dayfemale

دادن عیدی

12 پست در این موضوع

با سلام

فرا رسیدن سال 1392 رو به همگی شما هموطنان تبریک میگم امیدوارم که سالی پربار و سرشار از موفقیت و آرامش داشته باشید.

ما دلمون خوش بود گفتیم که به مناسبت عید نوروز فروشگاه سایت یه تخفیفی به مناسبت این ایام به فیلم های آموزشیش میده تا ما هم دلمون شاد بشه و با قیمت مناسب تر بتونیم از آموزش های مفیدتون بهره مند بشیم. ولی از قبل از عید تا به حال هر وقت که تو سایت اومدیم هیچ خبری نبود.

باز هم بی صبرانه منتظر عیدی شما در این خصوص هستیم.

از آقای مردانه زاده میخوایم که خودشون از طرف ما وکیل بشن و عیدی از بقیه همکاران بگیرن و یا اینکه خودشون عیدی (بازهم عنوان میکنم در این زمینه) بدن.

با تشکر.

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

در خصوص مجموعه های آموزشی بدلیل نوع آموزش و محتوای آن امکان تخفیف نیست و تا روزهای دیگه قیمت افزایش پیدا خواهد کرد! همه چیز بر اساس نرخ دلار باید حساب بشه! :bala:

ولی تا آخر نوروز چند هدیه بسیار عالی شامل افزونه های مهم و بسته آماده جوملایی منتشر میشه که همه شگفت زده خواهند شد .. به هر حال عیدی زیاد دادیم در این ایام

سلام

من طراحی قالب هام رو با آرتیستیر انجام میدم ولی دوست دارم که خودم بتونم به صورت حرفه ای طراحی قالب رو یاد بگیرم، آیا با خریدن مجموعه طراحی قالب آموزشگاه میتونم چیزی رو که با شرکت در کلاس یاد میگیرم یاد بگیرم؟؟؟

اگه میشد نظرات دوستانی رو که قبلا این مجموعه ها رو خریداری کردن در این خصوص ببینیم خیلی به ما کمک میشد برای تصمیم بهتر گرفتن. من خودم به شخصه خیلی دوست دارم که در کلاس های آموزشگاه حضور داشته باشم برای یادگیری، ولی متاسفانه دوری مسیر مانع از این امر میشه به خاطر همین تصمیم گرفتم که فیلم آموزشیش رو خریداری کنم .

شما خودتون خیلی خوب میدونید که دانشجویان برای یادگیری دوست دارند کیفیت آموزش چگونه باشه، پس لطف کنید در حد توان من را راهنمایی بفرمایید.

با تشکر

ولی خودمان هستیم خداییش هر جا که میری و میخواهی یه چیز رو خریداری کنی سریع بالا رفتن قیمت هاشون رو به دلار ربط میدن غافل از اینکه اگه دقت گنی هیچ ربطی به دلار نداره:5:

آخه یکی نیست بگه بابا این مدرسی که آموزش میده رو مگه با دلار خریدن؟؟؟؟

سلام

ولی خودمان هستیم خداییش هر جا که میری و میخواهی یه چیز رو خریداری کنی سریع بالا رفتن قیمت هاشون رو به دلار ربط میدن غافل از اینکه اگه دقت گنی هیچ ربطی به دلار نداره:5:

خدمت شما برادرگرامی عرض شود که این جمله ی مهندس طالبی به تعریض و به شوخی بود...

چرا جدی گرفتی شما....:auizz3ffy9vla57584x

حالا نزنینش ،ایندفعه رو به پیری و ریش سفیدیش رحم کنید؛ دیگه تکرار نمیکنه...:dadad4::oom::14:

سلام

در خصوص فیلم های آموزشی ، دوستان توجه کنید هزینه و وقتی که صرف میشه هزینش در نهایت از این مبالغ بیشتر خواهد شد ، قصد تبلیغ محصولی رو ندارم اما شخصا" در گذشته لوح آموزشی تهیه کردم میدونم چه سختی ها و مشکلاتی داره ، من فیلم های تهیه شده را ندیدم نمیدونم به چه شکل آموزش داده شده اما با توجه به سرفصل ها اگر توضیحات و آموزش ها = یادگیری دانشجو باشه مطمئن باشید ارزش خواهد داشت.

همونطور که می دونید منابع فارسی همواره ضعیف هستند خیلی فیلم های آموزشی فارسی تهیه کردم در زمینه های برنامه نویسی ، طراحی وب و... که واقعا محصولات برخی شرکت ها آدم رو از ادامه مایوس میکنه.

پیشنهاد می کنم یک تراک از فیلم های آموزشی تهیه شده به نمایش کاربران در بیاد ، نحوه آموزش رو ببینند .تا در تصمیم گیری دچار تردید نشن.

این هم اضافه کنم دوستانی که زبانشون خوب هست فیلم های زبان اصلی با کیفیت بسیار خوب رو میتونند دانلود کنند ، شرکت هایی هم هستند که این فیلم ها رو به صورت پکیج در آورده اند با قیمت های بسیار پایین(حدود 3000 تا 15000)تومان به فروش میرسونن.

لینک تجاری نمیشه گذاشت اگر تمایل دارید پیام خصوصی بدید.(سایت ها و شرکت هیچ ارتباطی به بنده ندارد و فقط جهت معرفی منابع مناسب برای یادگیری می باشد).

موفق باشید.

آقای مردانه زاده بنده قصد جسارت نداشتم ولی به خدا دیگه از این جمله خسته شدم از بس تکراری شده و یه توجیح بسیار خوب برای بعضی هاس .

درضمن من برای شما و همکاران محترمتون و از جمله مهندس طالبی احترام خاصی قایل هستم به علت اینکه تجربیات و دانسته هاتون رو دراختیار همه قرار میدید و این خودش نشون میده که زکات علمتون رو به خوبی پرداخت میکنید.

با تشکر

راستی برای استفاده از این بسته احتیاج به دانش برنامه نویسی هست یا اینکه موارد مورد نیاز تدریس میشود؟؟؟؟؟ اگه که مورد نیاز است لطف کنید عنوان کنید.

بله،همه این آموزش ها بسیار عالی هستن،90% ما ها که واسه خودمون یا با مهندس داریم کار میکنیم بیشتر چیزارو از خود مهندس یاد گرفتیم و الان راضی هستیم...بیشترش بستگی به خودتون داره

100 درصد به دلار بستگی داره !

هزینه تولید فیلم با نرم افزارهای لاینسس دار ، هزینه نگه داری سرور ، هزینه کد کردن محصولات با نرم افزارهایی که لاینسس دار هستند.

خوب همه این محصولات خارجی هستند و نیاز به خرید لاینسس و قیمت محصولات خارجی با دلار و یورو محاسبه میشود . پس دلیل گرون کردن هم واضح هست . البته مهندس به شوخی این حرف رو زد

ولی در واقیعت به همین شکل هست . همین نرم افزار یونکیوب چند ماه پیش 200 هزار تومان بود الان باید بخری یک میلیون

یا همین ارتقاء سرور که چند روز پیش انجام شد . با قیمت دلار هزینه اش پرداخت شد .

البته من باب اطلاع گفتم که دوستان در جریان باشند . اگر محصول تجاری توسط هر کدام از طراحان وب گرون شد علتش چی هست . بچه های نت دائما با دلار سرو کار دارند .

موفق پایدار

بله،همه این آموزش ها بسیار عالی هستن،90% ما ها که واسه خودمون یا با مهندس داریم کار میکنیم بیشتر چیزارو از خود مهندس یاد گرفتیم و الان راضی هستیم...بیشترش بستگی به خودتون داره

سلام

این جمله که عنوان کردید بیشترش بستگی به خودتون داره یعنی چی؟؟؟؟؟؟ منظورتون دانش قبلی من هست برای یادگیری این بسته و یا اینکه پشتکار من برای مو به مو عمل کردن به اونچه که در این بسته است؟؟؟؟

درضمن همونطور که قبلا گفتم من تا به حال کدنویسی برای طراحی قالب انجام ندادم و با این روش طراحی قالب نا آشنا هستم.

بله همه اینها بستگی به همت و تلاش و پشتکار شما داره والا خودتون نخواین و تمرین و تلاش نکنید هزاران آموزش هم نمیتونه کمکتون بکنه

همه ما هم از صفر شروع کردیم الانم فقط دنبال یادگیری و پیشرفتیم چون هیچوقت یادگیری متوقف نمیشه...

شما هم از همین الان شروع کنید بیکار نشینید کلی آموزش توی انجمن و نت وجود داره میتونید استفاده کنید آموزشهای استاد طالبی هم

از بهترینهاست من چون خودمم کلاساشون شرکت کردم میدونم سطح آموزشهاشون عالیه بقیه بستگی به خودتون و خودتون و خودتون داره.....

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری