mo-hammad

گوگل پلاس

9 پست در این موضوع

سلام بچه ها چه جوری از این g+1 که تو سایتها هست برای امتیاز دهی تو سایت خودم استفاده کنم ؟ همون که به صفحه ها امتیاز میدیم

اگر ماژول هست بعد از نصبش باید چیکار کنم ؟ باید تو جی میل داشته باشم ؟ چجورییه ؟؟ باید جایی هم ثبت نام کنم تا این امتیازهایی که داده میشه رو گوگل بفهمه واسه سایت من هست

اصلا کسی میتونه بگه صفر تاصدش رو الان من میخوام بزارم اینو چیکار کنم ؟

Share this post


Link to post
Share on other sites


درود

شما ابتدا باید یک اکانت گوگل پلاس داشته باشید . برای نحوه ایجاد لینک زیر را بررسی کنید :

نحوه برقراری ارتباط در +Google - Google+‎ راهنما

و سپس جها سایت جوملایی خودتون می تونید از افزونه هایی که برای این کار تهیه شده استفاده کنید

مثال : پلاگین دکمه Google +1

Share this post


Link to post
Share on other sites

ممنون بعد که عضو شدم - باید اونجا آدرس سایتم رو بدم ؟- بعد به اون ماژول باید اطلاعات دسترسیم به گوگل پلاس رو بدم ؟

Share this post


Link to post
Share on other sites

درود بر اساتید عزیز. پلاگین را نصب کردم اما فعال نمیشه. اصولا نباید گزینه ای برای قرار دادن کد و نشانی گوگل پلاسم داشته باشه؟ چیزی وجود نداره

ممنون

Share this post


Link to post
Share on other sites

سلام دوست عزیزم

این چیزی که شما میخواید هم اط طریق پلاگین امکان پذیره و هم از طریق کد. من خودم برای داشتن دکمه لایک گوگل پلاسم اومدم یه کد نوشتم و ازش دارم تو سایتم استفاده میکنم.

خوبی این کد اینه که مثل سایت پی سی دانلود که بهترین سایت ایرانیه ، دو تا دکمه بهتون میده. یکی برای لایک صفحه اصلی و یکی برای لایک اون صفحه ای که توش هستید. اگر به سایت پی سی دانلود برید و وارد یکی از صفحاتش بجز صفحه اصلی بشید میبینید که چطوریه. البته تو سایت خودم هم هست. طرح دکمه من تقریبا مشابه پی سی دانلوده. اگر بخوای میتونی وارد سایتم بشی و دکمه هارو ببینی و اگر خوشت اومد ازش استفاده کنی.

http://www.thesisforum.com/

ادرس بالا ادرس سایت خودمه.

کد دکمه گوگل پلاس رو هم اخر این مطلب برات میذارم که بتونی ازش استفاده کنی.

روش قرار دادن کد هم به این شکله:

وارد سی پنل شو

وارد public html شو . همون روت سایتت

بعد وارد template شو

بعد از ورود به تمپلیت وارد قالب سایتت شو.

بعد از اینکه وارد فایل مربوط به قالبت شدی یک فایل به نام index.php هست.

اونو باز کن و کد زیر رو در انتهای قالبت و قبل از بسته شدن تگ body قرار بده.

فایلو ذخیره کن و برو حالشو ببر.

این کد متاسفانه تو هیچ یک از سایت های ایرانی وجود نداره. من خودم خیلی از سایت های خواهش کردم که کدو بهم بدن اما بی معرفت ها نمیدادن و همش میگفتن برو از توسایتمون بردار.

حالا اگه از این کد استفاده کردی و راضی بودی ، مرام به خرج بده و بیا تو سایتم و رو دکمه گوگل پلاسم کلیک کن تا ما هم محبوب شیم.

 

<script type="text/javascript">// <=!=[=C=D=A=T=A=[ window.___gcfg = {lang: 'fa'}; (function() { var po = document.createElement('script'); po.type = 'text/javascript'; po.async = true; po.src = 'https://apis.google.com/js/plusone.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(po, s); })(); // ]=]=></script>

<script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script>
<style type="text/css">
.ggoogle{
border:1px solid #00aeff;
color:#000099;
font-size:12px;
line-height:15px;
padding:4px;
-webkit-border-radius:8px;
-moz-border-radius:8px;
border-radius:8px;
text-align:center
}
</style>

<div class="ggoogle" style="position:fixed;left:2px;bottom:40px;z-index:1000;background-color:#fdb890;">
<b>لطفا امتیاز دهید:</b>
<br>
<p>به این صفحه</p>
<g:Plusone size="medium"></g:Plusone>
<p>به این سایت</p>
<g:Plusone href="http://www.thesisforum.com/"></g:Plusone>

اینم کد مربوطه.

امیدوارم موفق باشید

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

 

ضمنا اگر برای این مورد مشکلی وجود داشت و نیاز به راهنمایی داشتید میتونی با این شماره تماس بگیری تا کمکت کنم.

 

###### حذف شد

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری