راهبران

  1. حجت مردانه زاده

    حجت مردانه زاده

    مدیر بازنشته


    • امتیاز: پسندیدن (Likes)

      42

    • تعداد ارسال ها

      5,196


  2. Masood Ashoori

    Masood Ashoori

    مدیر


    • امتیاز: پسندیدن (Likes)

      5

    • تعداد ارسال ها

      4,311


  3. saber

    saber

    مدیر


    • امتیاز: پسندیدن (Likes)

      2

    • تعداد ارسال ها

      7,901


  4. ابوالفضل طالبی

    • امتیاز: پسندیدن (Likes)

      2

    • تعداد ارسال ها

      7,212



Popular Content

نمایش پست های دارای بیشترین لایک از تاریخ 02/03/96 در پست

  1. 2 لایک
    باسلام برای حذف بخش سوم: باید به مدیریت کاربران و " آپشن ها/انتخاب ها" برید . اونجا گزینه " پارامترهای کاربری در سایت " رو بروی خیر تنظیم کنید. بخش دوم: اگر صرفاً عبارت نمایشی باشه که خب بله از زبان تغییر میکنه اما مسئله صرفاً زبانش نیس اون فیلد شما هم میبایست فیلدی با نوع ورودی مناسب ایمیل باشه. چون اگر فیلد ورودی ایمیل نباشه و وریفای نشه؛ اول اینکه چندین و چند حالت ورود بصورت اسپم پیش میاد و هم از طرف دیگه هم ایمیل یکتا نمیتونید ثبت کنید. این ورود هم ماله همین سایته که ریجسترش رو با آر اس فرم زدید؟ بخش اول: توی توضیحاتش که نوشتین دیگه چه لزومیه که داخل فیلد هم عبارت پیشفرض قرار دادین؟ توضیحات که دارید مقادیر پیشفرض فیلدها رو حذف کنید. موفق باشید و سربلند
  2. 1 لایک
    باسلام همه ی سایت های چک کننده که نمیتونند ملاک خوبی برای تست سایت باشند...از یک سرویس دیگر و معتبر تر استفاده کنید... شاید هم اون داره سایتتون رو از روی کشش میخونه. (قبلا باهاش چک کردین)
  3. 1 لایک
    باسلام خدمت شما اگر زبان هیکاشاپتون انگلیسی هست به مسیر زیر برید و دنبال عبارت Display a contact button on the product page باشید: Hikashop->System->Configuration->Main و اگر هم فارسی هست به مسیر زیر برید و دنبال فیلد نمایش دکمه تماس باشید(بسته به ترجمه ای که دستتون هست دنبالش بگردید) مدیریت جوملا>هیکاشاپ>سیستم>پیکربندی>اصلی موفق باشید و سربلند
  4. 1 لایک
    با سلام اول اینکه میتونید روی توضیحات متا و تگهای متا مانور بدید چون اگر آیتمی دارای این دو فیلد باشه موتورها در نگاه اول این رو مورد توجه قرار میدند بجای اینکه کل مطلب چند خطی تون رو بخونن. مورد دوم اینکه میبایست جوری بنویسید که موتورها متقاعد بشن که این مطلب و محتوا همون مطلب و محتوایی که از مرجعش برداشتید نیست "دقیقا! " اینهم با افزودن پیشوند و پسوند و میانوندهای مختلفی میشه اون مطلب رو ماله خود کرد. موفق باشید و سربلند
  5. 1 لایک
    باسلام اگر از سایتهای بالا اکانت گرفته باشید یک کد بهتون میده که میتونید در سایتتون چت آنلاینش رو راه اندازی کنید.برای اتصال به محیط مدیریت چت هم میبایست از طریق کنسول مدیریتی که اون سایت در اختیارتون قرار میده استفاده کنید .البته سرویسهایی هم هستند که بهینه سازی شدند برای ورژن های موبایلی یا حتی دسکتاپ و قابل نصب هستند روی ویندوز کامپیوتر . روند کار کاملا مشخص هست .شما مشکلتون کجاست دقیقا دوست عزیز؟
  6. 1 لایک
    باسلام درخواستتون رو در انجمن " نیازمندی ها و درخواست های تجاری " ثبت کنید. همچنین میتونید با جناب صابر http://joomlaforum.ir/profile/1089-saber/ تماس بگیرید. موفق باشید و سربلند
  7. 1 لایک
    مشکل ویروس اینها نیست . این دامنه بنام شماست در حالی که dns روی ssl به سایت دیگه میره . باید اکیدا از هاست بخواید مشکل رو حل کنه و ممکنه نیاز بشه با icann مرجع دامنه جهانی هم مکاتبه کنید . چیزی نیست شما بخواید رفع کنید
  8. 1 لایک
    منظور دوستمون animated number هست می تونید از افزونه رایگان زیر استفاده کنید https://extensions.joomla.org/extension/tsi-animated-number/
  9. 1 لایک
    با سلام شما میخواهید بکاپ بگیرید نیازی نیست چیزی رو "چک این" "بررسی" کنید. برید توی آکیبا و ایجاد بکاپ رو بزنید تا تولید کنه خودش...
  10. 1 لایک
    نسخه قدیم یک افزونه ، ممکن است با نسخه جدید تری از جوملا سازگار نباشد ، باید ورژن جدید این اسلایدر رو نصب کنید ، این افزونه تجاری هست و نمیشه مستقیم به روز رسانی بزنید . در هنگام ارتقا جوملا ، باید از سازگاری تمام افزونه ها با نسخه جدید جوملا مطمئن شوید
  11. 1 لایک
    باسلام خوش آمد به انجمن جوملافروم. به مدیریت جوملا/مدیریت منوها/منوی اصلی/صفحه اصلی برید و در تب گزینه های صفحه اصلی فیلدی هست بنام " نمایش عنوان صفحه" اون فیلد رو یا خالی کنید و یا چیزی که مدنظرتون هست رو وارد کنید موفق باشید و سربلند
  12. 1 لایک
    منوی ورود رو باز کنید و در تبهای "گزینه های صفحه " نمایش عنوان رو حذف یا غیرفعال کنید. اون کادر هم به مسیر f7/templates/zo2_f7/assets/zo2/css/template.css برید و در خط 2273 : fieldset { border: 1px solid #c0c0c0; margin: 0 2px; padding: 0.35em 0.625em 0.75em; تبدیل بشه به : fieldset { border: 0; margin: 0 2px; padding: 0.35em 0.625em 0.75em; این کادر یه بوردر هستش که با کدبالا حذف میشه. موفق باشید و سربلند
  13. 1 لایک
    باسلام خود افزونه قابلیت افزودن برچسب رو داره . نیازی به ایجاد فیلد مجزایی نیست...اگر هم یه فیلد برای برچسب ها ایجاد کنید. طبیعتا اونم یه فیلده مثل سایر فیلدها و کاربرد تگ واقعی رو نمیتونه براتون داشته باشه موفق باشید و سربلند
  14. 1 لایک
    باسلام جون بسته به صورت کوئیک استارت هست میباییست بطور کامل نصبش کنید اگر میخواهید در لوکال نصب کنید. در پوشه ی روتتون یک فولدر به نام دلخواه ایجاد کنید. بعد این فایل دانلود شده رو داخلش آنزیپ کنید. بعد اون رو از طریق مرورگر فراخونی کنید مانند نصب یک جوملای خام اقدام به نصب کنید... موفق باشید و سربلند
  15. 1 لایک
    سلام مجدد. بله خود کاتو ماژولی بنام K2 Content داره که میتونید توش تنظیم کنید مواردی اعم از : عنوان/نویسنده/تصویر/لینک/خبرخوان/زمان ایجاد/تعدا بازدید/فیلداضافی/پیوست/رسانه/کامنت و.... نشون داده بشه یا نشه.... از اون استفاده کنید بصورت پیش فرض هم بصورت vertical نشون میده اصلا ... موفق باشید و سربلند
  16. 1 لایک
    باسلام بوجود اومدت تداخل در زمان آپدیت سورس و تغییر هسته و یا مهاجرت در هر سیستمی ممکنه رخ بده و هیچ ارتباطی در جوملا و وردپرس و پرستا و...نداره! استانداردترین حالت آپدیت این هستش که شما نسخه ی پچ آپدیت رو از حوملای جهانی دانلود و بروی هاستتتون اکسترکت کنید . موتور آپدیتری که در جوملا تعبیه و تعریف شده طبیعتاً برای حالتی هست که شما سایتتون صرفاً هسته ی جوملا باشه و یک قالب بسته ی نصبی نباشه یا سایتی نباشه که کلی افزونه و پلاگین و ماژول مختلف روش نصب شده باشه! روش کامل به همراه جزئیات در لینک زیر تشریح شده: روش آپدیت هیچ تفاوتی نمیکنه و برای ورژن های 3.7 و 3.7.2 هم صادق هست.. در آپدیت هسته ی جوملا هیچ تغییری در افزونه ها اتفاق نخواهد افتاد... جز اینکه سری افزونه تون متفاوت باشه که در اون صورت میبایست نسخه ی اون افزونه رو دانلود و روی سایتتون نصب کنید. منظور از سری افزونه : بطور مثال سری : 1.5 / 2.5 / 3.0 / 4.0 و... هستش. موفق باشید و سربلند
  17. 1 لایک
    باسلام اگر افزونه ی دیگری نصب کردید و غیرفعال هم کردید و اوکی نشده؛ کش مرورگر و جوملا رو بطور کامل حذف کنید و با یک سیستم دیگه هم چک کنید. ضمناً اون مسئله ای که در بالا خدمتتون عرض کردم در حالت انگلیسی مشکلی نداره و قالب بصورت انگلیسی با قابلیت 100% ای خودش میبایست کار کنه موفق باشید و سربلند
  18. 1 لایک
    باسلام خدمت شما اگر نسخه های دیگر از سایت A صرفاً همون سایت با همون امکانات ولی با زبان دیگری میخواد باشه که پیشنهاد میکنم اینکار رو نکنین و از قابلیت چندزبانگی هسته ای جوملا استفاده کنید. چون اینجوری مجبور هستید بجای اینکه یه سایت رو مدیریت کنید به تعداد زبان هاتون سایت رو مدیریت کنید.. محتوا بذارید...بخشهای داخلیش رو بررسی کنید و کلیه دردسرهایی که یک سایت میتونه داشته باشه ؛ در تعداد زبانهاتون ضرب میشه و میشه مدیریت 3الی 4 تا سایت مستقل! اما اگر طبق همون یک سایت زبانهای دیگرتون رو ایجاد کنید همه ی کارها صرفاً متوجه یک سایت خواهد شد. موفق باشید و سربلند
  19. 1 لایک
    باسلام خدمت شما سایتتون رو آپدیت کردید؟ وقتی در تنظیمات همون گزینه قابلیت ویرایش ماژولها در بخش کاربری رو بروی "هیچ" قرارداده باشین نبایستی مشکلی وجود داشته باشه. با یک مرورگر دیگر هم تست کنید. ضمناً اینکه تنظیمات و گزینه های فریم ورک قالبتون هم خونده نمیشه از دو حالت خارج نیس .یا به دلایل کش مرورگر و کش جوملا این مشکل بوجود اومده و یا شما فایلهای قالبتون رو ادیت کردید و دچار این مشکل شده در صورت نیاز میتونید اطلاعاتتتون رو پیام خصوصی کنید تا بررسی بشه. موفق باشید و سربلند
  20. 1 لایک
    در این نسخه از جوملا چون هنوز بسته فارسی ساز رسمی منتشر نشده؛ قالبش برای زبان فارسی فیکس نیست. میایست قالب مدیریت رو باز کنید و فونتش رو اصلاح کنید. و همچنین این فونت آیکون ها رو هم بهش بشناسونید.
  21. 1 لایک
    انتشار افزونه حرفه ای و بی نظیر RSMail! تقدیم به جوملای ایران همگی با قابلیت این افزونه آشنایی کاملی دارند. در زیر به برخی از ویژگی های آن اشاره می کنم: آخرین نسخه منتشر شده RSMail 1.0.0 Rev 14 (در اکثر سایت ها Rev 8 آن فارسی سازی شده است.) سازگار با جوملا 1.5 و 1.7 بدون محدودیت نصب بر روی دامنه ها دارای تاریخ شمسی محیط کاملا فارسی کاملا اپن سورس (بدون هیچگونه رمزنگاری فایلها) امکان ارسال خبرنامه و ایمیل های های گروهی امکان ارسال زمان بندی شده (برای جلوگیری از اسپم) ارسال ایمیل نامحدود ارسال خروجی به اکسل و فایل csv کاملا رایگان به همراه پلاگین ویژه ارتباط با RSForm Pro (برای ساخت فرمهای دلخواه در RSMail)
  22. 1 لایک
    باسلام دوست عزیز جوملاتون رو به آخرین ورژن یعنی 3.7 و 3.7.1 و 3.7.2 آپدیت کردین؟
  23. 1 لایک
    با سلام متوجه منظورتون که " میگه باید مطلب وارد کنم" نشدم! خب قالب اگه نصب کرده باشین در ساختار خودش مطالب جوملا رو نمایش میده...حالا اگر افکت و استایل دیگری مدنظترون باشه ؛ برای اینکار از ماژول دلخواهی استفاده میشه موفق باشید و سربلند
  24. 1 لایک
    باسلام طراحی قالب برای دو حالت فرانت و بک اند تفاوتی ندارن...اما طبیعتاً با توجه به تعداد زیاد فریم ورکهای اختصاصی طراحی قالب جوملا برای بخش کاربری؛ و همچنین وجود صفحه سازهای متعددی که خیلی خوب هم کار میکنند. بسیار ساده تر و راحت تر هستش. و اصلا هیچ کدنویسی ای نیاز نداره اما برای طراحی قالب مدیریت حتما میبایست که به کدنویسی php و html و css اشنایی داشته باشید. موفق باشید و سربلند
  25. 1 لایک
    اخلاقا اینکار درست نیست خصوصا که هموطن هست این موضوع رو با خود طراح مطرح نمایید
  26. 1 لایک
    سلام مجدد به مسیر زیر برید و در خط 39 دنبال عبارت #rt-feature .rt-container باشید: https://123parse.com/templates/rt_voxel_responsive/css/main-light.css اینجا مقدار #rt-feature .rt-container { border-bottom: 1px solid #C6C6C6; تبدیل شود به : #rt-feature .rt-container { border-bottom: 0; بعد از ادیت برای نمایش تغییرات اعمال شده صفحه رو با کنترل اف5 رفرش کنید. موفق باشید و سربلند
  27. 1 لایک
    باسلام برای اینکه روی هر کدوم از پوشه هایی که در هاستتون وجود داره روشون پسورد بذارید اگر بروی نام پوشه کلیک راست کنید گزینه "Password Protect" وجود داره با زدن اون میتونید برای پوشه تون یوزر و پس تعریف کنید. البته متداول هست که صرفاً برای پوشه administrator جوملا این پسورد رو تعریف میکنند. برای پسورد گذاری بروی دسترسی phpmyadmin عموماَ در هاست های اشتراکی توسط مدیر هاست میبایست کانفیگ شده باشه که شما برای ورود به محیط phpmyadmin صرفاً با همون یوزر و پس دیتابیسی که دارید وارد محیطش میشید و دیگه نمیتونید کلیه دیتابیسهای موجود رو مشاهده کنید. موفق باشید و سربلند
  28. 1 لایک
    باسلام فایلهای قالبتون رو باز کنید . در حالت پیشفرض میبایست توی فایل index.php یا component.php قالبتون باشه . اگر نبود سایر فایلهای php قالبتون رو باز کنید. فایلیهایی که احتمال داره توشون وجود داشته باشه این اسم ها میتونند باشند: footer.php / copyright.php / template.php ضمنا میبایست این کد رو پیدا کنید در فایلهایی که در بالا گفته شد و حذف یا تغییرش بدید <div class="clear">Template Design:<a href="http://www.dima.ir" target="_blank">Dima Group</a></div> موفق باشید و سربلند
  29. 1 لایک
    با سلام برای تعریف سناریوهای مختلف امتیازبندی در سایت میبایست از AlphaUser Point یا AltaUserPoint استفاده کنید. آر اس فرم به خودی خود نمیتونه این قابلیت رو براتون ایجاد کنه.... موفق باشید و سربلند
  30. 1 لایک
    باسلام بنده الان سایتتون رو چک کردم. صفحه خالی مربوط به هاستینگتون نمایش داده میشه... خودتون هم تست کنید... لینک صحیح رو بفرستید. موفق باشید و سربلند
  31. 1 لایک
    باسلام و خوش آمد برای عضویت در انجمن جوملافروم. ساز و کار و روش دقیقا همونی هست که سایت اصلیتون رو بالا آوردید فقط در اینجا اول میبایست به هاستتون برید و از طریق بخش ساب دومین ] یک ساب دومین دلخواه (archive.name.com) رو بسازید بعد از اینکه ساب دامین رو ساختید در پوشه public_html فولدری به همون نامی که ساختید بطور خودکار ایجاد میشه. حالا در این پوشه میتونید پروژه تون رو آپلود /اکسترکت و مراحل نصب جوملا رو در پیش بگیرید. موفق باشید و سربلند
  32. 1 لایک
    باسلام بنده متوجه متن تون و ارتباطشون نشدم اما اگر میخواهید یک لیست کشویی با فیلدهای مرتبط داشته باشید میتونید از روش زیر استفاده کنید https://www.rsjoomla.com/support/documentation/rsform-pro/frequently-asked-questions/dynamic-drop-down-change-form-example-.html همچنین میتونید فرم نمونه این بخش رو دانلود و روی فرمتون ایمپورت کنید. بعدش صرفاً فیلدها رو باز کنید و مقادیرش رو به مقادیری که مدنظرتونه تغییر و ویرایش کنید. دانلود فرم نمونه: https://www.rsjoomla.com/presentation/dynamic-drop-down-example.zip موفق باشید و سربلند
  33. 1 لایک
    با سلام و عرض ادب خدمت همه دوستان برای ثبت نام ازrs form استفاده کرده ام برای راهنمایی بهتر کاربر داخل جداول نام نام خانوادگی ، و پست الکترونیک مطالب کوتاهی نوشته شده مشکل اینجاست که وقتی کاربر رو اینها کلیک میکنه باید فرم خالی بشه ولی در یکی ما کاربر باید داخل فرم رو پاک کنه بعد اقدام به پر کردن کنه جسارتا از کدام قسمت فرم می تونم این قابلیت رو بهش بدم 2-در فرم ورود جو ملا می خوام نام کاربری رو به نام کاربری (ایمیل): تغییر بدم فکر کنم از فایل زبان باید این کار انجام بشه اگه درسته ؟من مسیرش رو پیدا نکردم لطف می فرمایید که مسیرش رو راهنمایی بفرمایید . 3-در پروفایل ، قسمت وسط رو میخوام حذف کنم در پلاگین مشخصات کاربر هم اینها نبود که بتونم حذف کنم لطف می فرمایید راهنمایی کنین ؟ قبلا از محبتتون دنیا دنیا سپاسگذارم.
  34. 1 لایک
    افزونه ها که معلوم و مشخص هستند چی هستند و چیکار میکنند، !!! برای این تابحال افزونه ای کاملی رو ندیدم. در افزونه های جوملایی مثل ایزی سوشیال/ایزی بلاگ و کومنتو این موارد بصورت هسته ای کدنویسی شده.... موفق باشید و سربلند
  35. 1 لایک
    باسلام تصور نمیکنم چون اساساً آر اس فرم و کلاً کلیه سیستمهایی که قابلیت ایجاد فیلد رو دارند؛ برای ذخیره شدن اطلاعات در دیتابیس الزاماً میبایست که زبان فیلدها در حالت انگلیسی باشه و لاغیر! میتونید خروجی بگیرید بعد توی اکسل عناوین رو فارسی کنید موفق باشید و سربلند
  36. 1 لایک
    باسلام اصلاح شد... موفق باشید و سربلند
  37. 1 لایک
    باسلام تاجاییکه که بنده میدونم این سورس تجاری هست دوست عزیز. اگر آخرین ورژن هماهنگ با جدیدترین نسخه جوملا رو نیاز دارید میبایست بصورت ارزی خریداری کنید. و همچنین میتونید سورس های قبلترش رو بصورت نال و شاید دارای مشکل از سطح سایتهایی که نال کار میکنند.به رایگان دانلود کنید. موفق باشید و سربلند
  38. 1 لایک
    راه حل همین گزینه چینش هست ، در کا۲ ، باید منوی مربوطه ، مجموعه و خود مطلب رو چک کنید تا تنظیمات درست باشند . ممکنه از تنطیمات هر کدوم از اینها اعمال شده باشه
  39. 1 لایک
  40. 1 لایک
    باسلام به تنظیمات مجموعه برید و ترتیب نمایش مطالب در "پارامترهای مطلب در مجموعه " رو به صورت جدیدترین تنظیم کنید. همچنین در بخش کامپوننت کاتو "آپشن ها" رو باز کنیدو اونجا هم ترتیب رو تنظیم کنید. موفق باشید و سربلند
  41. 1 لایک
    باسلام مجدد توی مدیریت قالب و قالب موردنظربرید توی همون صفحه اول فریم ورک مشخص هست که از چه ورژنی استفاده شده . برای استفاده از آخرین ورژن هم میتونید سورس نال و غیرمطمئن رو از سطح نت پیدا و دانلود و کار کنید. و یا میتونید سورس بهینه ش رو بصورت تجاری و اورجینال خریداری کنید. اساساً آخرین ورژن این قالب توسط همون گانتری 4 پیاده سازی شده در لینک زیر قابل مشاهده است http://www.rockettheme.com/joomla/templates/voxel و طبق توضیحاتی که سازنده ارائه کرده هماهنگی کامل با حالت موبایلی داره. There are two versions of Voxel, the original, 960px fixed version, with a separate mobile layout for iPhone and Android; and a responsive version, that adapts automatically such as for desktop, mobile and tablet. It also has 960 and 1200px fixed layout options. در صورت نیاز به سورس تجاری و اورجینال از طریق پیام خصوصی در ارتباط باشید. موفق و سربلند باشید
  42. 1 لایک
    محتمل ترین تابعی که میبایست فعال باشه تابع GD روی سرور هست. میبایست هم فعال باشه و هم Run بشه روی سرور... موفق باشید و سربلند
  43. 1 لایک
    سلام بسیار ممنونم من این روش رو نمیدونستم حقیقت کاری که شما فرمودید در قسمت پلاگین ها برای TinyMCE من به اجازتون در نظرات ویدئو در آپارات این مورد رو اضافه میکنم (پست رو نمیتونم ویرایش کنم که تصحیح کنم مورد رو متاسفانه) اما استفاده از پلاگین هایی مانند sourcer قبلا آموزش هاش در انجمن مطرح شده بود من دیگه به اون اشاره ای نکردم باز هم ممنون بابت نظرتون من این مورد رو برای آینده در نظر خواهم گرفت حتما
  44. 1 لایک
    باسلام و احترام خدمت همگی. امروز واستون 600 پروژه ی php رو آماده کردم که واقعا به کارتون میاد. امیدوارم استفاده کنید:a2d3:
  45. 1 لایک
    نسخه جدید کامپوننت محبوب k2 یعنی 2.7.1 اخیرا منتشر شده بود که طبق روال نسخه های قبلی که با موفقیت کامل کار شمسی سازی تقویم کامپوننت را انجام داده بودیم اینبار هم در افزونه نویسی ارس جوملا نسخه نهایی این کامپوننت را کاملا شمسی سازی کردیم و برای استفاده دوستان عزیز برای دانلود قرار داده ایم. در نسخه جدید تغییرات و اصلاحات تقریبا زیادی صورت گرفته که لیست این تغییرات را در وبسایت رسمی شرکت سازنده k2 به این لینک میتونید مشاهده کنید. در لیست آپدیتهای انجام شده در نسخه 2.7.1 رفع مشکل امنیتی هم وجود دارد و یکی از مسایل امنیتی روی این نسخه رفع شده است لذا به دوستان عزیز توصیه میکنیم نسخه های قبلی را که استفاده میکنند به نسخه جدید ارتقا بدن برای دریافت نسخه نهایی و شمسی کامپوننت k2 به این لینک میتوانید مراجعه کنید.
  46. 1 لایک
    درود دوراه رو بهتون پیشنهاد میدم 1:استفاده از پلاگین wappalyzer فایرفاکس 2:استفاده از سایت builtwith که اطلاعات کاملی رو از موقعیت سرور , سیستم مدیریت محتوا , زبان برنامه نویسی و . . . . . . .رو بهتون میده سایت مورد نظر هم با asp.net نوشته شده یاحق
  47. 1 لایک
    درود به همه کاربران انجمن جوملای ایران از آنجایی که هدف انجمن جوملای ایران فقط و فقط خدمت به جوملای ایران است و رشد و توسعه آن در گرو همکاری همه عزیزان است لذا به عنوان یک عضو کوچک از این خانواده بزرگ تلاش خود را انجام میدهیم تا خدمتی صادقانه به شما عزیزان ارائه دهیم. به عنوان یکی دیگر از هدایای انجمن جوملای ایران ، پکیج کامل پرداخت اتصال جوملا به بانک ملت را برای شما آماده و در اختیار شما عزیزان قرار گرفت. توجه نمایید که در حال حاضر کاملترین پکیج رایگان منتشر شده در ایران همین پکیج است که نسخه ای رایگان از افزونه P30 Mellat می باشد. از امکانات این افزونه : شامل کامپوننت و ماژول بانک ملت برای جوملا امکان مدیریت پرداختها متصل به وب سرویس بانک ملت امکان ارسال ایمیل پس از ثبت خرید موفق به مدیر و مشتری امکان ارسال پیامک پس از ثبت خرید موفق به مدیر و مشتری مشاهده پرداختهای وصول شده و تائید شده نصب آسان دارای ماژول چند کاره ( فروش مستقیم - لیست فروش) و.. توجه 1: بدلیل جلوگیری از سو استفاده از افزونه پی سی ملت توسط برخی افراد سودجو ، افزونه به صورت کد شده منتشر شده است لذا برای استفاده از آن از نصب بودن ioncube بر روی هاست خود مطمئن شوید. در صورتی که قصد استفاده بر روی لوکال هاست را دارید میتوانید از طریق این آموزش روش نصب ioncube را بر روی xampp دنبال کنید. توجه 2: یکی از قابلیتهای مهم افزونه های پرداخت پی سی دکتر امکان اتصال آنها به تقریبا 99 درصد افزونه های منتشر شده جوملا میباشد!! یعنی شما می توانید امکان پرداخت آنلاین را در اکثر افزونه ای دیگر فراهم نموده و آنها را به افزونه های پرداخت پی سی دکتر متصل نمایید.بزودی یک تاپیک با عنوان "آزمایشگاه افزونه های پرداخت پی سی دکتر" باز میشود که در آن روشهای اتصال افزونه های پرداخت پی سی دکتر را به سایر افزونه های جوملا به شما عزیزان آموزش خواهیم داد. پیروز و سربلند باشید. :25::1::auizz3ffy9vla57584x ستل اتوماتیک در این افزونه انجام میشود توجه: امکان ستل مجدد در این افزونه وجود ندارد
  48. 1 لایک
    سلام دوست عزیز،برید پوشه xampp و بعد پوشه php فایل php.ini رو باز کنید. upload_max_filesize و post_max_size رو سرچ کنین مقدارشون رو افزایش بدید. مثلا به 2000m
  49. 1 لایک
    بخاطر مسائل امنیتی تابع ini_set() از طرف سرور بسته میشه. سرور هم برای اینکه سایت شما پر از خطا نشه display error را خاموش میکنه جایی هم که خطا ها save میشه همون error log هست دو تا راه حل هست 1- هر چند وقت یکبار حذف کنید 2- مدیر سرور error_log را ببندد که اصلا ساخته نشه
  50. 1 لایک
    به دو طریق می تونین این کار رو بکنین 1.روش اول اینه که به پشتیبانی هاستینگتون بگین که سایتتون رو از هاست قبلی به هاست جدید منتقل کنه معمولا رایگان این کار رو انجام میدن 2.به سی پنل برین و از طریق Filemanager کل فایل های سایتتون رو زیپ کنین بعد فایل زیپ رو دانلود و تو هاست جدید آپلود کنید و بعد از اپلود اون رو اکستراکت کنید سپس به phpmyadmin برین و دیتابیسی رو که تو سایت استفاده کردین رو باز کنید ، از منوی بالای phpmyadmin گزینه export رو انتخاب کنید و بر روی go کلیک کنید و فایل .sql رو که بهتون میده رو تو کامپیوتر ذخیره کنید بعد به هاست جدید برین و دیتابیس و یوزر دیتابیس جدید بسازین و بعد از ساختن تو هاست جدید به phpmyadmin برین و دیتابیسی رو که ساختین رو باز کنید و از منو به گزینه import برین تو اون صفحه روی browse کلیک کنید و فایلی رو که با استفاده از export در هاست قبلی از phpmyadmin گرفتین رو بهش بدین تا براتون ایمپورت کنه بعد به filemanager برین و فایل رو unzip کنید . بعد از unzip کردن فایل configuration.php رو باز کنید و سطر های مربوط به دیتابیس و نام کاربری دیتابیس و رمزعبور دیتابیس رو ویرایش کنید و سپس در اخر فایل configuration ادرس پوشه های tmp و logs رو به طور دقیق بهش وارد کنید .