elec1303

آموزش قرار دادن بنر های فلش (swf) در جوملا

14 پست در این موضوع

ارسال شده در (ویرایش شده)

اسفند که میشه همه چی بهم میریزه . یادت میاد اینقد کار نکرده داری ، تازه دوستا و آشنا هم یادشون میاد کارای نکردن دارن و باس بری کمک و تازه شرکت ها هم یادشون میاد نیرو میخوان باید آزمون ورودی برگزار کنن و ....

و یادت میره که گفتی من یه چیزی رو میبینم و درست میکنم . نمیدونم این آموزش دیگه بدرد ایشون میخوره یا نه که همینجا ازشون عذر خواهی میکنم .

و اما مسئله : چگونه بنر های swf را در جوملا وارد کنیم .

قبل از اینکه قدمی بردارید باید فایل swf خودتون رو در سایت بارگزاری کنید . من این فایل را در بخش رسانه و فولدر بنر ها (banners) قرار دادم . اگه شما هم بنرها رو در این فولدر قرار میدید آدرس فایل شما می شود images/banners/yourswfname.swf و اگه جای دیگه ای ذخیره میکنید حتما آدرس اونو به ذهنتون بسپارید و یا در جایی یادداشت کنید . حالا قدم ها مون رو برای رسیدن به مقصود بر میداریم .

اولین قدم اینه که اگه ویرایشگر (editor) غیر از Tiny MCE هست . از منوی سایت گزینه تنظیمات کلی رو انتخاب کنید و ویرایشگر پیش فرض را Tiny MCE قرار دهید و تنظیمات را ذخیره کنید .

joomlaforum.ir_13313195151.png

در قدم دوم از منوی افزونه ها گزینه مدیریت پلاگین ها رو انتخاب کنید . در صفحه مدیریت پلاگین ها هم پلاگین editor-Tiny MCE رو انتخاب کنید تا به صفحه مدیریت پلاگین برید .

joomlaforum.ir_13313195911.png

در صفحه مدیریت پلاگین در بخش پارامترهای پلاگین گزینه ای وجود دارد به نام تابعی که مقدار توسعه یافته را برای ان انتخاب کرده و تنظیمات پلاگین را هم ذخیره می کنیم .

joomlaforum.ir_13313195912.png

قدم سوم وارد کردن فایل swf در یک مطلب هست .( اگر میخواهید فایل را در یکی از موقعیت های قالب قرار دهید از ماژول HTML سفارشی استفاده کنید و همین کار ها را انجام دهید و ماژول را در موقعیت دلخواهتون ذخیره کنید )

برای این کار از ویرایشگر بر روی گزینه insert / edit embedded media کلیک کنید .

joomlaforum.ir_13313197011.png

با انتخاب این گزینه صفحه ای مانند صفحه زیر باز میشه .

joomlaforum.ir_13313197012.png

در این صفحه در قسمت Type (1) نوع فایل که به صورت پیش فرض Flash هست و نیازی به تغییر نیست. و در قسمت File / URL (2) آدرس فایل swf ای که قبل برداشتن قدم آپلود کردیم رو وارد می کنیم .

در قسمت Dimensions هم میتونید اندازه فایل که می خواهید در مطلب قرار بدید رو می تونید به دلخواه خودتون انتخاب کنید . با کلیک بر روی گزینه insert فایل فلش در مطلب قرار می گیرد . با ذخیره کردن مطلب مطمئن باشید که ربان قرمز را پاره کرده اید .

توجه 1: برای اینکه فایل شما لینک دار باشد باید فایل swf رو هنگامی که طراحی می کنید ، لینک دار کنید .

توجه 2 : فایل های فلش اصلا برای seo مناسب نیستند و توسط موتور های جستجو ایندکس نمی شوند پس در استفاده از اون ها هوشمندانه عمل کنید . البته نرم افزار هایی هم هستند که فایل های swf را به gif تبدیل می کنند و می تونید از ان نرم افزار ها هم استفاده کنید .

یا علی

ویرایش شده در توسط elec1303

Share this post


Link to post
Share on other sites

سلام

در مورد بند 2 باید بگم که تنظیماتی برای SEO فایل های فلش وجود داره که اکثر کاربران زمان طراحی به گزینه های اون توجه نمی کنند.

مثلا" در برنامه AdobeFlash مسیر :

File/File Info آیتم های زیادی برای وارد کردن شناسه های مربوط به فایل طراحی شده وجو داره که باید پر شوند(تصویر).

در سایر برنامه های حرفه ایی طراحی فلش هم به همین شکل هستند.

Share this post


Link to post
Share on other sites

ارسال شده در (ویرایش شده)

برای کامل تر شدن مبحث من نحوه نمایش فایل های مدیا رو با فرمت های مختلف که فلش SWF هم شاملش میشه با کدهای HTML قرار میدم:

برای قرار دادن یک فیلم با هر پسوندی در صفحه یک سایت از تگ embed به شکل زیر استفاده می کنیم:

    <embed src=" " ></embed>

در بین کوتیشن src مسیر فایل رو که از قبل در فضای اینترنت آپلود کردیم میدیم.

مثال:

   <html>
   <head>
   <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
   <title>Video</title>
   </head>
   <body>
   <embed src="Angel.avi" width="500" height="350" autostart="false" ></embed>
   </body>
   </html>

این کد فیلمی با نام Angel و پسوند avi رو با عرض 500 و ارتفاع 300 به ما نشان می دهد.

از این کد :

    autostart="false"

برای شروع خودکار فیلم استفاده میشه که دو مقدار true و false میگیره اگر true باشه بعد از لود شدن صفحه فیلم به صورت اتوماتیک پخش میشه،اگر false باشه کاربر باید برای پخش اون روی دکمه play کلیک کنه.

موفق باشید.

ویرایش شده در توسط Payam.Hayati

Share this post


Link to post
Share on other sites

با سلام.

elec1303 عزیز, بنده هم همین مشکل swf رو دارم و خواستم از روش شما استفاده کنم , که نشد!!!!

در آخرین عکسی که گذاشتید, تو انتخاب اول (Type) اسم FLASH رو گذاشتید . من تو جوملای خودم(2.5) تو اون کادر هیچ گزینه ای ندارم!!!

ممنون میشم اگه راهنماییم کنید که از کجا فعال کنم. (لطفا گام به گام بگید, آخه من آماتور تشریف دارم) متشکرم.

از Payam_Hayati عزیز هم تشکر میکنم. با روش شما موفق شدم . اما یه مقدار سخته و آدم کدها رو فراموش میکنه. (یعنی من فراموش میکنم!!!)

مجددا از هر دو دوست گرامی تشکر میکنم. (این پست اولین فعالیت من در این سایت بود.)

Share this post


Link to post
Share on other sites

ضمنا ممنون میشم اگه بگید چطور داخل متن, پنجره این کدها رو درج میکنید؟

آیا جوملا هم این امکان رو داره؟ (من از جوملا فارسی 2.5 استفاده میکنم).

باز هم تشکر.

Share this post


Link to post
Share on other sites

دوباره سلام.

مو به مو انجام دادم اما باز هم نشد.

آقای حیاتی حالا یه سوال دیگه از شما دارم.

می خواستم پس زمینه فایل فلش رو حذف کنم که براش دنبال کد گشتم و این رو پیدا کردم

<object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11CF-96B8-444553540000" width="200" height="52">
<param name="movie" value="File.swf">
<param name="wmode" value="transparent">
</object>

اما اولا ترتیب کد موقع درج در ماژول به هم میخورد، و هم اینکه اصلا فایل رو نشون نمیداد!!!

می خوام بدونم در ادامه همین کد <embed> شما، از چه کدی برای این کار میشه استفاده کرد؟ و یا اینکه آیا راه حل بهتری هست یا نه؟

ممنون

Share this post


Link to post
Share on other sites

دوباره سلام.

مو به مو انجام دادم اما باز هم نشد.

آقای حیاتی حالا یه سوال دیگه از شما دارم.

می خواستم پس زمینه فایل فلش رو حذف کنم که براش دنبال کد گشتم و این رو پیدا کردم

<object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11CF-96B8-444553540000" width="200" height="52">
<param name="movie" value="File.swf">
<param name="wmode" value="transparent">
</object>

اما اولا ترتیب کد موقع درج در ماژول به هم میخورد، و هم اینکه اصلا فایل فلش رو نشون نمیداد!!!

می خوام بدونم در ادامه همین کد <embed> شما، از چه کدی برای این کار میشه استفاده کرد؟ و یا اینکه آیا راه حل بهتری هست یا نه؟

ممنون

Share this post


Link to post
Share on other sites

دوستان من می خوام یه فایل (بازی) فلش بزارم تو سایت. تمام موارد بالا رو هم انجام دادم ولی صفحه سفید می آد. توی preview نمایش می ده فایل رو ولی به محض اینکه save می کنم هم تو ویرایشگر و هم تو سایت صفحه سفید می آد. مشکل از کجاست؟

Share this post


Link to post
Share on other sites

دوستان لطفا جواب بدین.....

