matekan1000

مشکل در نصب جوملا 2.5 در پلسک

6 پست در این موضوع

با سلام

من جوملا رو رو هاست خودم آپلود کردم ولی در زمان نصب، از 7 مرجله رو مرحله 6 که تنظیمات اصلی هستش متوقف می شه آدرس سایتم هم smm-co.ir هست. اگر ممکنه راهنمایی کنید

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

روی پلسک معمولا در مرحله ی ftp مشکل بوجود میاد. تنظیمات ftp رو روی خیر بذارید و قبلا دسترسی فایل configuration.php رو هم چک کنید .

اگر مشکل شما حل نشد، لطفا از نسخه ی اصلی انگلیسی 2.5.9 (از سایت رسمی جوملا) استفاده کنید و اون رو نصب کنید. نسخه ای که در انجمن بود مشکل داره و در لوکال هم گاهی گیر می کنه

و در آخر ، اگه بازم مشکل داشتید، جوملا رو روی لوکال نصب کنید و بصورت دستی بکاپ رو به پلسک برگردونید

ترجیحا از همین اول کار هاست رو عوض کنید و یه هاست سازگار استفاده کنید واسه خودتون راحتتره...

مرسی از راهنماییتون از تنظیمات ftp که فرمودید بنده هم طبق دستور همین کار رو کرده بودم . کار آخری رو که گفته بودید رو فقط تا نصب جوملا روی لکال بلدم (انتقالش رو بلد نیستم) میمونه نصب جوملا به زبان اصلیش که این کار رو انجام میدم

مرسی

(انتقالش رو بلد نیستم)

روش انتقال بارها در انجمن بطور کامل مطرح شده میتونید آموزشهای داخل انجمن رو جستجو کنید و بخونید

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری