شاهین

انتقال سایت از لوکال به هاست

10 پست در این موضوع

سلام . سایتم را از لوکال به هاست می خواهم منتقل کنم . قبلا برای سایتی که مطالب بسیار کمی داشت . به راحتی انجام شد.

ولی این سایت خیلی حجیم شده و دیتابیسم بیش از 30 مگابایت شده است . با همان روش قبلی که موفق شده بودم سایت

را آپلود کنم موفق نمیشم .

از اساتید محترم مساعدت طلب می کنم.چه چاره ای باید کرد.ممنون.

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

زمان بسیار طولانی برای impot طول می کشد و پیام The connection was reset را می دهد.ومدام تکرار میشود.

در صورتیکه با حجم کم دیتا بسرعت سایت آپلود می گردد.

خواهش می کنم راهنمایی بفرمایید.ممنون.

چون حجم دیتابیس شما زیاد هست ارور میده میتونید به مدیر سرورتون بگید براتون حجم را افزایش بدن براشون یه تیکت بزنید

زمان بسیار طولانی برای impot طول می کشد و پیام The connection was reset را می دهد.ومدام تکرار میشود.

در صورتیکه با حجم کم دیتا بسرعت سایت آپلود می گردد.

خواهش می کنم راهنمایی بفرمایید.ممنون.

آیا چاره ای هست که مطالب از دستم نرود .و زحمات زیادی که کشیدم هدر نرود؟

مشکل فضا ندارم چون حجم زیادی بیش از مطالب خالی است .منظور شما از حجم اضافه کردن غیر از اینه که در کنترل پانل فضای خالی داشته باشیم

مشکل فضا ندارم چون حجم زیادی بیش از مطالب خالی است .منظور شما از حجم اضافه کردن غیر از اینه که در کنترل پانل فضای خالی داشته باشیم

منظورم اون فضا نیست وقتی فایل ایمچورت میکنید اون قسمتی که ایمپورت میکنید حداکثر حجم رو مینوسه که چقدر باید بکیند اون رو به مدیر سرور بگید خودشون میدونن

مشکلی هم برای مطالبتون نیست کامل ایمپورت کنید همه چی سرجای خودش قرار میگیره

براشون چی بنویسم دوست عزیز . که درست نوشته باشم .و منطورم را بتونم درست منتقل کنم .

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری