تمامی فعالیت ها

این جریان به طور خودکار بروز می شود   

  1. ساعت گذشته
  2. عمل آوری بتن نقش مهمی در توسعه مقاومت و دوام بتن دارد. عمل آوری بلافاصله پس از قرار دادن و اتمام بتن انجام می شود و شامل حفظ شرایط رطوبت و درجه حرارت مطلوب، هم در عمق و هم در نزدیکی سطح، برای مدت زمان طولانی است کفپوش های بتنی (پیاده روها، پارکینگ ها ، ...) و بتن سازه ای (عرشه های پل، پایه ها، ستون ها، پایه های کوچک، ...) حداقل دوره کیورینگ بتن هفت روز برای دمای محیط بالاتر از 40 درجه فارنهایت طول زمان کیورینگ بتن به عوامل زیر بستگی دارد: نسبت های مخلوط شکل و اندازه ابعاد شن و ماسه بتن شرایط آب و هوایی محیط شرایط قرار گرفتن در معرض آینده وقتی مقاومت بتن در دمای بالاتر یا استفاده از ترکیبات خاص سیمان/مواد افزودنی وجود دارد، می توان به سطح مقاومت 70 درصدی زودتر رسید. به همین ترتیب، ممکن است برای ترکیبات مختلف مواد و یا دمای پخت کمتر به زمان طولانی تری نیاز باشد.
  3. دیروز
  4. تو خصوصی امکاناتی که مدنظرتون هست رو برام ارسال کنید.
  5. هفته گذشته
  6. کسی هست که برام بنویسه و چه قد هزینه داره؟
  7. سلام خوبید من پلاگین kpt6را برای فیلتر فتوشاپ میخواهم خیلی هم احتیاج دارم لطفاً کمکی کنید
  8. سلام چنین افزونه ای نیست. باید براتون نوشته بشه.
  9. سلام ماژول یا کامپوننتی هست که مشتری توش اقساط خودش رو پرداخت کنه یعنی هر مشتری که جنس میبره تو سایت اقساطشو پرداخت کنه و درصد جریمه هم داشته باشه در صورت دیر پرداخت کردن
  10. session پیدا نکردم فکر میکنم مشکل از انجین هست من دیتا بیس رو کپی کردم داخل mysql و الان در جداول و phpmyadmin با خطا روبرو میشم احتمالا انجین دیتابیس innodb هست و دیتابیس درست لود نمیشه!!! (پاسخ یکی از دوستان) در php my admin با این پیغام خطا روبرو شدم The phpMyAdmin configuration storage is not completely configured, some extended features have been deactivated. Find out why. Or alternately go to 'Operations' tab of any database to set it up there. و در باز کردن بعضی از جداول به این خطا #1932 - Table 'pmhc_portal.h6jzi_action_logs' doesn't exist in engine
  11. جدیدا
  12. سلام در دیتابیس جدول مربوط به session پیدا کنید و اطلاعات آن را حذف کنید ببینید مشکل برطرف میشه یا نه ( قبل از هر کاری بک آپ یادتون نره)
  13. سلام درود من وب سایت روی لوکال زمپ داشتم خود به خود مشکل پیدا کرد و دیتا بیس لود نمیشد، هرکاریم کردم نشد که نشد در نهایت زمپ پاک کردم و مجدد همون ورژنو به همون آدرس نصب کردم فایل های وب سایتو ریختم داخلش و مجدد همون مشکل پیش اومد Error: MySQL shutdown unexpectedly. This may be due to a blocked port, missing dependencies, improper privileges, a crash, or a shutdown by another method. Press the Logs button to view error logs and check the Windows Event Viewer for more clues If you need more help, copy and post this entire log window on the forums پورت ها درست بود و مشکل نداشت در نهایت راهی پیدا کردم و دیتا بیس اومد بالا ولی باز نمیشه سایت و ارور میده Warning: session_start(): Failed to read session data: user (path: E:\XAMPP PHP 7.2.31 VC15\tmp) in E:\XAMPP PHP 7.2.31 VC15\htdocs\libraries\joomla\session\handler\native.php on line 260 Error: Failed to start application: Failed to start the session
  14. 80 درصد شدنی هست.
  15. هم ظاهرش مدنظرم هست هم امکاناتش
  16. تقریبا پنل j2store امکاناتی که میخوام رو داره. اما بعنوان مثال ویرایش آواتار کاربر رو فکرکنم نداره. ظاهرشم اصلا جالب نیست که میفرمایید با تغییرات css میشه درستش کرد. امیدوار بودم که کامپوننت تخصصی برای اینکار باشه که کارم راحتتر بشه ولی روی همین کار میکنم اما بنظرتون میشه از پنل کاربری j2store به یک پنلی شبیه به پنل این سایت رسید؟ البته میدونم این سایت با ووکامرس طراحی شده
  17. سلام ویرچومارت رو نمی دونم. ولی دی جی کاتالوگ همچین چیزی داره که بتونید محصولات مرتبط و محصولات فرزند رو زیر محصولاصلی نشون بدی.
  18. سلام هر کامپوننت فروشگاهی، بخش پنل کاربری داره که کاربر بتونه سوابق خرید هاش رو ببینه و مشخصاتش رو ویرایش کنه. اگر صرفا منظورت ظاهر پنل هست که با css میشه ردیفش کرد. ولی اگر منظورت چیز دیگه ای هست بطورواضح تر نیازت رو بگو.
  19. سلام میخوام یک پنل کاربری با قابلیت های تقریبا ابتدایی توی سایتم قرار بدم. میخواستم ببینم آیا با sp page builder pro میشه یک پنل کاربری خوب طراحی کرد؟ یا اگر افزونه دیگه ای برای اینکار میشناسید که با j2store هماهنگ باشه بهم معرفی کنید میخوام فایل هایی که کاربر خریداری میکنه در این پنل باقی بمونه و سفارش های کاربر در این پنل ثبت بشه و قابلیت ویرایش مشخصاتم داشته باشه
  20. سلام وقت بخیر ویرچومارت یک بخشی داره برای انتخاب کردن محصولات مشابه ، میشه یکی دیگه عین همین رو ایجاد کرد؟ میخوام دوتا از این ایتم داشته باشم. یکی برای محصولات مشابه و یکی برای محصولاتی که قابل اتصال به این محصول هستن
  21. از صحبت هات اینطور به نظر میاد که بیشتر دنبال امکانات هستی تا صرفا قالب. اگر افزونه متصل به بانک می خوای باید API بانکی روداشته باشی و بدی برات بنویسن. اگر قالب میخوای تقریبا هر کسی می تونه برات طراحی کنه. نیاز ها و اتظاراتت رو برام خصوصی ارسال کن.
  22. سلام مسلما هیچ چیز مثل طراحی قالب از صفر و طبق نیاز کارفرما نیست. منم مثل خودت خودم قالب کد می زنم. ولی به نظرم گانتری و هلیکس خوبن.
  23. سلام و درود اگر خواستید میتونیم براتون طراحی کنیم
  24. با سلام و درود خدمت اساتید بزرگوار بنده تا این لحظه به صورت دستی قالب طراحی میکردم و مشکلی هم نداشته و ندارم ولی برای تسریع کار و همچنین کیفیت کار تصمیم گرفتم از فریمورک استفاده کنم خیلی از فریمورک ها را بررسی کردم و در ابتدا با sparky خواستم کار کنم که دیدم زیادی ساده است در حال حاضر دو فریمورک astroid و گانتری به نظر من ویژگی های خوبی دارند و با هر دو هم کمی کار کردم در بخش اضافه کردن موقعیت ماژول گانتری قوی تر هست و در astroid باید بعد از اضافه کردن موقعیت جدید به فایل xml قالب مراجعه و آنجا نیز اضافه کنی ولی از نظر شیک بودن astroid قوی تر هست و تنظیمات بیشتری در اختیار می گذارد من از شما اساتید دوست داشتنی سوالم این هست که کدام یک از این دو فریمورک برای طراحی قالب چه از نظر امکانات و چه از نظر کیفیت و چه از نظر بهینه بودن و سرعت بهتر هست پیشاپیش از پاسخ شما عزیزان سپاسگزارم
  25. بسیار ممنونم از وب سایت خوب و بی نظیر شما و مطالب ارزشمندی که با ما در این وب سایت به اشتراک می گذارید.
  26. بسیار ممنونم از وب سایت فوق العاده و مطالب ارزشمندی که با ما به اشتراک می گذارید.
  27. یعنی وقتی لینک عکس های سایت خودت رو تو سایت دیگه می ذاری، عکس رو نشون نمیده؟ یه لینک میدی ببینم؟
  28. سلام، مسیرش رو پوشه ایمیج خود جوملا تایین کردم و فرقی نمی کنی هر عکسی به هر اسمی که باشه توی بقیه سایت ها نشون نمیده فقط توی خود سایت نمایش داده میشه
  29. سلام مسیر مبدا و مقصد عکس ها و اسم عکس ها چیه؟
  1. نمایش فعالیت های بیشتر