Amin.Manager

مشکل با عضویت در سایت جوملایی

5 پست در این موضوع

سلام

وقتی میخوام داخل سایت ثبت نام کنم ارور میده که "تابع ایمیل ا نمیتوان فراخوانی کرد" از داخل بخش مدیریت هم میوام کاربر جدید تعریف کنم ارور میده، تا حالا با این مشکل رو برو نشده بودم، نمیدونین مشکل از کجاست؟

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

شما روی لوکال هستید؟ اگه تو لوکالید این پیغام خطا طبیعیه برید روی هاست حل میشه

چون روی لوکال سرور میلی وجود نداره این خطا ایجاد میشه

در هاست هم شما باید تنظیمات ایمیلیتون رو چک کنید از تنظیمات اصلی جوملا

در بعضی از هاست ها هم برای امنیت بیشتر کلا تابع میل php غیرفعاله و باید از smtp استفاده کنید

من سه تا سایت جوملایی روی هاستم دارم فقط همین مشکل داره، امکانش هست به خاطر نصب افزونه ای خاص باشه؟

خب

روی هاست، شما اول باید اکانت های ایمیلتون رو ساخته باشید و پسورد ها رو هم مطمئن باشید که درست وارد می کنید

بعد برید به مدیریت جوملا و تنظیمات اصلی، و تنظیمات ایمیل رو چک کنید. ببینید روی چیه؟ روی php یا smtp؟

اگه تنظیمات شما برای تابع ایمیلphp درست هست یه تیکت به پشتیبانی بزنید و بهشون بگید که تایع میل php روی سرورشون بازه یا خیر؟ (بهتره اسمی از جوملایی بودن سایت نیارید چون به دلیل دانش کم و عدم شناخت اغلب بجای جواب درست دادن، می ندازن گردن تنظیمات شما!)

اگه باز بود، باز هم مشکل از تنظیمات شماست

اگه بسته بود، باید تنظیمات رو بذارید روی ایمیل از طریق smtp و تنظیمات رو انجام بدید که درست بشه

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری