رو پاک کنید.و در نهایت اگر باز هم بعد از نصب با مشکلمواجه بودید ؛ احیانا سورسی که در حال نصبش هستید دارای مشکلاتی هست... موفق باشید و سربلند
  12. 1 لایک
    باسلام فرم سازتون رو بطور کامل حذف کنید. و مجدد نصب کنید... کلیه پلاگین ها و افزونه های جانبیش هم اگر نصب کردید خذفشون کنید... موفق باشید و سربلند
  13. 1 لایک
    باسلام وقتی دیتای اولیه تون رو بخواهید که شرایطش رو حفظ کنید الزاماً میبایست فرآیند انتقال و مهاجرت از جوملای 2.5 رو به انجام بدید. چون اساساً هسته های جوملای 2.5 متفاوت از آخرین ورژن که الان 3.7 باشه؛ هست! به همین دلیل میبایست یا افزونه های مهاجرتی جوملا استفاده کنید(که طبیعتاً عملکردشون 100% نیست و اینجوری نیست که بگید مطمئنا بدون هیچ مشکلی جوابگوی شما باشن) یا از انتقال دستی از طریق دیتابیس اسفاده کنید. روند کار به این ترتیب هست که اول نسخه ی 3.0 از قالب جدیدتون رو نصب میکنید. بعد دیتابیس مبداً خروجی گرفته میشه و بعد روی سایت مقصد(جدید) ریخته میشه بعد باگ گیری ها و رفع نواقصی که در دیتابیس و یا بخش های مختلف سایت جوملایی پیش بیاد در اون انجام میشه... اگر خودتون به ساختار دیتابیس و ... آشنایی زیادی ندارید پیشنهاد میکنم حتما از کسی که تواناییش رو داره درخواست کنید. قبل از هر تغییری هم بکاپ گیری فراموش نشه موفق باشید و سربلند
  14. 1 لایک
    سلام خدمت همه شما دوستان عزیز حتما برای شما هم پیش اومده که بعد از انتقال یک سایت به سرور نیاز به تغییراتی در کدهای اون پیدا میکنید؛و برای تغییر کدها دو راه حل وجود داره: 1. کپی کدها به یک editor و تصحیح و نهایتا آپدیت مجدد فایل 2. استفاده از ادیتورهای کنترل پنل ها (سی پنل و دایرکت ادمین) که شاید خیلی editor های قوی نباشن در این آموزش نحوه ویرایش کدهای یک فایل بصورت آنلاین (موجود بروی یک سرور) مطرح شد؛یعنی از طریق نرم افزار Noetpad++ خیلی راحت کدها رو بصورت آنلاین ویرایش می کنید؛که مزایایی مانند syntax highlighting و کدنویسی استاندارد رو در بر خواهد داشت! جهت مشاهده ویدئو در آپارات کلیک کنید
  15. 1 لایک
    باسلام برای ایجاد سر تیتر و رو تیتر جناب صابر عزیز پلاگین کاربردی ای برای آن پیاده سازی کرده اند. این راهی که شما در پیش گرفتید راه حل صحیحی نیست به نظرم. چون اساس فیلدها و با چیزی که نیازمندش هستید متفاوته با ایشون در ارتباط باشید http://joomlaforum.ir/profile/1089-saber/ موفق باشید و سربلند
  16. 1 لایک
    با سلام به نظرم همه چیزش مشخص و واضح هستش نصبش کنید خودش بطور کامل پیاده سازی میشه با چند انجمن پیشفرض مابقی هم کار با پنل هست و فارسی هم که بطور کامل انجام شده و زبانش توی سابت اصلی موجوده دانلود و نصبش کنید با تمام این تفسیر آموزشهای زیر هم میتونه مفید باشه https://www.youtube.com/watch?v=m93v44lgseQ https://www.templatemonster.com/help/joomla-3-x-how-to-work-with-kunena-forum.html موقق باشید و سربلند
  17. 1 لایک
    باسلام دو نکته رو خواستم بگم مورد اول اینکه بنده در پست اول اشتباه خوندم و تصور کردم شما فرم نوشتید و الان که دقت کردم دیدم فروم نوشتین و به همین خاطر ار اس فرم رو بهتون پیشنهاد کردم! (پوزش از این بابت) مورد دوم اینکه اگر انجمن سازی که مدنظرتون هستبخواهید در ساختار سایت جوملایی شما باشه؛ مواردی که مهندس صدیقی عزیز اعلام کردند به خودی خود قابلیت اتصال رو ندارند. اما میشه دیتابیس یوزرهای سایت جوملاییتون رو به این سیستم ها متصل کنید. اما سیستمی که اساساً در ساختار جوملا کار کنه. همون کیوننا هستش. موفق باشید و سربلند
  18. 1 لایک
    باسلام خدمت شما از چی دارید استفاده میکنید؟ مدیریت مطالبتون از هسته ی جوملاس یا افزونه هایی مثل k2 و ایزی بلاگ و....هست؟
  19. 1 لایک
    درود شما میتونید از اسکریپت های قدرتمند vBulletin یا IPB استفاده کنید . جدیدا هم اسکریپت فارسی شده PBBoard هم یکمی خودشو بالا کشیده . باید نصب کنید تست کنید ببینید با کدوم راحت تر هستید و ضمنا محسنات و مشکلات هر کدوم رو بررسی کنید . موفق باشید
  20. 1 لایک
    باسلام اگر همینجوری عددی وارد کرده باشین و عملیات ثبت و بروزرسانی فاکتور رو انجام نداده باشین خب طبیعیه که اصلا نباید اینجوری که میخواهید بشه اتفاق بیفته! صرفاً وارد کردن عدد مثلا 20و 30 و 100 و... ملاک نیست. بلکه میبایست ذخیره کنید عدد موردنظرتون رو...و صورتحسابتون رو آپدیت کنید.. موفق باشید و سربلند
  21. 1 لایک
    باسلام اگه صرفا ثبت نام باشه میتونید با اراس فرم ؛ فرم ثبت نام دلخواهتون رو ایجاد کنید. و بعد از طریق پلاگین اتصال به سیستم ریجستر جوملاش ؛ اونو به ریجستر جوملا متصل کنید. در بین فیلدهایی که برای فرم در نظر گرفتید یک فیلد tracking داخلش ایجاد کنید تا بعد از انجام فرآیند ریجستر یک کد رهگیری یکتا بصورت کاملا خودکار برای کاربرتون به نمایش بگذاره... موفق باشید و سربلند
  22. 1 لایک
    باسلام دوست عزیز در فرم ساز کاربرتون میبایست فرم رو ثبت کرده باشه و کدرهگیری رو دریافت کرده باشه تا بتونه مثلا توسط این ماژول آیتمش رو جستجو کنه.اما چیزی که شما مدنظرتون هست با فرم ساز قابل اجرا نیست بطور 100% بلکه میبایست از سیستم پیگیری استفاده کنید. افزونه ی پیشنهادی در این زمینه JB Tracking هست. توی این افزونه شما میتونید هر تعدادی از محصولاتتون رو که مایل هستید چه بصورت یک به یک و چه بصورت فایل اکسل در سیستم ایمپورت کنید و بعد کدهایی که مدنظرتون هستش رو در اختیار کاربرانتون قرار بدید. کاربر با درج و پیگیری اون کد براحتی میتونه اطلاعاتی که براش درنظر گرفتید تحت ساز و کاری در سایتتون رد بخش کاربری مشاهده کنه در صورت نیاز به سورس تجاری از طریق پیام خصوصی در ارتباط باشید موفق و سربلند باشید
  23. 1 لایک
    با سلام برای آپدیت هسته ی جوملا و سورسهای جانبی ؛ آخرین ورژن نصبی شون رو از سایت سازنده دانلود و بروی جوملاتون نصب کنید. اینجوری خودش فایلهای کتابخونه ایش رو جایگزین میکنه... البته قبل از هرگونه آپدیت و تغییر در هسته بکاپ فراموش نشه. موفق باشید و سربلند
  24. 1 لایک
    دوست عزیزم آقا سید گل با کمال احترامی که براتون قائلم اما روشی رو که گفتید و حتی برخی توضیحاتی که دادید بهینه نیست و حتی یه کوچولو اگه به من اجازه بدید لفظ مسخره رو به این روش اطلاق(اتلاق) کنم.من بعد مدتها سر زدم به انجمن، این فیلم نظرم رو جلب کرد و نشستم دیدم.شما یک نکته ای رو میگید در فیلم تون که ادیتور نمی تونه کد آپارات رو درج کنه. این در واقع یک جور کاری برای بهینه سازی امنیت و سلامت مطالب (تکرار میکنم سلامت) هست که اجازه استفاده از تگ اسکریپت رو نمیده.شما می تونید خیلی راحت وارد مدیریت پلاگین ها بشید و اونجا پلاگین TinyMCE رو ببینید وارد بشید و یک قسمتی داره برای تگ های غیرمجاز، میتونید تگ script رو از اون قسمت بردارید تا اجازه ثبت بهتون بده.البته بعضی کامپوننت های امنیتی مثل آر اس فایروال هم یک گیر هایی میدن که محل بحث نیست... نکته دومی که به نظرم بهینه تر بود به جای روشی که توضیح دادید اینه که از پلاگین هایی که مخصوص این کار هستند استفاده کرد مثلا Sourcer یا چیزهایی شبیه به این که رایگانشون هم کار رو راه میندازه.حسن استفاده از این پلاگین ها اینه که هم سلامت مطلب بهتر رعایت میشه و هم کاربر هنگامی که میخاد زیر فیلمش یک توضیحی بده و اینها گیج نمیشه... در پایان باید بگم که از ویدئویی که گذاشته بودی لذت بردم و تشکر بابت وقتی که برای رفع مشکل مردم میذاری و امیدوارم که ادامه بدی همچنان قوی و پرقدرت...
  25. 1 لایک
    سلام مجدد خب اگر شما دیتابیس رو منتقل کرده باشید ارتباطی نداره به اینکه ساختار در نمایشش به این ترتیب بخواد باشه ولی با این تفاسیر شما یکبار نسخه از کاتو که الان روی سایتتون نصب هست رو از سایت اصلی دانلود کنید و بروی سایتتون نصب کنید. اگر اوکی شد که چه خوب اگر نشد آخرین ورژن منتشر شده از کاتو رو دانلود کنید و دوباره روی سایتتون تست کنید فرایند نصبش رو ببنید این بخشها اوکی میشن یا خیر.... موفق باشید و سربلند
  26. 1 لایک
    من ارور هایی داشتم تو قسمت مدیریت بعد از این اتفاق رفتم فایل اپدیت جوملا ۳.۷ رو گرفتم و از قسمت بروزرسانی تو جوملا فایل رو اپلود کردم و مشکل قسمت مدیریت حل شد اما افزونه هام چون تطابق نداشتن با این نسخه بک آپ رو استفاده کردم که مال هفت روز پیش بود
  27. 1 لایک
    پوشه ادمین و پوشه زبان برید Adinistrator/languages فایل اصلی رو بازکنید en-GB fa-IR
  28. 1 لایک
    نه نیاز به مغازه چند صد میلیونی دارید و نه نیاز به سرمایه ی میلیونی! بدون هیچگونه هزینه ای میتوانید ربات تلگرامی فروشگاهی خود را ایجاد کنید ، محصولات خود را تعریف کنید ، بازاریاب جذب کنید و بفروشید. به همین سادگی ! کافیست ثبت نام کنید و ربات فروشگاهی خود را ایجاد کنید.محصولات فیزیکی و یا مجازی فرقی نمیکند ، هر نوع محصولی که دارید را میتوانید به سادگی برای فروش عرضه نمایید. بات مارکت سیستم فروشگاه ساز تلگرامی تمام کارها را برای شما به صورت اتوماتیک انجام میدهد. کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام: http://botmarket.ir کانال تلگرام: http://t.me/botmarket_ir
  29. 1 لایک
    گانتری ورژن ۴ و ۵ داره ، ببینید سایتتون کدوم ورژن هست ، در داکیومنت این فریم ورک ، آموزش اضافه کردن custom.css داده شده ، داخل این فایل میتونید به راحتی دستورات خودتون رو اضافه کنید .
  30. 1 لایک
    سلام. برای این کار افزونه های متنوعی هست که میتونه کمکتون کنه. سرچ کنید به نتیجه میرسید
  31. 1 لایک
    سلام اینو به قالبت اضافه کن .menu-block .gf-menu .dropdown li.active > .item .menu-item-bg { color: #000; }
  32. 1 لایک
    باید منتظر باشید تا نسحه مناسب 3.7 افزونه فایروال منتشر بشه . ساختار های قسمت های جوملا تغییر کرده که امکان اسکن آن با این نسخه شما نیست .
  33. 1 لایک
    فایل لاگ نرم افزار ومپ رو بررسی کنید، دلیل مشکل رو درج میکنه ، اینگونه میتونیم علت رو پیدا کنیم .
  34. 1 لایک
    سلام علیکم خدمت شما اینکه ورژن هاست پایین هست میبایست هاستتون بگید و درخواست کنید که برای اجرای بهینه ی سیستمتون ورژن فعلی php رو ارتقا بدند. چون راهی برای این موضوع نیست. طبیعتاً ماژولهای خاص و دارای کتابخونه ی سنگین هم به دلیل اینکه این ورژن از جوملا به روزگذشته منتشر شده یه چند روزی رو میبایست صبرکنید تا توسعه دهندگان و سازندگان اون ماژول ها نسخه هماهنگ و متناسب با جوملای 3.7 رو ارائه بدند. حالا مشکلاتشون رو بگید شاید بتونیم راهنمایی کنیم موفق و سربلند باشید
  35. 1 لایک
    باسلام اساساً خودِ ویرتومارت این قابلیت رو بطور هسته ای داخلش کدنویسی شده نیست و اگر چنین موردی مدنظرتون باشه باید بصورت دستی در سورس دستکاری کنید. روشهای زیر رو تست کنید http://stackoverflow.com/questions/32785533/virtuemart-3-0-10-disable-double-confirmation-on-checkout https://www.templatemonster.com/help/virtuemart-3-x-how-to-disable-shipping.html#gref اما اگر بخواهید سیستمتون رو تغییر بدید هیکاشاپ کلاً یه Mode داره که میتونید بواسطه ی اون فروشگاهتون رو به حالت فروش مجازی تنظیم کنید و همچنین میتونید مراحل فروشتون رو خودتون ایجاد و ترتیبشون رو هم عوض کنید و از همه مهمتر بتونید در یک مرحله قرار بدید. افزونه Media Store هم افزونه بسیار خوب و مناسبی برای فروش فایلهای مجازی است... موفق باشید و سربلند
  36. 1 لایک
    خوب روشی برای اینکار وجود داره که گفتم اینجا بنویسم شاید به کار کس دیگری هم بیاد. جوملا از بوت استرپ استفاده میکنه و میشه به راحتی با کد های بوت استرپ اینکار رو انجام دارد. صفحه رو دوازده قسمت در نظر بگیرید. col-sm-1 یعنی ستون با اندازه 1/12 صفحه و col-sm-4 یعنی 1/4 صفحه. روش استفاده اینکه وارد قسمت کد نویسی ادیتور میشین. Toggle editor بعد کد زیر رو در قسمتی که میخواهید ستون ها رو اضافه کنید قرار میدین. فرض کنید میخواهیم سه ستون داشته باشیم به اندازه مساوی <div class="row"> <div class="col-sm-4">مطلب یا عکس یا جدول در ستون اول </div> <div class="col-sm-4">مطلب یا عکس یا جدول در ستون دوم </div> <div class="col-sm-4">مطلب یا عکس یا جدول در ستون سوم </div> </div> وقتی توی موبایل باز میکنید ستون ها میاد زیر هم ولی به هم میچسبه. برای جلوگیری از اینکار میتونین یه مارجین هم بدین. <div class="row"> <div class="col-sm-4" style="margin-top: 8px;"> مطلب یا عکس یا جدول در ستون اول </div> <div class="col-sm-4" style="margin-top: 8px;"> مطلب یا عکس یا جدول در ستون دوم </div> <div class="col-sm-4" style="margin-top: 8px;"> مطلب یا عکس یا جدول در ستون سوم </div> </div> مطابق با ستون و سلیقه خودتون میتونین دو تا مثلا col-sm-1 بدون مطلب دو طرف بزارین و سایز ستون های وسطی رو کمتر کنین که ستون ها وسط باشه. <div class="row"> <div class="col-sm-1" style="margin-top: 8px;"> </div> <div class="col-sm-3" style="margin-top: 8px;"> مطلب یا عکس یا جدول در ستون اول </div> <div class="col-sm-4" style="margin-top: 8px;"> مطلب یا عکس یا جدول در ستون دوم </div> <div class="col-sm-3" style="margin-top: 8px;"> مطلب یا عکس یا جدول در ستون سوم </div> <div class="col-sm-1" style="margin-top: 8px;"> </div> </div> این کد ها رو عینا بدون تغییر وارد و سیو کنید میتونین در سایت ببینید چه شکل و شمایلی داره و بعد با سلیقه خودتون ادیت کنید.
  37. 1 لایک
    باسلام احتمالا اصلاحی که انجام دادید حواستون به کلاس ها و کدهای سی اس اسش نبوده و کلا متنتون رو حذف کردید و به همراهشونم اون کلاس ها حذف شدند! لینک بدید و بگید کدوم ماژ<ل مدننظرتونه تا سورس کد اولیه رو در اختیارتون قرار بدیم. موفق باشید و سربلند
  38. 1 لایک
    3 سال سابقه کار با جوملا و فتوشاپ (البته فتوشاپ تسلطم یه کم، کمه)، آماده همکاری بصورت دورکاری در زمینه: طراحی انواع سایت با جوملا (و سایر CMS ها) ترجمه افزونه جوملا طراحی و فارسی سازی قالب
  39. 1 لایک
    باسلام بله دوست عزیز افزونه roktabs برای جوملای 3.0 دیگه منتشر نشده. برای تب سازها میتونید از افزونه های زیر استفاده کنید https://extensions.joomla.org/extension/tabs/ https://www.joomshaper.com/joomla-extensions/sp-tab موفق باشید و سربلند
  40. 1 لایک
    در تنظیمات واحد پول ، فیلد سوم یعنی groups separation رو خالی کنید ، احتمالا برای شما در حال حاضر کاراکتر اسپیس یا فاصله ست که برعکس میشه .
  41. 1 لایک
    کامل ترین ماژول منویی که برای جوملا دیده ام maximenu ck بوده که با نصب پلاگین تجاریش ، قدرت خاصی بهش داده میشه و خیلی کارا میشه باهاش کرد. من قبلا منویی شبیه دیجی کالا رو باهاش پیاده سازی کردم ولی متاسفانه سایتش الان بالا نیست که دمو بدم اما با بسته نصبی که میگین کار نکردم ، اگر راهنمایی بیشتر میخواین تصویر مدیریت منوش رو قرار بدید و بیشتر توضیح بدید که مشکل کجاست !
  42. 1 لایک
    سلام یه ماژول میخوام شبیه به تصویری که در زیر میبینید. یعنی متن رو بندازه روی تصویر و اونو در صفحه اول نشون بده. در واقع یه چیزی مثل global news ولی متن رو بندازه روی صفحه [ATTACH]9233[/ATTACH] ممنون.
  43. 1 لایک
    سلام. اسم این ماژول BT Floating Banner است و توسط شرکت Bow Themes ارائه شده. توسط این ماژول می شه به راحتی هر نوع ماژولی رو در کنار سایت با اندازه ی دلخواه نمایش داد. به صورتی که با اسکرول سایت، تصویر هم به بالا و پایین حرکت کنه و باعث بشه تا همیشه جلوی چشم کاربر سایت باشه. از کاربردهاش : نمایش نمونه کارها، نمایش تصویر مراسم خاص، نمایش محصولات ویژه، نمایش اخبار ویژه، نمایش نماد الکترونیکی و غیره توضیحات سایت سازنده : www.bowthemes.com/joomla-extensions/bt-floating-banner.html دمو : www.extensions.bowthemes.com/bt-floater.html دانلود نسخه ی ترجمه شده از سرور انجمن: http://jupload.ir/do.php?filename=joomlaforum.ir_13673983651.zip
  44. 1 لایک
    پورت خودت رو تغییر بده کافی هست که فایل httpd.conf رو باز کنی و پورت از 80 به مثلا 8080 تغییر بدی
  45. 1 لایک
    test port 80میگه که پورت 80ام توسط iis 7.5 اشغال شده هرکاری میکنم که iis 7.5 رو غیر فعال کنم نمیشه هزار بار اونو غیر فعال کردم ولی بازم مشکلم حل نمیشه تورو خدا کمک کنید بهم ایمیل بزنید
  46. 1 لایک
    شما باید IIS رو غیرفعال کنید . برای این کار در منوی run ویندوزتون میتونید تایپ کنید : inetmgr ، و زمانی که پنجره ی IIS باز شد، روی دکمه ی stop کلیک کنید. اگر هم به IIS نیازی ندارید به مسیر زیر برید و کلا حذفش کنید: Control Panel, Uninstall Programs, Turn Widows Features On or Off, uncheck Internet Information Services
  47. 1 لایک
    نه نیازی به نصب دوباره نیست با برگردوندن پوشه محتویات و دیتابیس سایت بدون مشکل آپ میشه مسیر c:\wamp\www درست است. کافیه درایوی که نرم افزار wamp را نصب کردین باز کنید و بعد هم پوشه wampو بعد www
  48. 1 لایک
    ببخشید2 سوال و درخواست داشتم آیا لازم هست دوباره تو ویندوز جدید همون سیستم محتوا رو نصب کنیم ؟ یا همون اطلاعات قبلی رو بدون نصب به c:\www\wamp انتقال بدیم کافی هست؟ آیا مسیرc:\wamp\wwwدرست هست یا c:\www\wamp ؟ لطفا و خواهشا آموزش تصویری اینو بذارید واقعا به مشکل بزرگی برخورد کردم
  49. 1 لایک
    یکی دیگه از علل زرد شدن آیکون wamp، متوقف بودن سرویس mysql هست. در این حالت localhost بالا میاد ولی اگه روی یک سایت کلیک کنید پیغام زیر رو دریافت می کنید: (پورت 80 در اختیار Apache هست و مشکلی هم در اجرای PHP نیست. با کلیک کردن روی mysql/service/start هم my sql اجرا نمی شود . روش دیگه برای فهمیدن مشکل mysql، اینه که به مسیر به Control Panel/Administrative tools/Services برید و در پنجره ی Services، وضعیت سرویس wampmysql رو چک کنید. ) Database connection error (2): Could not connect to MySQL. برای فهمیدن علت مشکل، روی آیکون برنامه کلیک کرده و به mysql برید . در اونجا روی MySQL Log کلی کنید تا پنجره ی log باز بشه. داخل فایل دنبال یکی از خطوط خطای زیر بگردید: 111008 16:11:10 [Note] Plugin 'FEDERATED' is disabled. 111008 16:11:10 InnoDB: The InnoDB memory heap is disabled 111008 16:11:10 InnoDB: Mutexes and rw_locks use Windows interlocked functions 111008 16:11:12 [ERROR] Can't start server: Bind on TCP/IP port: No such file or directory 111008 16:11:12 [ERROR] Do you already have another mysqld server running on port: 3306 ? 111008 16:11:12 [ERROR] Aborting 111008 16:11:13 InnoDB: Starting shutdown... 111008 16:11:13 InnoDB: Shutdown completed; log sequence number 1595675 111008 16:11:13 [Note] wampmysqld: Shutdown complete وجود این خطاها به معنی اینه که برنامه ی دیگه ای پورت 3306 رو اشغال کرده و mysql نمیتونه ازش استفاده کنه. برای حل مشکل، چندتا راه هست. اولین کار متوقف کردن برنامه ای هست که داره از پورت 3306 استفاده میکنه. (و اگه مشکل حل نشد یه بار حذف و نصب برنامه به روش پست قبلی) یه راه دیگه تغییر دادن پورتی هست که mysql داره استفاده میکنه یعنی تغییر پورت 3306 به یه پورت دیگه. برای این کار در درایوC خودتون دنبال فایل my.ini بگردید (تنظیمات mysql داخل این فایله و معمولا در مسیر C:\wamp\bin\mysql\mysql5.5.20 هست و راه ساده تر کلیک روی آیکون برنامه و رفتن به Mysql هست) بعد فایل رو با یک ویرایشگر متنی مثل notepad باز کنید. عبارت # The MySQL server رو جستجو کنید. # The MySQL server [wampmysqld] port = 3306 # # [mysqld] port=3306 اینجا پورت 3306 معرفی شده. هر دو جا رو به مثلا 3307 تغییر بدید. بعد از انجام این کار سرویس Mysql رو بصورت دستی از Control Panel/Administrative Tools/services ری استارت کنید. حالا روی آیکون Wamp کلیک کنید و گزینه ی restart all services رو کلیک کنید. امیدوارم مشکل حل شده باشه.
  50. 1 لایک
    در این حالت که آیکون برنامه زرد رنگ شده یکی از سرویس های mysql، apache متوقفه یا بخوبی کار نمیکنه یا پورت 80 توسط برنامه دیگه ای اشغال شده یا مشکلی در اجرای php وجود داره یا ... بعد از تست راه حل تکراری و البته مفید restart کردن تمام سرویس های wamp، خارج شدن از برنامه و اجرای مجدد آن، reset کردن ویندوز و اجرای برنامه، در صورت باقی ماندن مشکل، به روش زیر عمل کنید: 1- از Wamp خارج بشید. 2- برنامه رو uninstall کنید (البته قبلش از فولدر c:\wamp\www خودتون یه کپی تهیه کنید که اطلاعات از دست نره) 3- حالا به مسیر C:\Windows\System32\drivers\etc برید و فایل hosts رو با برنامه ای مثل notepad باز کنید. انتهای فایل خطی مشابه خط زیر وجود داشته باشه. اگه نیست، اضافه کنید: "# 127.0.0.1 localhost" 4- آنتی ویروستون رو موقتا غیرفعال کنید مخصوصا اگه Avira هست. 5- نسخه ی مناسب wamp برای ویندوزتون (64 یا 32 بیتی) رو نصب کنید. سعی کنید از آخرین نسخه ها استفاده کنید. 6- حالا Wamp server رو اجرا کنید. اگه آیکون برنامه به رنگ سبز در اومده و میتونید از طریق یک مرورگر به localhost خودتون دسترسی داشته باشید، مشکل حل شده و کار تمومه. اگه هنوزم آیکون برنامه زرد هست ادامه ی آموزش رو ببینید: 7- اگر هنوز wampغیرفعاله ، روی آیکون برنامه در taskbar ویندوز (کنار ساعت) کلیک کنید (نه راست کلیک!) و در مسیر Apache=>Services ، روی گزینه Test Post 80 کلیک کنید. پنجره ای باز میشه که داخل نوشته این پورت توسط چه برنامه ای اشغاله . اگه اسم هر برنامه ای غیر از خود Apache رو دیدید، مشکل از اون برنامه است(مثلا Skype, anti viruses,PHPeasy). و باید اون برنامه رو موقتا غیر فعال کنید یا سرویسش رو stop کنید یا اگه واقعا بهش نیازی ندارید، حذفش کنید. اگر پیغامی شبیه "Your port 80 is not actually used", That is your port 80 is not using by any program. این دریافت کردید، پورت 80 آزاده ولی apache هم ازش استفاده نمیکنه. دوباره روی آیکون برنامه در taskbar کلیک کنید و در مسیر Apache=>Service، گزینه ی Install Service رو انتخاب کنید. حالا در پنجره ای که باز میشه باید پیغامی شبیه این ببینید: Your port 80 is available, install will proceed. Press Enter to continue.. " که نشون میده سرویس apache نصب و آماده ی استفاده از پورت 80 هست. با فشردن کلید اینتر از این پنجره خارج بشید. حالا دوباره روی آیکون برنامه کلیک کنید و در مسیر Apache=>Service ، روی Start/Resume Service کلیک کنید. آیکون برنامه دوباره سبز شده و این علامت خوبیه. این آموزش ترجمه ی آزاد از منبع http://www.infolet.org با لینک دقیق Wamp Server is offline always: Make online(Active) [icon not Turning to Green] است.