Mahboobe.Maleki

معرفی افزونه های محافظت از صفحه لاگین - Login Protection

6 پست در این موضوع

در این تاپیک قصد دارم افزونه های مربوط به محافظت از لاگین در frontend و backend ( یا همون مدیریت خودمون) رو معرفی کنم.

اگر کسی درخواست ترجمه هم داشت ، ارسال کنه یا من یا دوستان انجام خواهند داد.

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

ارسال شده در (ویرایش شده)

توضیحات:

زمانی که SSl فعال نیست، تمام پسورد ها بصورت plain text در جوملا ارسال میشن و این خیلی خطرناکه و امکان شنود ساده ی اطلاعات رو فراهم میکنه

این پلاگین، به نوعی جایگزین ssl هست و پسورد ها رو بصورت رمزنگاری شده ارسال میکنه. از الگوریتم RSA برای کد گذاری پسورد استفاده میکنه.

این پلاگین با نسخه های 1.5 به بعد ( و خود نسخه ی 1.5) سازگاره و بصورت رایگان منتشر شده

لینک در joomla.org

لینک دانلود از سایت سازنده

ویرایش شده در توسط Mahboobe.Maleki
رفع اشکال املایی

توضیحات:

kSecure یک لایه ی امنیتی به سایت جوملای شما اضافه میکنه. این پلاگین برای همه ی کسانی که هنوز مسیر پیش فرض مدیریت جوملا administrator رو تغییر ندادن (و به سادگی مورد حمله قرار میگیرن) کاربردیه.

با این پلاگین میتونید به سادگی از پوشه ی administrator خودتون با یک پسورد قدرتمند دوم محافظت کنید

این پلاگین رایگانه و با نسخه های 2.5 و 3.5 سازگار هست

لینک در joomla.org

توضیحات:

خب از اسمش مشخصه که کارش چیه. تغییر نام مسیر پیش فرض ورود به مدیریت جوملا از Administrator به هر نامی که شما بخواین!

توصیه جدی من به همه دوستان اینه که حتما و حتما از این افزونه استفاده کنن و جلوی درصد قابل توجهی از حملات رو به سایتشون بگیرن.

قبل از نصب از سایتتون بکاپ بگیرید. ممکنه در نصب روی لوکال مشکل داشته باشید . روی هاست نصب کنید

همیشه از نسخه ی آخر جوملا و نسخه ی آخر برنامه استفاده کنید .

و هر زمان که جوملا رو به نسخه ی جدید upgrade کردید باید change admin رو دوباره اجرا کنید و مسیر جدید بدید. (و در برخی موارد شاید لازم باشه این کامپوننت رو هم به روز رسانی ش کنید)

لینک در joomla.org

توضیحات:

Login One! یک پلاگین کوچک و کاربردیه که هم در front end و هم در مدیریت سایت کار میکنه و اجازه ورود چندباره به کاربر رو نمیده. (نمیدونم چی ترجمه کنم اینو : multiple log-ins). و کاربر باید تا پایان یافتن session اول لاگینش صبر کنه تا بتونه دوباره وارد بشه (این محدودیت برای super administrator وجود نداره)

لینک در joomla.org

دمو

توضیحات:

این پلاگین وقتی کسی وارد administrator میشه (لاگین می کنه) میتونه پیغام آگاهی از دسترسی به مدیریت جوملا رو به چندین ایمیل ارسال کنه. موضوع و متن این ایمیل هم قابل مدیریته.

اینطوری شما متوجه میشید چه کسی لاگین کرده.

همچنین میتونه لاگین در مدیریت جوملا رو برای بازه های زمانی مشخص شده ، یا چند روز و چند سایت محدود کنه.

لینک در joomla.org

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری