teddy.team

اجرای جوملا توسط dreamweaver

6 پست در این موضوع

سلام

همونطور که میدونید dreamweaver cs6 یه بخش live داره

چطور میتونم سایت جوملایی خودم رو که توی لوکالهاست به کمک ومپ ساختم توی dreamweaver اجرا کنم؟

چطور دیتابیس رو معرفی کنم و...

خلاصه اینکه میخوام به کمک dreamweaver جوملا رو اجرا کنم تا بتونم از مزایایی مختلف dreamweaver برای ویرایش قالب یا کدهای جوملا فیض ببرم؟؟؟

:auizz3ffy9vla57584x

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

امکانش وجود نداره . شما زمانی این کار رو میتونید انجام بدید که فایل ها html باشن . توی php هم باید حتما فایل css کاملا معلوم باشه مکانش. جوملا یک فریم ورکه که تمام آدرس ها طبق یک الگوریتم خاص جلو میرن . فایل اصلی جوملا index.php هیچ گونه استایل و یا حتی تگ html هم نداره که بتونه dream اون رو تشخیص بده . پس اصلا امکانش نیست .

امکانش وجود نداره . شما زمانی این کار رو میتونید انجام بدید که فایل ها html باشن . توی php هم باید حتما فایل css کاملا معلوم باشه مکانش. جوملا یک فریم ورکه که تمام آدرس ها طبق یک الگوریتم خاص جلو میرن . فایل اصلی جوملا index.php هیچ گونه استایل و یا حتی تگ html هم نداره که بتونه dream اون رو تشخیص بده . پس اصلا امکانش نیست .

تشکر نیما جان

اما فکر میکنم که تا حدی حرفتون اشتباه باشه

البته جسارته نباشه

شما از پیشکسوتان فعالیت در این زمینه هستید و ما از لنگ انداز ها...

اما

dreamweaver نرم افزاری برای توسعه صفحات پویا و داینامیک، نه تنها پی اچ پی بلکه ای اس پی دات نت و یا حتی جاوا

مثل اینه که بگید با ویژوال استادیو نمیشه یه سی ام اس مثلا وی بی دات نت رو اجرا کرد چون صفحاتش با پسوند مثلا aspx ذخیره میشه..!

توصیه میکنم این آموزش رو ملاحظه کنید که دقیقا به همین موضوع توسعه فریمورک سی ام اس ها توسط دریم مربوط میشه

توی سایت ادوبی سرچ کنید

Working with CMS frameworks - Learn Dreamweaver CS5 & CS5.5 - Adobe TV#_watch_learn-dreamweaver-cs5_working-with-cms-frameworks

بلاخره شد..

اما با اونچیزی که فکر میکردم یکم فرق داره

خب بگو چجوری شد ما هم بدونیم

خب بگو چجوری شد ما هم بدونیم

محمد جان سلام

سایت شما باید توسط یکی از سرور مجازی ها مثل ومپ یا زمپ و.. ران شده باشه.. حتی میتونه توی وب هم باشه...

شما یه نیو سایت توی دریم میزنی

بعد توی اولین پنجره یه نام انتخاب میکنی با آدرس پوشه فولدر سایت جوملاییت رو میدی

توی بخش سرور میری نوع اتصال رو از اف تی پی به لوکال تغییر میدی و اطلاعاتی که خواسته رو میدی

مثل یو آر ال سایتت توی لوکال هاست

اوکی

سیو

و دیگه شما میتونی نتیجه ران شدن صفحه اصلی سایتت رو ببینی

البته باید از پروژه ای که انتخاب کردی ایندکس . پی اچ پی سایتت رو باز کنی.. اشتباها قالب رو باز نکنید...

این امکانات توی cs5 , cs6 هردو ممکن هست اما این مسیر رو برای cs6 گفتم. فک نمیکنم خیلیم فرق داشته باشه

اینطور میشه که شما جوملا رو توی dream ران کردید

موفق باشید

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری