amirparvaneh

فروشگاه ساز فوق حرفه ای باران(نسخه ی ادیت شده)ویژه ی عید نوروز

139 پست در این موضوع

ارسال شده در (ویرایش شده)

درود

ورژن ومپ یا زمپتون چنده؟

یونکیوب رو فعال کردید؟

سپاس با اجرای یونکیوب درست شد.

ویرایش شده در توسط aboalfazl

Share this post


Link to post
Share on other sites
آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش html و css آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش سئو وردپرس آموزش امنیت وردپرس آموزش وردپرس آموزش فرم ساز RSform آموزش سئو جوملا آموزش فروشگاه ساز Hikashop آموزش فروشگاه ساز ویرچومارت آموزش طراحی سایت آگهی تبلیغاتی آموزش امنیت جوملا آموزش طراحی سایت فروش فایل آموزش طراحی قالب ریسپانسیو با Helix آموزش جوملا 3 آموزش ساخت ربات دکمه ی شیشه ای آموزش ساخت ربات همکاری در فروش آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات ضد اسپم آموزش ساخت ربات پیوست فایل سورس ربات مدیر گروه | ربات مدیر گروه
1:دموی آنلاین بدید بررسی شه.در غیر این صورت با css می تونید جابه جاش کنید

3:باید برای مرورگرهای دیگه استایل دهی و شرطی سازی بشه

2-4:برای فروش فایل از کامپوننت فروش فایل که توی انجمن هست استفاده کنید

امیر جان به فروشگاه ساز قاصدک خوش آمدید!

بی زحمت یه کالا به سبد خرید اضافه کن بعد نمایش سبد خرید رو بزن تخفیف رو ببین

کارش زیاده واسه بهینه سازی مرورگرها ؟

Share this post


Link to post
Share on other sites
بله مجیدجان یکم وقت گیره

با ie و firefox چک کردم مشکلی ندیدم؟؟!

نمیدونم !!!!!! :auau:

ولی تو کروم، فایرفاکس و ie مشکل داره[ATTACH=CONFIG]5880[/ATTACH]

عکسهارو ببین

Share this post


Link to post
Share on other sites

آها الان منظورتون رو فهمیدم:ooofe:

این کد روبه فایل style1.css اضافه کنید

.clearfix div.wrapper div#content_inside div#middle-column div.padding div.jshop form table.jshop tbody tr td div{
margin-top:-175px !important;
}

پست های اضافی پاک شد

Share this post


Link to post
Share on other sites

اوکی،دستت درد نکنه ولی مشکلم حل نشد

از جاش تکون نمیخوره همون جای قبلیشه

مقدارش رو هم تغییر دادم ولی فایده نکرد

Share this post


Link to post
Share on other sites

سلام

بنده این فروشگاه سازو نصب کردم اما نمیدونم چطوری باید وصلش کنم به زرین پالم

بنده مبتدیم اگه کسی میتونی یه راهنمایم کنه؟

با تشکر

Share this post


Link to post
Share on other sites

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام این مشکلم من دارم

attachment.php?attachmentid=5880&d=1394201888

متشکر میشم کمکم کنید تا رفعش کنم

ویرایش شده در توسط memary14

Share this post


Link to post
Share on other sites
بازم سلام یه سوال دیگه هم داشتم چرا لیست محصولاتو توی صفحه ی اول نمایش نمیده ؟

با وجود پر بودن بخش پوشاک اما در صفحه ی نخست؟

به فروشگاه ساز قاصدک خوش آمدید!

با تشکر

شما باید نوع منوی اصلی که مطالب ویژه هست رو به محصولات تغییر بدید

سلام این مشکلم من دارم

attachment.php?attachmentid=5880&d=1394201888

متشکر میشم کمکم کنید تا رفعش کنم

درود

این کد روبه فایل joomla.css اضافه کنید


.clearfix div.wrapper div#content_inside div#middle-column div.padding div.jshop form table.jshop tbody tr td div{ margin-top:-175px !important; }

Share this post


Link to post
Share on other sites

سلام مورد اول حل شد (درج فهرست محصولات)

اما مورد دوم بازم حل نشد؟

attachment.php?attachmentid=5880&d=1394201888

یه سوال دیگه هم داشتم

بنده این فروشگاه سازو نصب کردم اما نمیدونم چطوری باید وصلش کنم به زرین پالم

بنده مبتدیم اگه کسی میتونی یه راهنمایم کنه؟

با تشکر

Share this post


Link to post
Share on other sites

سلام مورد اول حل شد (درج فهرست محصولات)

اما مورد دوم بازم حل نشد؟

یه سوال دیگه هم داشتم

بنده این فروشگاه سازو نصب کردم اما نمیدونم چطوری باید وصلش کنم به زرین پالم

بنده مبتدیم اگه کسی میتونی یه راهنمایم کنه؟

با تشکر

Share this post


Link to post
Share on other sites

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام خدمت همه جوملای های عزیز

ممنون از قالبتون

ویرایش شده در توسط memary14

Share this post


Link to post
Share on other sites

منم دارم روش کار میکنم میخوام سایتی رو با این راه اندازی کنم برای یکی از مشتریام

1-منم تقریبا این مشکل رو دارم ولی فعلا اگه سایز تصاویر رو به اندازه دلخواه تغییر بدی میتونی تا حدودی نیازتو رفع کنی

2-این کد رو به انتهای فایل joomla.css اضافه کن ببین حل میشه بعد از اضافه کردن کد ctrl+f5 بزن تغییرات رو ببین

html body div#site_wrapper div#content.clearfix div.wrapper div#content_inside div#middle-column div.padding div.jshop form table.jshop tbody tr td div{
margin-top:-175px !important;
}
html body div#site_wrapper div#content.clearfix div.wrapper div#content_inside div#middle-column div.padding span#mxcpr{
display:none !important;
}

3- سایتی که لینک داده بودی باز نشد :didi:

Share this post


Link to post
Share on other sites

مهندس حل نشد ؟

در ضمن سایتم چک کردم مشکلی نداره؟

هزینه ویرایشش چقدر میشه؟

:j58r36j3gcr4suxymup:j58r36j3gcr4suxymup:j58r36j3gcr4suxymup

Share this post


Link to post
Share on other sites

درود

اینجور که از اسکرین شات مشخصه اینه که شما با کروم سایت رو باز می کنید در جایی که این فروشگاه ساز فقط برای ie و فایرفاکس بهینه شده

برای مشکل دوم:سایت باز نمیشه.دموی سالم بدید بررسی شه

Share this post


Link to post
Share on other sites

ارسال شده در (ویرایش شده)

وقت بخیر

[shamshir]

ممنون از پاسخگویتون

ویرایش شده در توسط memary14

Share this post


Link to post
Share on other sites

ارسال شده در (ویرایش شده)

الان قالبتون مشکل داره

تغییری توی کدهای css و php دادید؟

دسترسی هاست و ادمین جوملا رو پیام خصوصی کنید چک کنم

ویرایش شده در توسط amirparvaneh

Share this post


Link to post
Share on other sites

با سلام خدمت اساتید عزیز من این فروشگاه رو نصب کردم اما مشکلی که هست وقتی می خوام با یک نام کاربری وارد بشم خطای 500 میده یا اگه نام هم اشتباه وارد بشه به همین صورت مشکل از کجاست؟ در صورتی که برای این دوستمون که چک کردم به فروشگاه ساز قاصدک خوش آمدید! مشکلی نداشت

Share this post


Link to post
Share on other sites
نه اصلا دست به کدهاش نزدم

پیام خصوصی ارسال شد.giftgiftgiftgift

چک شد

افزونه ای نصب کردید که با قالب تداخل داشته

با سلام خدمت اساتید عزیز من این فروشگاه رو نصب کردم اما مشکلی که هست وقتی می خوام با یک نام کاربری وارد بشم خطای 500 میده یا اگه نام هم اشتباه وارد بشه به همین صورت مشکل از کجاست؟ در صورتی که برای این دوستمون که چک کردم به فروشگاه ساز قاصدک خوش آمدید! مشکلی نداشت

درود

شما توی مدیریت لاگین می کنید یا سایت؟

سایت رو تست کردم مشکلی ندیدم

Share this post


Link to post
Share on other sites

ممنون از پاسخ شما دوست عزیز در سایت لاگین می کنم اما اون سایتی که معرفی کردم بدون مشکل بود و متعلق به یکی از دوستان همین انجمن که در پست های قبل بود سایت بنده bandarstar.ir هست ممنون میشم یه نگاهی بندازید

Share this post


Link to post
Share on other sites

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری