Home-kitchen
کاربران-
تعداد ارسال ها
0 -
تاریخ عضویت
-
آخرین بازدید
درباره من
Home-kitchen-5
نکته مهم هنگام خرید سبزی خردکن
طرز استفاده از دستگاه سبزی خرد کن
نشان استاندارد: پیشنهاد میکنیم برای حفظ سلامتی خود هم که شده فقط و فقط به فکر خرید دستگاههایی باشید که دارای نشان استاندارد هستند و تا اطمینان کامل از متصل شدن درست قطعات به یکدیگر اجازه کار و روشن شدن دستگاه را نمیدهند. وجود قفل ایمنی بر
روی دستگاههایی که ممکن است کودکان به سراغ آنان بروند نیز بسیار مهم و قابل توجه میباشد. سبزی خردکن استاندارد بدون فشار دادن درب نباید روشن شود و دریچه ناودانی تخلیه نیر از بیرون نباید باز شود توجه داشته باشید مهر استاندارد تقلبی هم در بازار به
وفور موجود است استاندارد واقعی دارای کد 10 رقمی بر روی پلاک است که با استعلام بر روی سایت استاندارد هم می توانید از صحت نشان آگاه شوید.
نحوه شستن سبزی خرد کن
بسته بندی مواد غذایی در فریزر
نکته مهم این است که پیش از بسته بندی ماده غذایی، میزان مورد نیاز در هر بار مصرف مشخص شود، چرا که بسته ی غذای خارج شده از فریزر، به هیچ عنوان نباید دوباره به فریزر بازگردانده شود.
نحوه بسته بندی مواد غذایی در فریزر
در منازل از دو نوع بسته بندی برای فریزر کردن مواد غذایی استفاده می شود:
1- انواع ظروف دردار از جنس های گوناگون، مانند پلاستیک و فلز
2- کیسه ی نایلون(کیسه فریزر) یا پلاستیک های زیپ دار ویژه بسته بندی
اندازههای مختلف فنجان قهوهخوری
اندازه فنجان قهوه اسپرسو
اندازه فنجان اسپرسو، یا بهتر بگوییم شات اسپرسو، معمولا حدود ۲ تا ۳ اونس است. البته در برخی مدلها حتی شاید به ۳٫۵ تا ۴ اونس هم برسد. اما درکل اسپرسوخوریها خیلی نقلیاند. ازلحاظ شکلوشمایل اگر میپرسید، در اکثر مدلها قطر دهانه شات از قطر پایه
آن پهنتر است. دلیل هم دارد. گویا پهنتربودن دهانه موجب پخش بهتر رایحه قهوه در کام و مشام میشود.
درضمن خوب است که بدانید به شات اسپرسو دِمیتاس هم میگویند. دِمیتاس علاوهبر اسپرسو برای سِرو قهوه ترک هم استفاده میشود.
هاون
بهترین نوع هاون
دسته هاون و هاون یکی از مهمترین ابزارهای آشپزخانه هستند چون به غذاها و مواد شما طعم زیادی میدهند. این ابزار قدیمیترین ابزار آشپزخانه درجهان هستند. بسیاری از غلات و ادویهها با استفاده از این وسیله درست میشدند. کارهای بسیار زیادی را میتوانید
با آنها انجام دهید اما یک چیز قطعی است و آن هم این که اگر کسی طرز واقعی کار با آنها را بداند نه این که فقط مواد را بدون فکر تند بکوبد و بداند که در چه جاهایی و برای درست کردن چه چیزهایی کاربرد دارد، طعم غذاهایش به شدت افزایش مییابد.