sajad_salehi

مشکل با کامپوننت jcomment

11 پست در این موضوع

سلام دوستان

من دارم رو یه سایت خرید گروهی کار می کنم و می خوام پایین هر صفحه قابلیت نظردهی کاربران موجود باشه ولی نکته اینجاست که هر صفحه از کامپوننت فراخونی می شه و نمی تونم از درج مطلب استفاده کنم که نظردهی رو بهش اضافه کنم. واسه همین می خوام بدونم چه راهی هست که بشه توی هر صفحه از jcomment و یا هر کامپوننت نظرسنجی دیگه ای استفاده کنم.

مثل وب سایت www.buyex.ir

اگه نامفهوم توضیح دادم بفرمایید تا بیشتر توضیح بدم! ویه سوال دیگه کامپوننتی با ظاهر قشنگ و ساده ای مثل همون سایتی که بالا معرفی کردم رو اگه سراغ دارین لطفا بگین jcomment یه جوریه!! ممنونم

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

کامپوننتی که شما استفاده میکنی واسه این داستان آخرین نسخه اش این امکان رو داره ولی خب چون نال شده است نیست دارید نسخه قدیمی رایگان نال شده استفاده میکنید که این امکان رو نداره

امکان اضافه کردن نظر تنها در صورتی وجود داره که براش پلاگین اتصال به jcomment طراحی بشه

در لینک زیر افزونه هایی که به jcomment متصل شدن رو میبیند:

Manual of JComments integration to third-party components

اگر افزونه شما تو لیست نباشه میتونید درخواست بدید پلاگین اتصالش رو براتون بنویسند:

If you are using a component and you would like to use the JComments with it and there is currently no integration with it, feel free to post your requirement for integration on our forum. Please provide us with the component name and developer???s homepage.

ممنون دوست عزیز. باید عرض کنم کامپوننتی که من ازش استفاده می کنم jcomment توش هست. ولی من می خوام پایین هر صفحه نظرات نشون داده بشه بدون اینکه کاربر نیاز داشته باشه رو چیزی کلیک کنه. در این کامپوننت باید روی یه دکمه کلیک کنیم و به یک صفحه دیگه منتقل می شه و بعد می تونیم نظرات رو ببینیم.

تصویر1

تصویر2

با سلام به شما دوستان عزیزم

جدیدا مشکلی با کامپونت نظرات jcomment برای سایت ما ( مجله مووی مگ ، مجله تخصصی سینما - صفحه نخست ) پیش اومده و اون اینه که لود نمیشه نظرات ! یعنی نظرات توی مطالب اصلا باز نمیشن و نمیشه نظری هم ارسال کرد!

این مشکل یکدفعه ای پیش اومد و هیچ دخالتی در این شرایط نداشتیم

من احساس میکنم بخاطر کش یا همچین چیزی هست اما وقتی از طریق جوملا کش رو پاک هم کردیم این مشکل حل نشد...کسی از شما دوستان می تونه کمک کنه ما رو ..ممنون میشم

جدیدا مشکلی با کامپونت نظرات jcomment برای سایت ما ( مجله مووی مگ ، مجله تخصصی سینما - صفحه نخست ) پیش اومده و اون اینه که لود نمیشه نظرات ! یعنی نظرات توی مطالب اصلا باز نمیشن و نمیشه نظری هم ارسال کرد!

من احساس میکنم بخاطر کش یا همچین چیزی هست اما وقتی از طریق جوملا کش رو پاک هم کردیم این مشکل حل نشد...کسی از شما دوستان می تونه کمک کنه ما رو ..ممنون میشم

دوست عزیز شما احتمالا از افزونه های فشرده سازی مانند rokbooster استفاده کرده که تداخل ایجاد می کنه

نسخه جوملاتون چنده؟ احتمالا بعد از بروزرسانی این مشکل بوجود نیومده؟

با تشکر از شما دوستان عزیز..

خیر جناب پانیشر، هیچ افزونه ای نصب نکردیم طی این مدت

جناب صابر، نسخه جوملای فعلی سایت 1.5.26 است و هیچگونه بروز رسانی انجام نگرفته ... چطور می شود این مشکل رو برطرف کرد ؟

ممنون می شم کمک کنید

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری