elme32

خطا در نصب مجدد انجمن ساز کیوننا

2 پست در این موضوع

سلام

بنده آخرین ورژن انجمن ساز انجمن ساز کیوننا با ورژن v2.0.2 را که در همین سایت منتشر شده بود نصبش کردم و همچنین فایل زبان فارسش رو نصبش کردم و خوب هم نصب شده سپس در قسمت آپدیت این انجمن ساز هشدار آپدیت کردن انجمن ساز رو داد سپس آپدیتش کردم و آپدیت هم به خوبی شد و سپس بعد از آپدیت کردن سایت در قسمت فونت های انجمن ساز دیدم که فونت ها چپ و راست شده سپس تصمیم گرفتم حذفش کنم و حذفش را از قسمت مدیریت حذف انجام دادم و دوباره نصبش کردم ولی در هنگام نصب موراد زیر مشاهده گردید :

1- فایل زبان فارسیش نصب شد بدون هیچ مشکلی

2- در هنگام نصب کامپونت انجمن ساز کیوننا نصب با خطا مواجه شد که این خطاها به شرح ذیل بودند :

• Sorry, it is not possible to downgrade Kunena 2.0.4 to version 2.0.2.

• نصب کامپوننت: Custom install routine failure

• خطا کامپوننت در نصب

و چند بار سعی کردم لطفا دوستان راهنمایی کنند تا بتونم دوباره این انجمن ساز نصبش کنم .

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

برید دیتابیس خودتون رو باز کنید و هرچی عبارت kunena پیدا کردید رکوردش رو پاک کنید

تو پوشه های جوملا در مسیر components و administrator/components هم اگر فولدر com_kunena بود پاک کنید

مجدد نصب کنید

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری