majid.fathi

▼▲ هدیه ویژه میلاد نور▼▲ پلاگین های بانکی RSform + اموزش

447 پست در این موضوع

ارسال شده در (ویرایش شده)

RSFORM-getway.jpg

چند وقتي بود به دوستان وعده ي اين پلاگين ها داده شده بود ولي متاسفانه فرصت نگارش اين افزونه ها نبود.

خوشبختانه نسخه ي جديد rsform تغييرات چشم گيري کرده بود و براي پرداخت PAYPAL تمهيدات خوبي در نظر گرفته شده بود. با اين ويژگي ها من از پايه اقدام به برنامه نويسي اين پلاگين ها نکردم و پي پال موجود را با تغييراتي به پلاگين هاي بانکي تبديل کردم . اين کار مزيت هاي خاص خودش را داره که در اموزش ها متوجه می شوید

بريم سر اصل مطلب:

کلیه پلاگین ها قابلیت نصب روی جوملا 2.5 و 3 را دارا می باشد. compat_30compat_25

بريم سر اصل مطلب:

دانلود پلاگين اتصال RSform به زرين پال

rsform_zarinpa_free دانلود ● آپلود سنتر انجمن جوملای ایران

تنظيمات خاصي نداره. فقط بعد از نصب کد دروازه پرداخت خودتون را وارد برنامه کنيد. پيغام پس از پرداخت نيز قابل تغيير است

دانلود پلاگين اتصال RSform به پي لاين

pkg_rsformpropaymentplugins دانلود ● آپلود سنتر انجمن جوملای ایران

تنظيمات خاصي نداره. فقط بعد از نصب کد دروازه پرداخت خودتون را وارد برنامه کنيد. پيغام پس از پرداخت نيز قابل تغيير است

دانلود پلاگين اتصال RSform به بانک ملت

نسخه شاپرک

rsform-shaparak-bankmellat دانلود ● آپلود سنتر انجمن جوملای ایران

پلاگين را نصب کنيد و شماره ترمينال ، نام کاربري و کلمه عبوري را که بانک در اختيار شما قرار داده را در برنامه وارد کنيد. نکته مهم: جهت اتصال هرچه بهتر به بانک ملت اين درگاه براي وب سايت هايي که در خارج از کشور ميزباني مي شوند به وبسرويس جداگانه ايي که از طرف بانک معرفي شده است متصل مي گردد که بايد اين گزينه را در افزونه فعال نماييد.

دانلود پلاگين اتصال RSform به بانک پارسيان

نسخه شاپرک

rsform-shaparak-parsian دانلود ● آپلود سنتر انجمن جوملای ایران

تنظيمات خاصي ندارد. به دليل ساختار کلي اين بانک امکان ارسال پيام کوتاه پس از پرداخت با استفاده از توضيحاتي که داده مي شود وجود ندارد.

پس از نصب پکيج به تب تنظيمات (configuration) رفته و درگاه مورد نظر را انتخاب و فعال نماييد.

جهت ثبت تراکنش های پرداخت یک فیلد از نوع hidden و با نام transid ایجاد کنید.

نکته: امکان نصب همزمان چند درگاه به طور همزمان وجود ندارد و با اين حال در صورتي که از دوستان کسي نياز به نصب چند درگاه داشت به صورت تجاري اين کار امکان پذير است.

نکته: نصب ioncube loader قبل از نصب الزامی است

پست های بعدي ويژگي هاي اين پلاگين ها و اموزش

در نهایت اینکه من لایسنس گذاری را کلا برداشتم و انچه در تنظیمات افزونه می بینید عملکرد خاصی نداره. دوستان اگر استفاده کردن و عملکرد ان را خوب دیدند یک لینک به سایت ما طراحی سایت | طراحی وب سایت | طراحی سایت های سازمانی و حرفه ایی و انجمن جوملا در سایتتون قرار بدید. :ds6a5d:

دانلود افزونه های rsform . قبل از نصب اکسترکت نموده . تنها نصب کامپونت الزامی است:

rsform-full-unzipfirst دانلود ● آپلود سنتر انجمن جوملای ایران

از نظر لایسنس نیز این افزونه توسط بنده مدتی پیش خریداری شده بود و مشکل نال بودن و دستکاری ... ندارد.

کاش مي شد در ميان لجظه ها لحظه ي ديدار را نزديک کرد.

0000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000

نشخه جدید rsform به همراه افزونه ها و ماژول های جانبی

http://trainbit.com/files/8957801884/rsform.zip

ميلاد نور مبارک

ویرایش شده در توسط majid.fathi
2 کاربر پسند شده

Share this post


Link to post
Share on other sites

چون تعداد پنل های پیامک ایرانی زیاد هست نمی شد یک برنامه ثابت نوشت . ولی کار برای ارسال خیلی ساده هست.

در ابتدا یک فیلد متنی از نوع (textbox) ایجاد کنید و نام ان را sms بگذارید و در قسمت caption هر نام فارسی دلخواهی را می تونید وارد کنید.

بعد از پرداخت شما می توانید شماره همراه کاربر را که در فیلد sms وارد کرده است را از طریق بگیرید:

$sms = JRequest::getVar('SMS');

یا

$_GET['SMS']

پس از پرداخت متد rsfp_afterConfirmPayment فراخونی می شود. کافی است به مسیر :

/plugins/system/rsfppayment/rsfppayment.php

بروید:

خط 507 و api پنل خودتون را وارید . (شماره کاربر را هم که در دسترس دارید )

Share this post


Link to post
Share on other sites

در این ویدیو نحوه اتصال به درگاه زرین پال (که برای درگاه های دیگه هم دقیقا به همین صورت هست) داده می شود . توصیه من به دوستان اینکه قبلا از مطرح کردن هر سوالی ابتدا فیلم را مشاهده کننده چون در ان نحوه ایجاد یک فرم چند محصولی که می تونه فاکتور باشه. فرم واریز دستی ، فروش فایل و تنظیمات کلی فرم ساز داده می شود.

مشاهده در اپارات:

آموزش rsform

دانلود ویدویی اموزشی:

http://host11.aparat.com//public/user_data/flv_video_new/200/a7bdd197252455e8f231426dc3b6db0f599224.mp4?rand=6009637

[APARAT]AOHnQ[/APARAT]

Share this post


Link to post
Share on other sites

من به نوبه خودم از اقاي فتحي تشكر مي كنم ...بسيار پلاگين هايي كه بصورت رايگان منتشر كردند كاربردي و گرانبهاست ...لازم بذكر در صورت غير رايگان بودن پلاگين قيمتشون از 200 به بالاست كه اين دوست عزيز به همراه تيم محترم انجمن بزرگ جوملا توي اين ايام فرخنده بصورت رايگان و بدون هيچ انتظاري منتشر كردند .....دمتون گرم:a2d3:

Share this post


Link to post
Share on other sites

ضمن سپاس فراوان

برای من پیام

Please upgrade RSForm! Pro to at least R45 before continuing!

JLIB_INSTALLER_ABORT_PACKAGE_INSTALL_CUSTOM_INSTALL_FAILURE

میده

نسخه ای که من دارم 1.4.0 rev 42

هست که از سایت افزونه ها هدیه گرفتم.

اگر ممکن هست راهنمایی کنید

Share this post


Link to post
Share on other sites

دمت گرم مجید خیلی کاربردیه ;)

خود RSForm رو از کجا گیر بیاریم؟ (منظورم نسخه ی قابل اطمینان و بدون باگ هستش؟)

Share this post


Link to post
Share on other sites

خیلی متشکرم

ولی کاش این کامپوننت نسخه رایگان هم داشت ... آخه نسخه غیر قانونی این برنامه برای من حرامه :(

فرم ساز رایگان با امکان پرداخت وجود داره ؟

Share this post


Link to post
Share on other sites
ضمن سپاس فراوان

برای من پیام

Please upgrade RSForm! Pro to at least R45 before continuing!

JLIB_INSTALLER_ABORT_PACKAGE_INSTALL_CUSTOM_INSTALL_FAILURE

میده

نسخه ای که من دارم 1.4.0 rev 42

هست که از سایت افزونه ها هدیه گرفتم.

اگر ممکن هست راهنمایی کنید

مشکل از قدیمی بودن نسخه فرم ساز شماست . صبر کنید تدابیری دیدیم.

دمت گرم مجید خیلی کاربردیه ;)

خود RSForm رو از کجا گیر بیاریم؟ (منظورم نسخه ی قابل اطمینان و بدون باگ هستش؟)

فعلا صبر . نسخه پی سی جوملا فکر کنم قدیمی بود.

خیلی متشکرم

ولی کاش این کامپوننت نسخه رایگان هم داشت ... آخه نسخه غیر قانونی این برنامه برای من حرامه :(

فرم ساز رایگان با امکان پرداخت وجود داره ؟

نسخه های رایگان امکانات بالایی نداره.

شما اگر کارت حساسه خود کامپونت را بخر. من خودم نسخه اصلی می خریدم.

Share this post


Link to post
Share on other sites

آقا دستت درد نکنه

بسیار بسیار پلاگین ارزشمندی هست

بازم تشکر:25:

Share this post


Link to post
Share on other sites

فقط برای من یک سوال پیش امده چرا کسی این فیلم اموزشی را نمی بینه؟ ساختش خیلی کار برده ها:دی انم برای من که تو این چیزا خجالتی هستم

Share this post


Link to post
Share on other sites

دوست خوبم من دیدم فیلم رو خیلیم خوب بود جوون

فقط من مشکلم با نصب ioncube_loaders بر روی mowes هستش که نمیدونم چکار کنم

Share this post


Link to post
Share on other sites
دوست خوبم من دیدم فیلم رو خیلیم خوب بود جوون

فقط من مشکلم با نصب ioncube_loaders بر روی mowes هستش که نمیدونم چکار کنم

از ومپ استفاده کن. و یک نکته دیگه شما اصلا نیاز نیست تا قبل از انتقال به هاست اقدام به نصب کنید. پس از اماده سازی سایت روی هاست انتقال بدید و در اخر این پلاگین را نصب کنید. تنظیمات کمتر از 5 دقیقه زمان می بره

Share this post


Link to post
Share on other sites

اقا فقط می تونم بگم دمت گرم

من شنبه می خواستم پلاگین ملتش رو بخرم 50 تومن که کاری پیش اومد موکول شد به سه شنبه که دیدم امروز شما رایگان منتشرش کردی

عیدی خیلی خوبی بود

بازم ممنون

Share this post


Link to post
Share on other sites

سلام کن چون ب ادبم

عیدتون واقعا مبارک که کام ما رو هم شیرین کردین با این حرکتتون

بعدشم جونم به معرفت همتون بخصوص عزیز دل برادر که اومده اموزش رو بصورت فیلم در اورده

و اون عزیزایم که کد ارسال اس ام اس رو گذاشته

خلاصه که تو این روز عزیز کیفور شدیم حسابی

Share this post


Link to post
Share on other sites

سلام برادر ممنونم از بابت هدیه ارزشمندتون.

بنده توی سایت که میخوام نصب میکنم.

خطای زیر رو میده:

JInstaller: :نصب: ایراد SQL تابع دیتابیس با ارور 1005 مواجه شد

Can't create table 'mbm_rsform_components' (errno: 28) SQL=CREATE TABLE IF NOT EXISTS `mbm_rsform_components` ( `ComponentId` int(11) NOT NULL auto_increment, `FormId` int(11) NOT NULL default '0', `ComponentTypeId` int(11) NOT NULL default '0', `Order` int(11) NOT NULL default '0', `Published` tinyint(1) NOT NULL default '1', UNIQUE KEY `ComponentId` (`ComponentId`), KEY `ComponentTypeId` (`ComponentTypeId`), KEY `FormId` (`FormId`) ) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=utf8;

SQL =

CREATE TABLE IF NOT EXISTS `#__rsform_components` (

`ComponentId` int(11) NOT NULL auto_increment,

`FormId` int(11) NOT NULL default '0',

`ComponentTypeId` int(11) NOT NULL default '0',

`Order` int(11) NOT NULL default '0',

`Published` tinyint(1) NOT NULL default '1',

UNIQUE KEY `ComponentId` (`ComponentId`),

KEY `ComponentTypeId` (`ComponentTypeId`),

KEY `FormId` (`FormId`)

) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=utf8;

نصب کامپوننت: ایراد در فایل SQL تابع دیتابیس با ارور 1005 مواجه شد

Can't create table 'mbm_rsform_components' (errno: 28) SQL=CREATE TABLE IF NOT EXISTS `mbm_rsform_components` ( `ComponentId` int(11) NOT NULL auto_increment, `FormId` int(11) NOT NULL default '0', `ComponentTypeId` int(11) NOT NULL default '0', `Order` int(11) NOT NULL default '0', `Published` tinyint(1) NOT NULL default '1', UNIQUE KEY `ComponentId` (`ComponentId`), KEY `ComponentTypeId` (`ComponentTypeId`), KEY `FormId` (`FormId`) ) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=utf8;

SQL =

CREATE TABLE IF NOT EXISTS `#__rsform_components` (

`ComponentId` int(11) NOT NULL auto_increment,

`FormId` int(11) NOT NULL default '0',

`ComponentTypeId` int(11) NOT NULL default '0',

`Order` int(11) NOT NULL default '0',

`Published` tinyint(1) NOT NULL default '1',

UNIQUE KEY `ComponentId` (`ComponentId`),

KEY `ComponentTypeId` (`ComponentTypeId`),

KEY `FormId` (`FormId`)

) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=utf8;

توی لوکال هم با XAMPP خطای :

Site error: the file D:\xampp\htdocs\j2\tmp\install_51c9b91c52b46\script.rsform.php requires the ionCube PHP Loader ioncube_loader_win_5.3.dll to be installed by the website operator. If you are the website operator please use the ionCube Loader Wizard to assist with installation.

------------------

رو میده

باید چیکار کنم ؟

لازم به ذکر است مدیریت هاستم Direct Admin هستش...

Share this post


Link to post
Share on other sites

دوستان کسی فکری برای نسخه سازگار با این پلاگین نکرد

قرار بود تدابیر برای سازگاری کامپوننت و پلاگین ها اندیشه بشه

ممنون میشم یکی از دوستان که داره از این پلاگین استفاده می کنه راه حلی پیشنهاد بده

Share this post


Link to post
Share on other sites

سلام

منم به نوبه خودم تشکر می کنم و یه سئوال داشتم.

با استفاده از این فرم ساز میشه یه فرم ثبت نام تولید کرد که پشت سرش چندتا پکیج برای پرداخت وجود داشته باشه و بعد از ثبت نام بره و هر کدوم رو خواست پرداخت کنه و در فرم ثبت بشه؟

بعدش ما از پنل مدیریت ببینیم که ثبت نام کننده کیه و کدوم پکیج رو پرداخت کرده و چه رقم یا کدوم پکیج رو پرداخت زده؟

ممنون

Share this post


Link to post
Share on other sites

با درود فراوان به مهندس فتحي عزيز

مهندس جان شما كه زحمت كشيديد ميتونين نسخه سداد بانك ملي رو هم به ما عيدي بدين!!

خدايي دارم تو اينترنت ميگردم اصلا وجود خارجي نداره سداد ملي جوملا2.5

راهنماي بانك رو هم دارم لازم بود بگيد ضميمه كنم

سپاس

Share this post


Link to post
Share on other sites

کامپونت rsform به پست اول اضافه شد. (نسخه انگلیسی و بدون تاریخ شمسی)

در خصوص پلاگین های بانک های دیگر نیز می تونید سفارش بدید تجاری طراحی بشه یا از سایت های دیگه تهیه کنید.

Share this post


Link to post
Share on other sites
کامپونت rsform به پست اول اضافه شد. (نسخه انگلیسی و بدون تاریخ شمسی)

در خصوص پلاگین های بانک های دیگر نیز می تونید سفارش بدید تجاری طراحی بشه یا از سایت های دیگه تهیه کنید.

ممنون از شما مجید جان

این نسخه کامپوننت که لینک گذاشتی با پلاگین ها سازگاره ؟؟ مشکلی نداره ؟؟ قابل استفاده هست ؟؟

Share this post


Link to post
Share on other sites

بله مشکلی نداره. اگر بود در این تاپیک درج نمی شد.

اگر وقت شد شمسی سازی می کنم.

Share this post


Link to post
Share on other sites
سلام برادر ممنونم از بابت هدیه ارزشمندتون.

بنده توی سایت که میخوام نصب میکنم.

خطای زیر رو میده:

JInstaller: :نصب: ایراد SQL تابع دیتابیس با ارور 1005 مواجه شد

Can't create table 'mbm_rsform_components' (errno: 28) SQL=CREATE TABLE IF NOT EXISTS `mbm_rsform_components` ( `ComponentId` int(11) NOT NULL auto_increment, `FormId` int(11) NOT NULL default '0', `ComponentTypeId` int(11) NOT NULL default '0', `Order` int(11) NOT NULL default '0', `Published` tinyint(1) NOT NULL default '1', UNIQUE KEY `ComponentId` (`ComponentId`), KEY `ComponentTypeId` (`ComponentTypeId`), KEY `FormId` (`FormId`) ) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=utf8;

SQL =

CREATE TABLE IF NOT EXISTS `#__rsform_components` (

`ComponentId` int(11) NOT NULL auto_increment,

`FormId` int(11) NOT NULL default '0',

`ComponentTypeId` int(11) NOT NULL default '0',

`Order` int(11) NOT NULL default '0',

`Published` tinyint(1) NOT NULL default '1',

UNIQUE KEY `ComponentId` (`ComponentId`),

KEY `ComponentTypeId` (`ComponentTypeId`),

KEY `FormId` (`FormId`)

) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=utf8;

نصب کامپوننت: ایراد در فایل SQL تابع دیتابیس با ارور 1005 مواجه شد

Can't create table 'mbm_rsform_components' (errno: 28) SQL=CREATE TABLE IF NOT EXISTS `mbm_rsform_components` ( `ComponentId` int(11) NOT NULL auto_increment, `FormId` int(11) NOT NULL default '0', `ComponentTypeId` int(11) NOT NULL default '0', `Order` int(11) NOT NULL default '0', `Published` tinyint(1) NOT NULL default '1', UNIQUE KEY `ComponentId` (`ComponentId`), KEY `ComponentTypeId` (`ComponentTypeId`), KEY `FormId` (`FormId`) ) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=utf8;

SQL =

CREATE TABLE IF NOT EXISTS `#__rsform_components` (

`ComponentId` int(11) NOT NULL auto_increment,

`FormId` int(11) NOT NULL default '0',

`ComponentTypeId` int(11) NOT NULL default '0',

`Order` int(11) NOT NULL default '0',

`Published` tinyint(1) NOT NULL default '1',

UNIQUE KEY `ComponentId` (`ComponentId`),

KEY `ComponentTypeId` (`ComponentTypeId`),

KEY `FormId` (`FormId`)

) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=utf8;

توی لوکال هم با XAMPP خطای :

Site error: the file D:\xampp\htdocs\j2\tmp\install_51c9b91c52b46\script.rsform.php requires the ionCube PHP Loader ioncube_loader_win_5.3.dll to be installed by the website operator. If you are the website operator please use the ionCube Loader Wizard to assist with installation.

------------------

رو میده

باید چیکار کنم ؟

لازم به ذکر است مدیریت هاستم Direct Admin هستش...

فرم ساز را تاپیک اول دانلود کنید. مشکل از نسخه فرم ساز شماست.

سلام

منم به نوبه خودم تشکر می کنم و یه سئوال داشتم.

با استفاده از این فرم ساز میشه یه فرم ثبت نام تولید کرد که پشت سرش چندتا پکیج برای پرداخت وجود داشته باشه و بعد از ثبت نام بره و هر کدوم رو خواست پرداخت کنه و در فرم ثبت بشه؟

بعدش ما از پنل مدیریت ببینیم که ثبت نام کننده کیه و کدوم پکیج رو پرداخت کرده و چه رقم یا کدوم پکیج رو پرداخت زده؟

ممنون

بله به اسانی امکان پذیر است. فیلم اموزشی پست اول را ببنید. یکی از بهترین کاربردهای ان هست. اگر هم می خواهید هم زمان در سایت نیز عضو بشه. پلاگین عضویت را باید نصب کنید و تنظیم کنید.

Share this post


Link to post
Share on other sites
بله مشکلی نداره. اگر بود در این تاپیک درج نمی شد.

اگر وقت شد شمسی سازی می کنم.

ممنونت میشم مجید جان اگه شمسی سازیش کنی

از لحاظ چپ چین راست چین هم مشکلی نیست با توجه به این که میگی انگلیسیه

Share this post


Link to post
Share on other sites

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری