mab2510

خطا در لود سایت پس از انتقال از دایرکت ادمین به سی پنل

19 پست در این موضوع

با سلام دوستان من یک سایت رو هاست با دایرکت ادئمین داستم که فول بک آپ گرفتم و به یک سرور دیگه با سی پنل انتقال دادم همه تنظیمات دیتابیس و ... رو انجام دادم و نسخه های مختلف php رو هم امتحان کردم ولی سایت لود نمیشه و چند تا خطا میده .

آدزس سایت : asmedia.ir

Warning: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead in /home/asmedia/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 652

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش html و css آموزش php آموزش سئو وردپرس آموزش امنیت وردپرس آموزش وردپرس آموزش فرم ساز RSform آموزش سئو جوملا آموزش فروشگاه ساز Hikashop آموزش فروشگاه ساز ویرچومارت آموزش طراحی سایت آگهی تبلیغاتی آموزش امنیت جوملا آموزش طراحی سایت فروش فایل آموزش طراحی قالب ریسپانسیو با Helix آموزش جوملا 3 آموزش ساخت ربات دکمه ی شیشه ای آموزش ساخت ربات همکاری در فروش آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات ضد اسپم آموزش ساخت ربات پیوست فایل
پروژه دانشجویی | ماژول پرداخت | هاست جوملا | آموزش جوملا | آموزش وردپرس | آموزش ساخت ربات با php | آموزش php | سورس ربات مدیر گروه | آموزش html css | ربات دکمه شیشه ای | آموزش سئو جوملا | آموزش طراحی قالب جوملا | آموزش امنیت و هک جوملا | سایت آگهی مشابه دیوار | آموزش ووکامرس | ربات مدیر گروه |

شما الان دوتا هشدار دارید که میتونید غیرفعالشون کنید، خطا نیستند که زیاد اهمیت داشته باشه

تنها مشکلی که هست اینه که دیتابیستون کانکت نیست.

یه بار دیگه دیتابیس رو درست کنید و اطلاعاتتون رو ایمپورت کنید

Share this post


Link to post
Share on other sites

ممنون و تشکر فراوان

کاری که گفتید رو انجام دادم حتی یک دیتابیس با یک نام دیگه درست کردم و تنظیمات فایل کانفیگ رو هم اصلاح کردم ولی باز هم تغییری نکرد...

Share this post


Link to post
Share on other sites

بله مشکلی ندارم تقریبا 400 مگابایته

اگه لازمه یوزر  پسورد هاست رو بدم فکر کنم راحت ترید...

Share this post


Link to post
Share on other sites

موردی نیست، لینکش رو برام ارسال کنید تا دانلود و تست کنم، شاید مشکلی داشته باشه بهتره که روی لوکال تست کنم

Share this post


Link to post
Share on other sites
در در 5/6/2019 در 10:55، pourdaryaei گفته است :

موردی نیست، لینکش رو برام ارسال کنید تا دانلود و تست کنم، شاید مشکلی داشته باشه بهتره که روی لوکال تست کنم

با سلام ببخشید درگیر تغییر سرور و هاستینگ بودم  هاست قبلی که فول بک آپ گرفته بودم دایرکت ادمین بود و جدیده سی پنل گفتم شاید تبدیلش کنم به دایرکت ادمین فرقی کنه ولی درست نشد.


Warning: require_once(/home/shomal/domains/shomaleshargh.com/public_html/administrator/templates/rt_missioncontrol/lib/missioncontrol.class.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/shomal/domains/shomaleshargh.com/public_html/plugins/system/missioncontrol/missioncontrol.php on line 13

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/home/shomal/domains/shomaleshargh.com/public_html/administrator/templates/rt_missioncontrol/lib/missioncontrol.class.php' (include_path='.:/usr/local/php56/lib/php') in /home/shomal/domains/shomaleshargh.com/public_html/plugins/system/missioncontrol/missioncontrol.php on line 13

Share this post


Link to post
Share on other sites
در در 5/6/2019 در 11:36، levelup گفته است :

تو فایل configuration.php مقدار متغیر dbtype$ رو از  mysql به  mysqli تغییر بدین

با تشکر

اینکار رو انجام دادم هیچ تغییری نکرد

Share this post


Link to post
Share on other sites
در 1 دقیقه قبل، mab2510 گفته است :

با سلام ببخشید درگیر تغییر سرور و هاستینگ بودم  هاست قبلی که فول بک آپ گرفته بودم دایرکت ادمین بود و جدیده سی پنل گفتم شاید تبدیلش کنم به دایرکت ادمین فرقی کنه ولی درست نشد.


Warning: require_once(/home/shomal/domains/shomaleshargh.com/public_html/administrator/templates/rt_missioncontrol/lib/missioncontrol.class.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/shomal/domains/shomaleshargh.com/public_html/plugins/system/missioncontrol/missioncontrol.php on line 13

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/home/shomal/domains/shomaleshargh.com/public_html/administrator/templates/rt_missioncontrol/lib/missioncontrol.class.php' (include_path='.:/usr/local/php56/lib/php') in /home/shomal/domains/shomaleshargh.com/public_html/plugins/system/missioncontrol/missioncontrol.php on line 13

http://www.shomaleshargh.com/index.php

Share this post


Link to post
Share on other sites

چیزی که توی هشدار گفته اینه که از پلاگینی به نام missioncontrol  استفاده میکنی که الان فایل یا فولدرش وجود نداره و باعث مشکل شده، از MySQL دنبال جدول همین پلاگین باشید و غیرفعالش کنید ببینید مشکل برطرف میشه یا مشکل از چیز دیگه ای هست

Share this post


Link to post
Share on other sites
در 1 دقیقه قبل، pourdaryaei گفته است :

دوست عزیز فایل رو هیچوقت بصورت عمومی نگذارید!!

حذف کنید فایلتون رو

ببخشید منظورتون از تو هاسته؟

Share this post


Link to post
Share on other sites
در 8 دقیقه قبل، pourdaryaei گفته است :

دوست عزیز فایل رو هیچوقت بصورت عمومی نگذارید!!

حذف کنید فایلتون رو

از تو دیتابیس سرچ کردم دو تا تو اکستنشن ها بود فیلد enable رو از 1 به 0 قرار دادم یکی هم تو تمپلت بود که گزینه برای غیرفعال کردن نداشت  ولی پیغام سایت تغییر کرد

Share this post


Link to post
Share on other sites
در 2 دقیقه قبل، mab2510 گفته است :

از تو دیتابیس سرچ کردم دو تا تو اکستنشن ها بود فیلد enable رو از 1 به 0 قرار دادم یکی هم تو تمپلت بود که گزینه برای غیرفعال کردن نداشت  ولی پیغام سایت تغییر کرد

Fatal error: Class 'K2Model' not found in /home/shomal/domains/shomaleshargh.com/public_html/plugins/system/k2/k2.php on line 421

Share this post


Link to post
Share on other sites

بالاخره تونستم وبسایتت رو بالا بیارم ولی واقعا داغونه! تمام افزونه ها رو باید به روزرسانی کنی.

الان هم درست کار نمیکنه، برات بکاپ میگیرم ، پیشنهاد میکنم روی لوکال با php نسخه 5.4 نصب کنی، دیتابیس رو ریستور کنی، جوملا رو کانکت کنی به دیتابیس، اکیبا بکاپ نصب کنی، و تمام افزونه هایی که لازم داری رو نصب کنی، هرچی لازم نداری حذف کنی.

ضمنا چندتا فایل ZIP توی آرشیوت بود الان حذف کردم نمیدونم چی بود بعد خودت بزار توی ریشه جوملا، ضمنا پوشه images رو هم کاملا خالی کردم که حجمش کم بشه، فایل هایی رو که داری بریز توش.

و چیز مهمتر اینکه فایل بک آپی که گرفته بودی ناقص بود! حتی فولدر administrator توی ریشه وجود نداشت، و مسئله مهمتر اینکه آنتی ویروس Bitedefender که رو سیستمم نصبه چندین فایل از سایتت رو آلوده شناسایی کرد.

efbc6bd0-a0a5-439d-b5cd-bf21b96f4dc9.png

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

یادم رفت بگم ، از مسیر زیر هم محتواش دوتا فولدر با چندتا ویدئو بود که حذف کردم، خودت جایگزینش کن

media\com_allvideoshare

فولدر Test1 , Test2

Share this post


Link to post
Share on other sites
در ۱ ساعت قبل، pourdaryaei گفته است :

یادم رفت بگم ، از مسیر زیر هم محتواش دوتا فولدر با چندتا ویدئو بود که حذف کردم، خودت جایگزینش کن

media\com_allvideoshare

فولدر Test1 , Test2

واقعاممنون ومتشکرم خیلی زحمت کشیدید ... دستتون درد نکنه

Share this post


Link to post
Share on other sites

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری