آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش html و css آموزش php آموزش سئو وردپرس آموزش امنیت وردپرس آموزش وردپرس آموزش فرم ساز RSform آموزش سئو جوملا آموزش فروشگاه ساز Hikashop آموزش فروشگاه ساز ویرچومارت آموزش طراحی سایت آگهی تبلیغاتی آموزش امنیت جوملا آموزش طراحی سایت فروش فایل آموزش طراحی قالب ریسپانسیو با Helix آموزش جوملا 3

راهبران

  1. حجت مردانه زاده

    حجت مردانه زاده

    مدیر بازنشته


    • امتیاز: پسندیدن (Likes)

      45

    • تعداد ارسال ها

      4,651


  2. Masood Ashoori

    Masood Ashoori

    مدیر


    • امتیاز: پسندیدن (Likes)

      14

    • تعداد ارسال ها

      4,228


  3. saber

    saber

    مدیر


    • امتیاز: پسندیدن (Likes)

      5

    • تعداد ارسال ها

      7,853


  4. behzadhoboubi

    behzadhoboubi

    کاربران


    • امتیاز: پسندیدن (Likes)

      3

    • تعداد ارسال ها

      10



Popular Content

نمایش پست های دارای بیشترین لایک از تاریخ 04/11/95 در پست

  1. 2 لایک
    باسلام البته با تمام توضیحاتی که دوستان در بالا دادند یک نکته رو میبایست مورد توجه قرار بدید .در زمانی که حجم دیتابیس و فایلهای سایتتون زیاد شدند؛ بکاپگیری بصورت دستی چندان معقول و عملیاتی نیست. به چند دلیل: برای Generate کردن فایل ها در File Manager کنترل پنلتون و همچنین ایجاد فایل sql در phpmyadmin متناسب با تایم لود صفحه ای که هاستینگ تعریف کرده برای شما(session) همچنین ماکزیمم حجم دیتا؛ محدود هستید. همچنین اگر در حالت برعکسش بخواهید همین دیتای حجیم هم دیتابیس و هم فایل ها و فولدرها؛ رو روی سایتتون آپلود کنید و به فرض آپلود هم کرده باشید بخواهید آنزیپش کنید. باز هم همون داستان بالا وجود داره... بهترین حالت در زمانی که حجم دیتا زیاد هست. این هست که از کنترل پنلتون بذارید تا بکاپ گرفته بشه(چون متناسب با تنظیمات سایت و بسته به حجم چیزی که میخواهید بکاپ بگیرید یک تایمی رو بصورت معقول و بدون خطا طی میکنه) و اگر هم نیازی به ریکاوری بکاپ داشتید .فقط کافیه فایل فول بکاپتون رو در جایی آپلود کنید و بعدش در اختیار مدیر هاستینگتون قرار بدید.... موفق باشید و س ربلند
  2. 1 لایک
    با سلام تاپیک زیر رو مطالعه کنید باید مشکلتون برطرف بشه موفق باشید و سربلند
  3. 1 لایک
    هاست قبلی شما ظاهرا دایرکت ادمین بوده ، همچنان تصاویر و فایل های استایل و ... از مسیر قبلیشون بارگزاری میشه به همین دلیل در نمایش مشکل داره و خطای ۴۰۴ زیادی دارید . کش رو از طریق جوملا خالی کردید یا محتوی پوشه کش رو دستی پاک کردید ؟ اگر در پوشه های سایت ، پوشه ای با نام شامل کلمه asset هست ، تغییر نام بدید، مثلا یک m به انتهای نام پوشه اضافه کنید ، با باز کردن سایت ، مجدد این پوشه ساخته میشه تا مسیر جدید جایگزین شه .
  4. 1 لایک
    خودتون ذکر کردید مشکل لوکال هست . بی دلیل که راهنمایی نمیکنم . خیلی هم خوب که مشکل پیدا و رفع شده
  5. 1 لایک
    باید تنظیمات مربوط به فایل کانفیگ رو هم روی لوکالتون درست کنید اطلاعات مربوط به دیتابیس و رمز رو اصلاح کنید. مسیر پوشه های log و tmp رو هم اصلاح کنید
  6. 1 لایک
    یا هک شدید یا از افزونه ها و قالب غیر اصلی استفاده کردید که از هر نظر سایت شما در حال آسیب هست ، همچنین سئو
  7. 1 لایک
    باسلام فایلهاتون میبایست در روت پروژه ای که تعریف کردید باشند. یعنی کلیه فایلهای جوملا باید در مسیر زیر قرار داشته باشند http://localhost/joomla31 الان اگر بخواهید اون جوملایی که اکسترکت کردید از طریق مرورگر بهش دسترسی داشته باشید باید لینک زیر رو برید http://localhost:8080/joomla31/Joomla_Persian_3.6.5-Stable-Full_Package/ که این Joomla_Persian_3.6.5-Stable-Full_Package در اصل اسم پوشه ی شماست. کلیه یفایلهای داخلش رو Move بدید به joomla31 بعد از طریق مرورگر اون پروژ] رو فراخونی کنید. http://localhost/joomla31 موفق باشید و سربلند
  8. 1 لایک
    با سلام برای مشکلاتی از این دست راهکارهای متعدد و خوبی وجود داره و یکی از اونها سوق دادن وبسایت و استفاده از سرویسهایی هست که بصورک Cloud بستر پردازش و کوئری گرفتن های نرم افزار ها در بسترشون اجرایی میشه... اخیرا یکی از این سورسها مشغول فعالیت و کار هستیم که بسیار هم گزینه خوبی برای سایتهای با تعداد آیتم و مطالب بالاست.... سورس این افزونه فوق العاده کاربردی در صورت نیاز از طریق پیام خصوصی در ارتباط باشید.... موفق باشید و سربلند
  9. 1 لایک
    با سلام شما در هیکا دو حالت میتونید داشته باشید یکی ایجاد کاستوم فیلدهاست که از منوی view و فیلدهای سفارشی قابل دسترسی هست و بعدی ایجاد خصوصیت ها و ویژگیهاست که از منوی مprodutcs قابل دسترسی هست. در بخش اول شما فیلدهای محصولاتتون مثلا سایز صفحه،میزان رم،هارد و.... ازین دست پارامترها رو ایجاد میکنید.در حالت دوم خصوصیاتی که جز تنوع جنسی شما هسند مثل رنگهای شما مثلا سه رنگ مختلف دارید که کاربر در زمان سفارش اونها رو یکیشونو انتخاب میکنه اگر اینها رو ایجاد خودشون بصورت خودکار در صفحه مقایسه تون نمایش داده میشن موفق و سربلند باشید
  10. 1 لایک
    با سلام اگر منظورتون عبادات هست بله شما تمامی اجزای جوملا رو میتونید تغییر بدید. برای تغییر عناوین متن(یعنی زبان جوملا) به پوشه ی languages در بخش کاربری و مدیریت جوملا برید و تکستی که میخواهید رو ادیت کنید موفق و سربلند باشید
  11. 1 لایک
    باسلام هرچه ساختار مطالب و محتوا ساده تر و بی تگ های اضافی باشه؛ خواندن و قابلیت فهمش برای موتورهای جستجو سریعتر و راحت تر خواهد بود. موفق باشید و سربلند
  12. 1 لایک
    باسلام سرچ پایین رو ملاضحه کنید: https://www.google.com/search?q=bulk+remove+links+in+google+webmaster&oq=bulk+remove+links+in+google+webmaster&aqs=chrome..69i57.498j0j4&sourceid=chrome&ie=UTF-8 گوگل یگ دستور العمل چند مرحله ای داده: Usage Create a list of urls to be removed and store them in a file. ... Go to Google's webmaster tools. Click on Optimization -> Remove URLs. You should now see a new drop-down with several removal options, along with a "Choose File" button. Click on the Choose File button. Select the file you created in step 3. تست کنید نتیجه رو هم اینجا اعلام کنید. شاید به درد دوستان بخوره موفق و سربلند باشید
  13. 1 لایک
    خیر متاسفانه . اگر مشکل دسته جمعی پیش اومده شاید بتوان با کدی در هاست ، ارجاع داد
  14. 1 لایک
    درود نیازی به k2 نیست! فقط کافیه مجموعه هاتون رو ایجاد کنید و برای هر مجموعه تصویر قرار بدید.همین!
  15. 1 لایک
    اگر منظورتون این هست که منوها کنار هم قرار بگیرن باید به تگ های li در css کد display:inline-block رو اضافه کنید نمونه .menu li{ display:inline-block; } به جای menu نام کلاس منوی خودتون رو جایگزین کنید
  16. 1 لایک
    باسلام دوست عزیز برای ایجاد پوزیشن جدید صرفاً یک فایل کار رو راه نمیندازه. پوزیشن جدید هم میباییست در فایل index.php و هم TemplatesDetails.xml تعریف بشه. همچین استایلش در فایلهای Css هم تعریف بشه. همچنین گاهی اوقات متناسب با فریم ورکهای مختلف طراحی قالب ممکنه از بخشهای دیگر هم کنترل بشه. بطور مثال در قالب های اسمارت علاوه بر اصلاح دو فایل بالا میبایست به پوشه layouts قالب برید و از درون اون همون view ای میخواهید در اون حالت پوزیشن بهش اضافی کنید. اینجام باید دستکاری ای داشته باشید. مطالعه کنید http://www.smartaddons.com/documentation/step-to-add-a-new-position-in-sj-template/ https://www.smartaddons.com/joomla-templates/yt-framework/339-tag-position موفق باشید و سربلند
  17. 1 لایک
    هدفتون چیه الان ؟ css ؟ موقعیت ؟ آدرس سایت رو ذکر کنید و مشکلتون رو مطرح کنید. هر قالب متناسب با فریم ورک مختص به خودش متد متفاوتی داره
  18. 1 لایک
    به شکل زیر قرار بدید 'receiver_number' =>array($phone),
  19. 1 لایک
    اگر ورژن هر دو جوملا یکی هست میتونید از جدول آیتم و مجموعه ها اکسپورت بگیرید منتقل کنید. اما باقی گزینه ها رو باید خودتون درست کنید. مثل ماژول ها کامپوننت ها منو ها . ولی اگر مشکل فقط مصب هلیکس هست ، باید قابل حل باشه. باید لینک بذارید بعد از نصب هلیکس ، گزارش خطا رو زیاد کنید ببینیم جوملا چی میگه. ولی هر دو متد کار زیاد داره
  20. 1 لایک
    با سلام به نظر بنده باید هم کش مرورگر و هم کش جوملا رو خالی کنی ، البته از نظرات سایر اساتیدی که تجربه شو داشتن استفاده کنی بهتره
  21. 1 لایک
    باسلام مطالعه کنید: موفق باشید و سربلند
  22. 1 لایک
    باسلام خب اون مسیر و نامی که در بالا ذکر شد یک مسیر نمونه بود در هاستهای مختلف متفاوت میتونه باشه. فایل string.php رو ارسال کنید. بررسی بشه. موفق باشید و سربلند
  23. 1 لایک
    باسلام اگر قالب یا سورس جوملا دستکاری نشده باشه و صد در صد همون چیزی باشه که سازنده ارائه کرده باشه(یعنی اصل /بی نقص و اورجینال باشه) این وجود احتمال خطاها در آپدیت مستقیم به حداقل میرسه. اما باز هم باید از فارسی ساز یا سازنده ی قالب جویا بشید این مسئله رو که تضمین میکنند(یعنی دستکاری کردند سورس اصلی رو یا خیر) ولی در کل بهترین راه آپدیت هسته جوملا ؛ آپدیت از طریق بسته های آپدیتی هست که جوملای جهانی بطور مجزا منتشر میکنه. هرگز از طریق آپدیتر جوملا آپدیت نکنید. هسته تون رو... موفق باشید و سربلند
  24. 1 لایک
    با سلام خدمت شما فایل index.php قالبتون رو باز کنید. کد رو بعد از تگ باز <head> و قبل از تگ پایان <head/> . موفق باشید و سربلند
  25. 1 لایک
    باسلام خدمت شما قدیمیترین افزونه نظرات جوملا jComment هست. و در کارایی و امکانات هم بسیار کاربردی و ساده و سبک عمل میکنه. کومنتو هم افزونه بسیار خوبی هست اما به نسبت سنگینتره. اما اگر دنبال یه چیز ساده و جمع و جور میگردید جی کامنت مناسب ترین گزینه ست. موفق باشید و سربلند
  26. 1 لایک
    باسلام مطالعه کنید: http://stackoverflow.com/questions/39115338/your-site-has-no-hreflang-tags-google-webmastertools-international-targeti http://www.icseo.ir/hreflang-آموزش-رفع-خطای-hreflang-گوگل/ موفق باشید و سربلند
  27. 1 لایک
    این عنوان مطلبی هست که برای منوی خانه اختصاص یافته...برید منوی خانه ببینید کدوم مطلب رو اختصاص داده عنوان اون مطلب رو ویرایش کنید.اگر هم منوی خانه روی نمایش مطالب ویژه هست برید منوی مطالب و مطلبی که ویژه شده رو ویرایش کنید
  28. 1 لایک
    افزونه Xmap نمی دونم ترجمه این افزونه در انجمن بود یا نه؟؟؟ من نسخه اصلی این افزونه رو در انجمن پیدا کردم ترجمه این افزونه توسط تیم ایران به روز به شما تقدیم می شود دانلود : [ATTACH]3580[/ATTACH]
  29. 1 لایک
    باسلام اگر افزونه اون جایی برای وارد کردن Api اختصاصی داره برید توی گوگل مپ یه API اختصاصی بگیرید و اگر هم نداره میبایست سورس افزونه تون رو باز کنید هرجایی که داره از اسکریپت مستقل گوگل خونده میشه اون رو به این شکل دربیارید <script src="http://maps.googleapis.com/maps/api/js?key=FrvaSyDQbMlfhpMYN6L92khbhl0T4wRGQNnM9Z8"></script> در اصل این میشه FrvaSyDQbMlfhpMYN6L92khbhl0T4wRGQNnM9Z8 یک APIاختصاصی شما که از گوگل مپ گرفتید. اگر هم نتونستید اینکار رو انجام بدید سورستون اتچ کنید اینجا براتون اوکی میکنم. موفق باشید و سربلند
  30. 1 لایک
    کل پوشه ها و فایل های روت، میشه از پوشه های کش، لاگ و تمپ صرف نظر کرد ولی اگر حجم زیادی ندارند توصیه میشود همه فایل ها را لحاظ کنید. از دیتابیس سایت هم باید اکسپورت بگیرید .
  31. 1 لایک
    سایت رو غیر فعال کردید امکان بررسی نیست. خطای ۴۰۴ مربوط به مشکلات منوی پیشفرض سایت هست ، بررسی کنید به کجا وصله و مشکلی نداشته باشه. نکته. هر ۲۴ ساعت یکبار میتونید تاپیک رو آپ کنید . متشکرم.
  32. 1 لایک
    نسخه جدید کامپوننت محبوب k2 یعنی 2.7.1 اخیرا منتشر شده بود که طبق روال نسخه های قبلی که با موفقیت کامل کار شمسی سازی تقویم کامپوننت را انجام داده بودیم اینبار هم در افزونه نویسی ارس جوملا نسخه نهایی این کامپوننت را کاملا شمسی سازی کردیم و برای استفاده دوستان عزیز برای دانلود قرار داده ایم. در نسخه جدید تغییرات و اصلاحات تقریبا زیادی صورت گرفته که لیست این تغییرات را در وبسایت رسمی شرکت سازنده k2 به این لینک میتونید مشاهده کنید. در لیست آپدیتهای انجام شده در نسخه 2.7.1 رفع مشکل امنیتی هم وجود دارد و یکی از مسایل امنیتی روی این نسخه رفع شده است لذا به دوستان عزیز توصیه میکنیم نسخه های قبلی را که استفاده میکنند به نسخه جدید ارتقا بدن برای دریافت نسخه نهایی و شمسی کامپوننت k2 به این لینک میتوانید مراجعه کنید.
  33. 1 لایک
    باسلام به مسیر زیر برید http://www.faridbike.ir/components/com_k2/css/k2.css فایل رو باز کنید و در خط 255 عبارت float:left; به float:right; تغییر بدید . همچنین این عبارت رو هم اضافی کنید : direction:rtl; موفق باشید و سربلند
  34. 1 لایک
    درود متوجه منظورتون نشدم دوست گرامی!بیشتر توضیح بدید.
  35. 1 لایک
    باسلام مجدد بله در سیستمهای صدور فاکتور میتونید فیلدهای اختصاصی ایجاد کنید. هر فرد یک پروفایل از کلیه صورتحساب ها رو داره. شما بعنوان مدیریت در بخش مدیریت منویی بعنوان صورتحساب ها دارید که کلیه سفارشات چه پرداخت شده/چه پرداخت نشده/چه معلق و....رو میتونید ببنید.کاربر هم عینا همچین چیزی در بخش کاربری خودش داره.صورتحساب ها میتونند مدت زمان داشته باشند یا منقضی بشن.(سکیل پرداخت) و...متیونند به پیامک متصل بشن که برای مدیر و هم برای کاربر پیام اطلاع رسانی برای پرداخت ها و سفارشات بره. میتونید کد تخفیف و...هم تعریف بکنید. دو نمونه از بهترین های این سیستم در جوملا: IPrice Calculator YR Price Calculator (سورس تجاری و فارسی شده از کامپوننت موجوده) (در صورت نیاز از طریق پیام خصوصی در ارتباط باشید) ضمنا تاپیک زیر رو هم مطالعه کنید امکانات کامل سیستم YR Price Calculator اینجا تشریح شده موفق و سربلند باشید
  36. 1 لایک
    در فایل htaccess این دستور رو اضافه کنید RewriteRule ^see-you/(.*)$ /seeyou/$1 [R=301,NC,L]
  37. 1 لایک
    خود آرس فرم محاسبه گر خودش رو داره و فقط از چهار عمل اصلی پشتیبانی میکنه. باید همه محاسبات رو به چهار عمل اصلی، تبدیل و با پرانتز گذاری فرمول رو درست کنید
  38. 1 لایک
    اگر با فرم بخواهید انجام بدید این بخش رو نمیتونید کاریش بکنید. چون نمیتونید ارشیو پرداختی ها و سفارشات داشته باشید در فرم ساز. البته در این بخش میتونید از افزونه های صدور پیش فاکتور و فاکتور ساز استفاده کنید. میتونید از Rs Ticket یا FreeStyle Joomla Support استفاده کنید. موفق باشید و سربلند
  39. 1 لایک
    باسلام تصور نمیکنم (ندیدم این مورد رو)چنین افزونه ای وجود داشته باشه.درصورت نیاز میبایست بصورت اختصاصی سفارش طراحی چنین پلاگینی رو بدید... این استایل رو نگاه کنید .تجاری هست میبایست خریداری بشه https://extensions.joomla.org/extensions/extension/search-a-indexing/tags-a-clouds/tag-transform/ موفق باشید و سربلند
  40. 1 لایک
    باسلام و خوش آمد برای عضویت در انجمن جوملافروم. در فیلد اول : localhost در فیلد دوم : نام یوزر دیتابیس (اگر روی لوکال هستید برای یوزر عبارت " root" رو وارد کنید) فیلد سوم: رمز عبور دیتابیس (اگر بروی لوکال هستید این فیلد رو خالی بگذارید) فیلد چهارم: نام دیتابیسی که ایجاد کرده اید. موفق باشید و سربلند
  41. 1 لایک
    در استفاده از بسته ی نصبی میبایست دقت کنید که دیتاتون رو بطور کامل در سایت جدیدتون ایجاد و ساختاربندیش به شکل اولیه رعایت بشه.چون اگر یک نقطه کم یا زیاد بشه ممکنه کل لینکهایی که برای یک بخش ایجاد کردید و در موتورها ثبت شده بطور کلی همگی با شکست مواجه بشه. پیشنهاد میکنم اگر در انتقال دیتا تجربه ی زیادی ندارید و دیتاتون هم براتون اهمیت زیادی داره؛ حتما در این بخش از یک متخصص استفاده کنید. اگرهم نه که خلاصه با ازمون و خطا و چندین بار تست و کار میتونید موفق باشید و سربلند
  42. 1 لایک
    باسلام در بخش اول صحبتتون یک نکته وجود داره منظورتون اینه که صرفاً قالب نصب کنید روی سایت فعلیتون یا یک بسته ی نصبی رو میخواهید بریزید روش؟ سئو در دردوجنبه بررسی میشه نوع کدنویسی قالب که مورد پسند موتورهای جستجو باشه و مورد دوم اینکه اگر بخواهید دیتاتون رو منتقل کنید.این انتقال دیتا بطور اوصولی و صحیح باشه که شکست و خطایی در ساختار و لینک بندی موضوعات/مطالب/منوها و....بوجود نیاد. اگر این مسائل رعایت بشه میشه گفت که کمترین آسیب به وضع فعلی سئوی سایتتون میتونید متصور بشید. موفق باشید و سربلند
  43. 1 لایک
    باسلام مجدد برای کاتو و سوبی پرو میدونم که پلاگین مجزایی وجود داره که رایگان هم هست شما میتونید هر نوع فیلدی که در سیستم ایجاد کردید بصورت تب های مستقل به نمایش بگذارید. مثلا یک تب گالری تصاویر/یک تب نقشه گوگل/یک تب فیلدها/یک تب توضیحات و.... رو نشون میدده. مابقی افزونه ها هم غیرممکن نیستن .پلاگین اختصاصی ای که چنین کاری انجام بدند رو ندیدم ولی یکی دو موردشون خودشون view ای با حالت تب رو دارند. که خودکاره کلاً. ولی در کل پیشنهاد میکنم دموهای تمامی موارد بالا رو ببنید. موفق باشید و سربلند
  44. 1 لایک
    باسلام در این زمینه افزونه های رایگان و تجاری زیادی وجود داره. میتونید از افزونه های زیر استفاده کنید k2 zoo Sobipro dj catalog dj-classifieds j business directory Mosets Tree و..... موفق باشید و سربلند
  45. 1 لایک
    باسلام فایل زیر رو باز کنید http://hotel-shop.ir/templates/rt_chimera/css-compiled/bootstrap.css دنبال کد زیر باشید: @media (min-width: 1200px) bootstrap.css:1 .row-fluid [class*="span"] { اونجا float: left; به float: right; تغییر بدید موفق باشید و سربلند
  46. 1 لایک
    با سلام خدمت دوستان از اونجایی که تاپیکهایی زیادی در این مورد زده شده و خیلی از دوستان هنوز جواب نگرفتن امروز میخام آموزش بدم که چطور میشه بدون هیچ افزونه ای فیلم رو از آپارات مستقیم توی مطلب پخش کرد امیدوارم از این فیلم آموزشی لذت ببرید. دانلود از اپلود سنتر انجمن موید باشید.
  47. 1 لایک
    سایتتون رو بررسی کردم ماژول رو اورراید کرده بودید برای همون تغییرات رو باید مجدد اعمال میکردیم الان تاریخ رو درست نمیش میده توی ماژول و داخل مطلب تاریخهاتون یکی هستن
  48. 1 لایک
    سلام و خسته نباشید و با امید سربلندی برای همه شما. امشب هم تصمیم گرفتم راه حل یکی دیگه از مشکلاتی که باعث میشه کاربر ها نتونن از بهترین فروشگاه ساز جوملا (البته نه فقط به نظر من مخصوصا از نظر آماری) استفاده کنن رو با شما مطرح کنم. اینم جزو سوالاتی هست که مدام شما از من میپرسیدید. مشکل: خب اول بگیم مشکل چی هست. فکر کنم دیگه کسی نمونده باشه که با جوملا و کامپوننت فوق العاده ویرچومارت کار کرده باشه ولی ندونه وقتی شما زبان رو روی فارسی در مدیریت یا قسمت کاربری تنظیم کنید. دیگه drop down های واحد پولی یا کشور و ... و کلا هرچی drop down وجود داره تو سیستم ویرچومارت در بخش های مختلف مدیریت مثل ثبت محصول یا یا وثبت و ویرایش مجموعه و ... و یا کاربری مثل فرم ثبت نام و ... از کار میافته. خب این مشکل باعث شده خیلی ها مشکل رو اینقدر بزرگ کنن که بگن نمیشه از این سیستم تو زبان فارسی استفاده کرد و کلا به همین دلیل خیلی مظلوم واقع شده این سیستم و بر عکس کشور های چپ چین زبان در کشور ها راست چین زبان مثل کشور عزیز ما از محبوبیت کمتری برخوردار باشه. راه حل مشکل: گام اول: تشخیص مشکل مشکل از اونجایی پیش میاد که فایل مربوط به جی کوئری dropdown ها فقط برای حالت ltr نوشته شده و به همین خاطر مقادیری که میگیره بر اساس left است و عملا باعث میشه تو حالت rtl درست نمایش داده نشه. به همین خاطر شما برای هر دو حالت یه فایل مختف رو لود کنید. گام دوم: حل مشکل بخش1: قرار دادن فایل مناسب در جای درست. فایل chosen.jquery_rtl.min.js پیوست شده رو دانلود کنید و در مسیر زیر کپی کن joomla root\components\com_virtuemart\assets\js گام سوم: حل مشکل بخش2: معرفی فایل به سیستم. خب تا اینجا فایل رو کپی کردید و در جای درست گذاشتید حالا باید فایل رو به سیستم معرفی کنیم. پس به مسیر زیر برید و فایل vmjsapi.php رو با یک editor باز کنید. joomla root\administrator\components\com_virtuemart\helpers\vmjsapi.php فایل رو که باز کردید در خطر 482 خط زیر vmJsApi::addJScript('chosen.jquery.min',false,false); به این صورت اصلاح کنید. if(JFactory::getDocument()->direction == 'rtl') { vmJsApi::addJScript('chosen.jquery_rtl.min',false,false); } else { vmJsApi::addJScript('chosen.jquery.min',false,false); } تموم شد و رفت و این مشکل هم به آسونی آب خوردن مثل همیشه حل شد. اگه خواستید استایل ها رو هم یکم بهتر کنید باید فایل های css این سیستم رو تغییر بدید. نکته مهم : در این سیستم قابلیت پشتیبانی از کد های css برای حالت rtl تو قسمت کاربری تعبیه شده ولی فایل ها رو نذاشتن. شما میتونید سه تا فایل زیر که اسمشون رو نوشتم در آدرس زیر بسازید و کد های حالت ltr رو با توجه به حالت rtl ویرایش کنید و توشن ذخیره کنید. دقیقا برای حالت ltr این فایل ها به همین نام و فقط با پسوند rtl وجود دارد که خودتون برید اینجا میبینیدشون. اسم سه تا فایل: vm-rtl-common.css vm-rtl-reviews.css vm-rtl-site.css آدرسی که باید ذخیره کنید فایل ها رو: joomla root\components\com_virtuemart\assets\css لینک دانلود فایل گفته شده در آموزش از آپلودسنتر انجمن: http://jupload.ir/do.php?filename=joomlaforum.ir_14655019071.zip باز دوستان اگه مشکلی یا سوالی داشتن مطرح کنن در خدمتم. موفق و سربلند باشید.
  49. 1 لایک
    قالب شرکتی جوملا فارسی با نام themeorg کاری از گروه جوم شیپر که توسط مازندوب به صورت فارسی و rtl با فونت های زیبا و کارآمد ترجمه شده است آماده راه اندازی وب سایت شما با موضوع تجارت و بیزنس می باشد.موقعیت ها و ماژول های به کار گرفته شده در آنها به گونه ای می باشد که جهت نمایش محصولات شرکتی کاملا مناسب است.این قالب که به صورت بسته نصبی به همراه الحاقات و فایل لایه باز آن موجود می باشد بر روی آخرین نسخه سیستم عامل جوملا یعنی ۳٫۳ طراحی و بهینه سازی شده است. نمونه نمایشی : دانلود قالب به صورت بسته آسان نصب : http://dl.mazandweb.com/d/4268259/1240102282/themeorg.zip http://jupload.ir/uploads/joomlaforum.ir_14625155111.png
  50. 1 لایک
    هیکا دو نوع مشخصه داره. نوع اول چیزایی که به واسطه تغییر اونها، قیمت محصول تغییر میکنه. مثلا رم لپ تاپ، حافظه داخلی موبایل نوع دوم چیزایی که به واسطه اون، قیمت تغییر نمیکنه، مثل سایز و رنگ لباس. این نوع خصوصیت هارو به همراه گزینه هاش باید جدا تعریف کنید. بعد هنگام تعریف کالا، گزینه مناسب رو قرار بدید اینطوری در لیست مقایسه، این گزینه ها نمایش داده میشه.چیزی که شما دارید مینویسید توضیحات نوشتاری کالا هست که به این منظور نیست