ممکنه جوملا swf رو نشناسه! چون توی مدیریت رسانه علامت تعجب کنارش هست!! اگه اآره کجا بایستی فعالش کنم؟

[ATTACH=CONFIG]3930[/ATTACH]

Share this post


Link to post
Share on other sites

طبق معمول متاسفانه باز هم کسی جواب ما رو نداد. این سومین یا چهارمین پستی هست که می پرسم و بدون جواب مونده! فکر نمی کنم راه حلش اونقدر پیچید باشه که خیلی ها نتونن راهنماییی کنن!!! مطمئنن این یه مشکلی هست که خیلی ها باهاش مواجه شدن ولی....

واسه اونایی که در آینده ممکنه با این مشکل مواجه شن :

1- اینجا رو یه نگا بندازن

2-به منو تنظیمات کلی برن--> تب فیلتر متن رو انتخاب کنن--> گروه مدیرکل رو روی بدون فیلتر قرار بدین.

همین!

Share this post


Link to post
Share on other sites

با سلام

طبق معمول متاسفانه باز هم کسی جواب ما رو نداد. این سومین یا چهارمین پستی هست که می پرسم و بدون جواب مونده! فکر نمی کنم راه حلش اونقدر پیچید باشه که خیلی ها نتونن راهنماییی کنن!!! مطمئنن این یه مشکلی هست که خیلی ها باهاش مواجه شدن ولی....

واسه اونایی که در آینده ممکنه با این مشکل مواجه شن :

1-
اینجا رو یه نگا بندازن

2-به منو تنظیمات کلی برن--> تب فیلتر متن رو انتخاب کنن--> گروه مدیرکل رو روی بدون فیلتر قرار بدین.

همین!

خب عزیز دل کسی نگفته که هرکسی در این انجمن هست.چه مدیرکل و چه کاربرا...همه شون عقل کل هستن!! انجمن یعنی مشارکت...یعنی گفتگو.یعنی مباحثه پیرامون مسائل مختلف تا اینکه به یک نتیجه ی واحد و مناسب ختم بشه...هرکسی هرچی بلده بی جیره و مواجیب میذاره در اختیار فرد دیگه ای...

خب خوبه که شما حالا اینو تجربه کردین؛ یه اموزش مستقل مثلا با عنوان: آموزش قراردادن بازی در سایت جوملایی قرار بدین!!!

شاید تو این رهگذر خیلی ها این سوال براشون پیش اومده باشه و بلد نباشن...اینجوری در وقت اونها هم صرفه جویی میشه...

سپاس:a2d3:

Share this post


Link to post
Share on other sites
دوباره سلام.

مو به مو انجام دادم اما باز هم نشد.

آقای حیاتی حالا یه سوال دیگه از شما دارم.

می خواستم پس زمینه فایل فلش رو حذف کنم که براش دنبال کد گشتم و این رو پیدا کردم

<object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11CF-96B8-444553540000" width="200" height="52">
<param name="movie" value="File.swf">
<param name="wmode" value="transparent">
</object>

اما اولا ترتیب کد موقع درج در ماژول به هم میخورد، و هم اینکه اصلا فایل فلش رو نشون نمیداد!!!

می خوام بدونم در ادامه همین کد <embed> شما، از چه کدی برای این کار میشه استفاده کرد؟ و یا اینکه آیا راه حل بهتری هست یا نه؟

ممنون

سلام

نبایدم نشون میداد!

کدهای شما مربوط به کلاسی هست که از قبل ایجاد و اینجا فراخونی شده!حالا کدهای Action فایل فلش چی بودن در اینجا مشخص نیست.

بهترین روش هم برای ادیت فایل فلش زمان طراحی هست.

Share this post


Link to post
Share on other sites

سلام دوستان.

بنده همه ی اینکارها را کردم و بنر در اون ادیتور نمایش داده شد ولی وقتی ماژول اچ تی ام ال سفارشی کردم و موقعیت دادم بهش. ادیتور اونو حذف کرد و نمایشش نمیده توی اون موقعیت و فقط عنوان ماژول را نشون میده. به نظرتون مشکل از کجاست؟؟

ممنون میشم پاسخ بدید.

Share this post


Link to post
Share on other sites

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری