Amin.Manager

گذاشتن سطح دسترسی روی کامپوننت جوملا

8 پست در این موضوع

با سلام

من میخواستم وقتی یه کاربر میخواد از یک کامپوننت استفاده کنه اول عضو بشه، خود کامپوننت هم سطح دسترسی نداره، چیکارش کنم؟

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

کامپوننت من guru هست ، خودش داره ولی مشکلی که هست وقتی یه کاربر از طریق کامپوننت guru عضو میشه هیچ گروه کاربری داخل جوملا براش تعریف نمیشه، اطلاعاتش داخل جوملا ثبت میشه ولی جز هیچ گروه کاربری نیست، حالا اگر این اتفاق بیافته دیگه حتی کاربر نمیتونه از طریق خود جوملا هم مستقیما عضو بشه ، ولی اگر اول بصورت مستقیم داخل خود جوملا عضو بشه این مشکل پیش نمیاد.

خب، من درست متوجه نمیشم.

خب بذارید کاربران از طریق ماژول لاگین پیش فرض جوملا ثبت نام کنن و وارد بشن. (اینطوری بصورت خ ودکار د رگروه ثبت نام شده ثبت میشن و وارد guru میشن.)

در ماژول لاگینتون تعیین کنید که بعد از ورود، کاربر بره به صفحه ی مورد نظر شما در guru

صفحات کامپوننت زیاد هست و تب های سایتو تشکیل میده، ولی وقتی کاربر میخواد نگاه کنه باید بگه عضو شوید، راه حلی دارید؟

اگه کل سایت رو با guru ساختید (یعنی منوهای guru منوهای اصلی و ساختار سایت هستن)، خب شاید یه راهش اینه که شما یه صفحه ورود به سایت (intro) داشته باشید که یه فرم لاگین رو نمایش بده و هر کی لاگین کرد بره به سایت اصلی و ساختار guru شما رو ببینه

این کار منطقی نیست چون شما بازدید کننده و ترافیک از دست میدید (مگر اینکه سایت شما برای یک موسسه خاص باشه که کاربرانش همون دانشجویان اون موسسه باشن)

راه دیگه اینه که شما در صفحه اصلی سایت، هر جا که کاربر روی منویی از guru کلیک کرد یا خواست ببینه، به کمک پلاگین های محدود کننده سطح دسترسی، بهش پیغام نشون بدید که برای مشاهده این صفحه باید ثبت نام یا لاگین کنی.

بعد که خواست لاگین کنه ، فرم لاگین پیش فرض جوملا رو بهش نشون بدید و بعد از لاگین هدایتش کنید به همون صفحه ای توشه (که چ ون لاگین کرده دیگه همه چی براش در دسترسه) یا صفحه مورد نظر خودتون

بله ولی متاسفانه راه حل های خوبی نیستن، شما نمیدونید چجوری میشه مشکل کامپوننت guru رو حل کرد که وقتی کاربر از طریق کامپوننت هم عضو میشه جز گروه کاربری اعضا قرار بگیره؟

کامپوننت guru تجاری هست و من نسخه ای ندارم که بتونم نصب کنم و تست کنم داستانش چیه.

قطعا راه حلی براش هست . مطمئن هستید که جایی در تنظیمات خودش چنین چیزی نیست؟

به فروم خودش هم رجوع کنید و سوال کنید بد نیست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری