saman_kiyani

کمک در افزونه k2

8 پست در این موضوع

سلام

من k2 را برای اولین بار است که نصب کردم و دارم استفاده میکنم

من میخوام یک مجموعه بسازم و برای این مجموعه چندتا زیرمجموعه بسازم و درون هر کدام از زیرمجموعه ها مطالبم رو منتشر کنم

خوب من مجموعه میسازم و چندتا هم زیر مجموعه میسازم و مقالاتم اضافه میکنم به زیرمجموعه ها

حالا مشکل کجاست؟

مشکل اینجاست که در سایت زیر مجموعه ها رو مشاهده میکنم مطالب زیرمجموعه هم پائین زیر مجموعه ها نمایش داده میشه که من نمیخوام اینطوری باشه

من میخوام زیرمجموعه ها نمایش داده بشه بعد زمانیکه بر روی زیرمجموعه مربوطه کلیک میکنم مطالبش نمایش داده بشه نه اینکه پائین زیرمجوعه ها مطالبم نمایش داده بشه

-------------------------------

یک مشکل دیگری هم که دارم اینه که آیا من میتونم توی یک صفحه 3 تا از مجموعه های اصلی رو نمایش بدم؟

-------------------------------

برای درک بهتر یک مثال میزنم

من در سایت میخوام یک منوی مقالات درست کنم

حالا وقتی کسی که کلیک میکنه روی منوی مقالات صفحه ای که باز میشه به اینصورت باشه

3تا مجموعه اصلی باشه

مثلا مجموعه اول باشه مقالات رایگان

مجموعه دوم باشه مقالات پولی

مجموعه سوم باشه محصولات

خوب حالا زیر هر کدام از این مجموعه ها فقط زیرمجموعه ها نمایش داده بشه

هرکسی که بر روی زیرمجموعه ها کلیک کرد مقالات مربوط به همان زیرمجموعه نمایش داده بشه

---------------------------------------------

چیزی که میخوام مثل این لینک هستش البته در این لینک فقط یک مجموعه اصلی نمایش داده شده ولی من میخواهم که 3-2 تا مجموعه اصلی نمایش داده بشه

اینم لینک

http://www.cmsfarsi.net/demo/k2/

---------------------------------

من خودم زمانیکه یک منو میسازم در قسمت تنظیمات منو وقتی یکی از مجموعه های اصلی رو انتخاب میکنم نمایش داده میشه ولی وقتیکه دو تا از مجموعه های اصلی رو انتخاب میکنم اصلا هیچ مجموعه ای را نمایش نمیده

---------------------------------

یک نکته دیگه

به طور مثال من یک مجموعه اصلی میسازم و برایش چندتا زیرمجموعه تعریف میکنم

من میخواهم در هر ردیف فقط یک زیر مجموعه را نمایش بده ولی در پائین مجموعه اصلی در هر ردیف 2 مجموعه را نمایش میده تو تنظیمات هم کارهایی در این رابطه انجام دادم ولی درست نمیشه

تو رو خدا من رو راهنمایی کنید خیلی تلاش کردم ولی نتونستم

ویرایش شده در توسط saman_kiyani

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

در همون تنظیمات منویی که ایجاد میکنید میتونید نحوه نمایش مجموعه های خودتون رو مشخص کنید .. کافی هست که تنظیمات رو با آزمون و خطا تغییر بدبد و هر باز تست کنید تا نتیجه مطلوب بگیرید

ممنون از مدیر کل عزیز

ولی ای کاش کمی بیشتر توضیح میدادید

من از قسمت تنظیمات خودم رو کشتم همه حالت رو انتخاب کردم ولی هیچ تغییری اعمال نمیشه!

دوست عزیز تنظیمات و نوع و حالت نمایش محتوا در منوهای کاتو از مجموعه هاش خونده میشه !!!

یعنی شما میبایست که نوع حالات رو در همون قیمت مجموعه ها و تنظیمات همونها نمایش بدید.

موفق وسر بلند و پایدار باشید

یا حق

سلام بر شما دوست گرامی

من تنظیمات رو از مجموعه ها انجام میدم ولی بازم نمیشه

یک نکته : تنظیمات مربوط به نمایش مطالب هم در قسمت مجموعه ها هستش و هم در قسمت خود مطالب (در اینصورت تکلیف چیست؟)

سلام به همه عزیزان

کسی که به ما درست پاسخ نداد حداقل این یک مورد رو دیگه تو رو خدا با جزئیات بیشتری توضیح بدید

من الان میخوام در یک صفحه که اختصاص به یکی از منو ها داره یک دسته بندی مقاله انجام بدم

من یک مجموعه درست کردم که شامل 2 تا زیرمجموعه است و داخل هرکدام از زیرمجموعه ها چندین مطلب هستش

حالا من میخوام نحوه نمایش به اینصورت باشه که زیرمجموعه نمایش داده بشه و زیرش مطالبش نمایش داده بشه مثلا 4تا مطلب هستش بعد زیر این 4تا مطلب زیرمجموعه دیگر نمایش داده بشه و زیرش مطالب مربوط به زیرمجموعه نمایش داده بشه

حالا من مشکلم اینه که زیرمجموعه 1 و 2 زیر هم نمایش داده میشه و بعد مطالب تمام زیرمجموعه ها زیر مجموعه آخر نمایش داده میشه

تو رو خدا راهنمایی کنید ممنون

با سلام

دوست عزیز اطلاعات جوملاتون رو برای بنده پ خ کنید .براتون اوکی میکنیم.خودتون ببنید که چجوری بوده تنظیمات.

ضمناً نوع نمایشی هم که میخواید نشون داده بشه.ذکر کنید.

موفق باشید و سربلند

یا حق

سلام

ممنون از لطف شما دوست شریف ولی من رو لوکال نصب کردم

از قسمت تنظیماتی که اعمال کردم براتون عکس میگیرم و منتشر میکنم

واقعا ممنون

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری