حجت مردانه زاده

*تاپیک مرجع* رفع اشکالات و سوالات پیرامون کامپوونت تبلیغاتی ایستگاه! P30 Advertise

808 پست در این موضوع

این خطا برای چی هست ؟


Fatal error: Cannot redeclare getimage() (previously declared in C:\wamp\www\J2\modules\mod_p30newads\helper.php:45) in C:\wamp\www\J2\modules\mod_p30topads\helper.php on line 53

Share this post


Link to post
Share on other sites
ایکاش میشد که آموزش اینکار ( اایجاد کردن منو ) رو هم میزاشتید ...

من دقیقاٌ عین دموش میخوام باشه ... ولی حتی برای اینکه چطوری درستش کنم , نظری ندارم !

برای ایجاد منو مثل بقیه منوها که ایجاد میکنید باید اقدام کنید فقط باید نوع آیتم این منو رو از سیستم تبلیغاتی و همه مجموعه ها انتخاب کنید

Share this post


Link to post
Share on other sites
با سلام خدمت مدیر محترم انجمن آقا saber در صورت امکان بزرگواری کنید وجواب پست قبلی منی بدید

با سلام خدمت آقا saber عزیز . وممنونم که همیشه وسریع پاسخگوی مشکلات ما هستید .درخصوص مشکلی که در پست های قبل داشتم وخدمت شما عرض کردم. که در قسمت ارسال آگهی لیست تمامی مجموعه هاوزیر مجموعه ها بجز 20 مورد نمایش داده نمیشد.به قسمت تنظیمات کلی سایت مراجعه کردم ودر قسمت محدودیت پیش فرض لیست تعدادآن را 100 تغییر دادم (این مقدار حداکثر 100 می باشد) بعد که به قسمت ارسال آگهی مراجعه کردم در لیستم 100 مورد زیرمجموعه را نمایش می داد.سوالم اینه که آیا امکان تغییر این مقدار حداکثر با توجه به تعداد زیاد مجموعه هام که بیش 160مورد میشن هست؟

سوال دوم)در مورد ماژول های جدیدی هست که به این کامپوننت اضافه شد.از این سه ماژول ،ماژول جدیدترین آگهی ها خطا میدهد وکار نمیکند دقیقا همان خطایی که در پست های قبل خدمت شما ارسال کردم.ولی دو ماژول دیگر هیچگونه مشکلی ندارند. راه حل رفع این مشکل چیست؟

سوال سوم) در مورد نمایش اگهی های ویژه هست یک سری کد استایل تصویر پیدا کردم ومیخواستم جهت زیبا سازی نمایش آگهی ویژه ازش استفاده کنم واین کدها را در قالبی فعلی که دارم قبل از تگ<html/> قرار دادم وتصویر آگهی ویژه را بصورت گوشه ای جمع میشدن نمایش میداد که بد نبود ولی این گوشه ای شدن شامل ستاره های ان هم میشدن ومیخواستم اگر برای شما امکان دارد کدی بهم معرفی کنید که اگهی ویژه را مثل سایت /p30advertise.ir ویا ارس دیزاین نمایش دهد وهمچنین در گوشه سمت چپ اگهی بصورت گوشه ای اسم آگهی ویژه را نمایش دهد؟

سوال چهارم) آیا استفاده از ماژول های پرداخت آنلاینی که بصورت رایگان در اینترنت وجود دارد جهت اتصال به این کامپوننت مشکلی ندارد؟ (مثل زرین پال ، پی سی ملت و دیگر ماژول رایگان دیگر..)

ویک زحمت دیگر که در پست های قبل هم از شما خواسته بودم معرفی یک قالب که به نمای سایت نیازمندی بیاد ویا موقعیت های بهتری داشته باشه (برای جوملا 2.5) قالب فعلیم اصلا نمای خوبی نداره وجالب نیست ممنون میشم در این خصوص هم راهنمایی بفرمائید.

مورد اول رو مثل دوستان باید با کمک فایرباگ حل کنید الان اینطوری چون به سایتتون دسترسی نداریم نمیشه دقیق کمک کرد

برای استفاده از استایلهایی هم که اشاره فرمودید اگر با css ,و html آشنا باشید براحتی میتونید در قسمت template کامپوننت و با کمک گرفتن از فایرباگ استایلهای خودتون رو اعمال کنید

در مورد پرداخت هم منتظر باشید انشالله پلاگینهای این مورد ارایه خواهد شد

خطای ماژول رو هم که فرمودید سایتتون رو بالا بیارید تا چک کنیم چون ماژولها کامل چک شدن و با گزارش خطای حداکثر بدون هیچ مشکلی کار میکنند

Share this post


Link to post
Share on other sites

واسه دور زدن محدودیت نشون دادن زیر مجموعه ها اول به قسمت تنظیمات کلی سایت برید و سپس طبق عکس زیر عمل کنید:

[ATTACH=CONFIG]3616[/ATTACH]

Share this post


Link to post
Share on other sites

با تشکر از مدیر محترم انجمن آقا saber وسایر دوستانی که در این زمینه همکاری و راهنمایی میکنند

ویرایش شده در توسط keshvarian

Share this post


Link to post
Share on other sites

با سلام مجدد خدمت مدیر محترم وسایر دوستان

در مورد مشکل ماژول های پربازدید وجدیدترین ها، طبق بررسی مجددی که کردم این دو ماژول را وقتی با هم فعال میکنم

کار نمیکنه (توی موقعیت های جداگانه وقالب های مختلف ) ولی هر وقت یکی از این ماژول ها را به تنهایی فعال میکنم

بدون مشکل کار میکند. ماژول بروزشده ها هیچگونه مشکلی ندارد. مشکل اصلی من استفاده همزمان از این دو ماژوله .

از دوستان عزیز تقاضا دارم بررسی نمایند. با تشکر

Share this post


Link to post
Share on other sites

مجدد از دوستان تقاضا دارم اگر قالب مناسبی برای استفاده از این کامپوننت اطلاع دارند معرفی نمایند .قالب های

مختلفی را چک کردم ولی نمای جالبی ندارند حتی دستکاری جزئی هم که بلد بودم توی قالب ها انجام دادم ولی به

نتیجه دلخواه و مناسب نرسیدم. با تشکر

Share this post


Link to post
Share on other sites
مجدد از دوستان تقاضا دارم اگر قالب مناسبی برای استفاده از این کامپوننت اطلاع دارند معرفی نمایند .قالب های

مختلفی را چک کردم ولی نمای جالبی ندارند حتی دستکاری جزئی هم که بلد بودم توی قالب ها انجام دادم ولی به

نتیجه دلخواه و مناسب نرسیدم. با تشکر

چیزی که ساختم http://ebazal.ir :a2d3:

کل افزونه ها و امکانات پی سی اییستگاه بخوبی داره کار میکنه gift

و همچنان منتظر نسخه تجاریش هستیم (خرید آنلاین)

ویرایش شده در توسط l3l4c7_h4t

Share this post


Link to post
Share on other sites

با سلام کاربر گرامی l3l4c7_h4t سایت زیبای ساختید ،

ویرایش شده در توسط akraskian

Share this post


Link to post
Share on other sites

با سلام من 2تا مشکل دارم

این که تصویر رو که بهش اضافه میکنم از همون فولدر p30advertise نمایش نمیده

و وقتی آدرس عکس رو میبینم از فولدر Resize داره میخونه که توش خالیه اینو چجوری رفع کنم ؟

و همچنین از بخش کاربر توی دسته بندی ها چیزی نمایشد داده نمیشه !!!

در صورتی که من مجموعه ساختم

adv-list

Share this post


Link to post
Share on other sites

تصاویر رو برای بخشهای مختلف ریسایز میکنه و نشون میده برای این از اون پوشه ها میخونه

مجموعه هاتون رو هم باید در کامپوننت به آیکون انتخابها برید و اونجا در قسمت فیلتر مجموعه با نگه داشتن کلید کنترل مجموعه ها رو انتخاب کنید

دقت کنید زیر مجموعه ها رو انتخاب کنید نه مجموعه های اصلی

Share this post


Link to post
Share on other sites
تصاویر رو برای بخشهای مختلف ریسایز میکنه و نشون میده برای این از اون پوشه ها میخونه

مجموعه هاتون رو هم باید در کامپوننت به آیکون انتخابها برید و اونجا در قسمت فیلتر مجموعه با نگه داشتن کلید کنترل مجموعه ها رو انتخاب کنید

دقت کنید زیر مجموعه ها رو انتخاب کنید نه مجموعه های اصلی

ممنون اون دسته بندی حل شد

اما resize درست نشد

اصن تصویر رو Resize نمیکنه تو اون پوشه که بخواد لودش کنه !!!

Share this post


Link to post
Share on other sites
تصاویر رو برای بخشهای مختلف ریسایز میکنه و نشون میده برای این از اون پوشه ها میخونه

مجموعه هاتون رو هم باید در کامپوننت به آیکون انتخابها برید و اونجا در قسمت فیلتر مجموعه با نگه داشتن کلید کنترل مجموعه ها رو انتخاب کنید

دقت کنید زیر مجموعه ها رو انتخاب کنید نه مجموعه های اصلی

ممنون اون دسته بندی حل شد

اما resize درست نشد

اصن تصویر رو Resize نمیکنه تو اون پوشه که بخواد لودش کنه !!!

الان از سمت کاربر یه آگهی ثبت کردم

اما نمایش داده نشد

رفتم تو پنل آگهی بود اما عکسش نبود فعالم نبود

فعالش کردم اومد

به عکس اون آگهی قبلیم اومد که resize نشده بود !!!

میشه یکم راهنمایی کنید !!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

الان شما دو تا آگهی گذاشتید یکیشون تصویر داره که میاره یکیشون براش تصویر نذاشتید

آگهی ها هم چون ویژه نکردید صفحه اول نمیان...

کاربر که آگهی گذاشت خود به خود فعال نمیشه که باید مدیر فعالش کنه

Share this post


Link to post
Share on other sites
الان شما دو تا آگهی گذاشتید یکیشون تصویر داره که میاره یکیشون براش تصویر نذاشتید

آگهی ها هم چون ویژه نکردید صفحه اول نمیان...

کاربر که آگهی گذاشت خود به خود فعال نمیشه که باید مدیر فعالش کنه

یه دنیا ممنون صابر جان اما عکس از سمت کاربر آپلود نمیکنه

Share this post


Link to post
Share on other sites
خیلی عالیه .ببخشید قالب را خوتون طراحی کردید؟

از پایه نه، ولی خیلی تغییرات روش اعمال کردم gift

Share this post


Link to post
Share on other sites
یه دنیا ممنون صابر جان اما عکس از سمت کاربر آپلود نمیکنه

مشکلی نداره

شما باید یه فولد بنام p30advertise داخل فولدر images (در روت سایتتون) اضافه کنید.

Share this post


Link to post
Share on other sites
مشکلی نداره

شما باید یه فولد بنام p30advertise داخل فولدر images (در روت سایتتون) اضافه کنید.

دوست عزیز من این کار رو انجام دادم

اما از سمت کاربر که میخواد آگهی بزنه ، تصویر ذخیره نمیشه

اما از سمت پنل درست کار میکنه

Share this post


Link to post
Share on other sites

توی قالب شما به نظر جیکوئری داره لود میشه با سیستم تبلیغات داره تداخل میکنه برای اون قسمت آپلود تصویر از کار افتاده

Share this post


Link to post
Share on other sites
توی قالب شما به نظر جیکوئری داره لود میشه با سیستم تبلیغات داره تداخل میکنه برای اون قسمت آپلود تصویر از کار افتاده

احسنت به شما واقعا یک دنیا ممنون

حالا من الان 3تا مشکل دارم

اینکه اگه الان بخوام اون قسمته تبلیغات جدید رو به حرکت در بیارم مثلا 20 تای آخر به صورت متحرک به سمت چپ یا راست برن چی کار کنم ؟

راهی پیشنهاد میکنید ؟

در ضمن من جی کوئریم به صورت noConfilict داشتم استفاده میکردم الا بخوام ازش استفاده کنم با این باگ داره چی کار باید انجام بدم ؟

و یه مشکل عجیب ساید مرتیط به اینجا نباشه اما من میخوام یه موقعیت واس ماژولم انتخاب کنم

وقتی ذخیره میزنم موقعیت و میزاره رو قالب atomic خود جوملا و از قالب خودم استفاده نمیکنه

به خاطر همینم نمایش نمیده و به نظرتون مشکل از کجاست ؟

یه دنیا ممنون واقعا

Share this post


Link to post
Share on other sites

ماژول تبلیغات جدید اون امکان رو نداره ماژول متحرک باید نوشته بشه...

جیکوئری رو هم باید غیر فعال کنید تا تداخل بوجود نیاد و عمل کنه...

مشکل موقعیتهاتونم توی یک تاپیک دیگه مطرح کنید ارتباطی با این تاپیک نداره....

Share this post


Link to post
Share on other sites

من در لوکال دارم کار می کنم

پیغام زیر را می دهد

Site error: the file C:\xampp\htdocs\1047\components\com_p30advertise\p30advertise.php requires the ionCube PHP Loader ioncube_loader_win_5.3.dll to be installed by the website operator. If you are the website operator please use the ionCube Loader Wizard to assist with installation.

آخرین نسخه را هم دانلود کردم

Share this post


Link to post
Share on other sites
من در لوکال دارم کار می کنم

پیغام زیر را می دهد

Site error: the file C:\xampp\htdocs\1047\components\com_p30advertise\p30advertise.php requires the ionCube PHP Loader ioncube_loader_win_5.3.dll to be installed by the website operator. If you are the website operator please use the ionCube Loader Wizard to assist with installation.

آخرین نسخه را هم دانلود کردم

باید یونکیوب رو در لوکالتون نصب کنید روش نصب داخل انجمن هست جستجو کنید

Share this post


Link to post
Share on other sites

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری