Amin.Manager

اتصال یک مطلب به یک کامپوننت

11 پست در این موضوع

با سلام

من میخوام یه مطلب بزارم بعد داخل یه لینک باشه که به یک کامپوننت وصل بشه ، چجوری لینک داخلی بدم؟

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

سوالتون واضح نیست.

یعنی یه عبارت در مطلب شما به کامپوننت خاصی لینک داده بشه؟ اون کامپوننت چیه؟

میخوام یه مطلب بزارم بعد با استفاده از پلاگین سطح دسترسی جومینا ،دسترسی به یک لینک رو محدود کنم و این لینک متصل به کامپوننت guru باشه، البته از لحاظ امنیتی میدونم مشکلی پیش نمیاد، فقط چجوری لینک داخلی به یه کامپوننت میشه داد؟

برای لینک داخلی به کامپوننت میتونید یه تست کنید (این چیزیه که الان به فکرم میرسه)

یه منو بسازید ،و لینک بدید به کامپوننت مورد نظر

حالا یه مشکل هست، ما نمیخوایم منوی ما دیده بشه فقط لینکشو احتیاج داریم، از طرفی منو هم نمیتونیم غیرفعال کنیم چون لینکمون به خطای 404 میخوره.

اول از همه منو تون رو موقتا منتشر کنید و روش کلیک کنید. بعد لینکشو داخل notepad ذخیره کنید.

بعد برای حل مشکل نمایش منو (که نمیخوایم دیده بشه)، یه پوزیشن جدید توی قالب می سازیم (در فایل templateDetails.xml) . به این پوزیشن هر اسمی دوست دارید بدید (که جزو اسم پوزیشن های پیش فرض قالبتون نباشه ها) :

مثلا:

<position>mega16</position>

حالا برید به مدیریت ماژول و یه ماژول جدید از نوع منو ایجاد کنید. موقعیتش رو بذارید روی mega16( همین مثال من ) و نوع منو رو هم انتخاب کنید (هموون ماژول منویی که خودتون ساختید و داخلش منوی مورد نظر رو منتشر کردید). ماژول رو هم فعال کنید.

خب تمومه. الان اگه لینکی که توی نوتپد دارید توی مرورگر بزنید، لینک باز میشه و مشکلی نداره. و منوی شما هم دیده نمیشه.

اگه راه بهتری کسی سراغ داره هم بگه

نشون دادن داخل منو رو خودم میدونستم ولی بابت مخفی کردنش ممنون، من خیلی وقت پیش یه ساختار برا لینک داخلی دادن داخل دانشنامه جوملا خوندم ولی حالا هر چی میگردم پیداش نمیکنم، دوستان کسی ساختار لینک داخلی رو نمیدونه؟

به نظرتون بهتر نیست که کامپوننت رو به یه ماژول وصل کنیم و ماژول رو داخل متن فراخوانی کنیم؟ امکان پذیره؟

این کارم میشه، اگه کامپوننتتون ماژولی داره که اطلاعات مورد نظر شما رو نمایش میده، خب ماژولش رو فعال کنید و بذارید رو یه پوزیشن خاص که دیده نمیشه.

بعد با فعال کردن پلاگینش و استفاده از {loadposition position-name} فعالش کنید

خود کامپوننت رو هم اگه بخواین میتونید داخل مطلب بیارین پلاگینش هست خواستین بگید لینک بدم همین انجمن گذاشتمش...

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری