Mr.AMiR

سوال در مورد قالب serena

9 پست در این موضوع

سلام به دوستان عزیز

من یه مشکل برام پیش اومده

من یه قالب دیدم از شرکت ice theme برای جوملا 2.5 به اسم serena این قالب رو من تونستم پیدا کنم توی یکی از سایت های فارسی اما متاسفانه لاینسس میخواد!

من با php آشنا نیستم آیا راهی هست که لاینسس رو بشه برداشت؟؟

ممنون میشم راهنمایی کنید ...

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

سلام

دوست خوبم این قالب تجاری هستش و باید لایسنسش خریداری بشه داخل انجمن افزونه نال ممنوع هستش...

ببخشید چجوری میتونم خریداریش کنم؟؟

لاینسسش مدت زمان خاصی داره؟؟

دوست عزیز فکر نکنم تو ایران به جز سایت افزونه ها قالب رو با لایسنس خود شرکت icetheme ارایه بده , قالب ها اکثرا نال شده هستند و لایسنسی هم که ارایه میدن از خودشون یه لایسنس میزارن که واقعا دیگه خجالتم خوب چیزیه!!

در ضمن اگه بخاین قالب با لایسنس معتبر بگیرید براتون گرون تموم میشه.

دوست عزیز فکر نکنم تو ایران به جز سایت افزونه ها قالب رو با لایسنس خود شرکت icetheme ارایه بده , قالب ها اکثرا نال شده هستند و لایسنسی هم که ارایه میدن از خودشون یه لایسنس میزارن که واقعا دیگه خجالتم خوب چیزیه!!

در ضمن اگه بخاین قالب با لایسنس معتبر بگیرید براتون گرون تموم میشه.

قیمتش مهم نیست اصلا

این قالب واقعا برام مهمه!!

اگه بشینم بسازمش از روش به همون کیفیت میشه؟؟ من قالبشو دارم کامل اما صفحه سفید نشون میده!!

متاسفانه کد های php زیادی داره که من آشنا نیستم من کد هایی که از php رو یاد گرفتم رو از دوره طراحی قالب یاد گرفتم فقط!!

قیمتش مهم نیست اصلا

این قالب واقعا برام مهمه!!

اگه بشینم بسازمش از روش به همون کیفیت میشه؟؟ من قالبشو دارم کامل اما صفحه سفید نشون میده!!

متاسفانه کد های php زیادی داره که من آشنا نیستم من کد هایی که از php رو یاد گرفتم رو از دوره طراحی قالب یاد گرفتم فقط!!

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری