hasankachal

مشکل نصب جوملا فارسی بر روی مک با ارور Error 403

4 پست در این موضوع

دوستان من xampp روی مک نصب کردم و بعد جوملای فارسی ۲.۵ را هم نصب کردم و مشکلی نبود

بعد چندین مرتبه xampp را پاک کردم و نصب کردم و مشکلی نبود تا اینکه مرتبه آخر xampp نصب شد و دیتابیس هم ساختم و وقتی فولدر جوملا فارسی را کپی کردم داخل Htdocs و وقتی خواستم جوملا فارسی ۲.۵ را دومرتبه نصب کنم این ارور را میده و هر کاری میکنم نمیشه کاری کرد

در ضمن من چند روز هست که با جوملا آشنا شدم

Access forbidden!

You don't have permission to access the requested object. It is either read-protected or not readable by the server.

If you think this is a server error, please contact the webmaster.

Error 403

localhost

Sun Mar 31 16:16:45 2013

Apache/2.2.14 (Unix) DAV/2 mod_ssl/2.2.14 OpenSSL/0.9.8l PHP/5.3.1 mod_perl/2.0.4 Perl/v5.10.1

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

سلام

شما نبايد اين کپی کردن را انجام می داديد ، زيرا قريب به يقين ، چند فايل هم نام بوده و در نتيجه ، فايل جوملا جايگزين آن شده. مشکل در جوملا نيست ، بلکه شما ، درواقع ، Xampp را از کار انداخته ايد. ( اين نوشته به زبان ساده بود )

تنها کاری که بايد انجام بدهيد اينه: Xampp را Uninstall نماييد و سپس ، پوشه ی Xampp را از درايو مورد نظر پاک کنيد( معمولا بعد از Uninstall ، پوشه خواهد ماند ). سيستم را Restart کرده و Xampp را نصب و جوملا را دوباره نصب نماييد. اميد که مشکل شما عزيز حل گردد.

ویرایش شده در توسط itm7

چندین بار ریستارت کردم

این چند روزه چندین مرتبه xampp را نصب کردم و پاک کردم و مشکلی نبود

الان هم دو مرتبه از اول همه را نصب کردم و تا مرحله دیتابیس درست پیش میره ولی موقع نصب جوملا این ارور را میده

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری