Amin.Manager

مشکل با پرداخت ملت جوم شاپینگ

17 پست در این موضوع

سلام

دوستان من از جوم شاپینگ سایت جومینا استفاده میکنم، پلاگین بانک ملتم روش هست، مشکلی که باهاش دارم وقتی میزنه درحال اتصال بعدش مینویسه Pay Response is : 0,5CD6828E064345A1 بعد وصل میشه به بانک ملت، این پیغام چجوری میتونم حذفش کنم؟ مشکل از کجاست؟

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

شما بهتره جوم شاپینگ را از http://p30joomla.com یا همین انجمن دانلود کن و ضمن اینکه به نظر من افزونه های پرداخت را از هر جایی دانلود نکن تو همین انجمن یه سری افزونه پرداخت هستش که تا یه حدی کارتو راه میندازه (البته کامل نیست)

درست میگین ولی این افزونه توسط آقای تهرانی بهینه سازی شده، آخه جومینا خیلی معتبره وگرنه من دانلود نمیکردم.

من نمی خواهم وارد بحث های حاشیه ای بشم

چیزی که خودم جواب گرفتم و مشکلی نداست همونی که تو همین انجمن معرفی شده

اما در کل بگم که تمام افزون های پرداخت چه تو این انجمن چه هر جایی دیگه کامل نیست( واین برای خود من یه کم جای سوال داره چون کاربرا را به طرف خرید سوق میده(مجبور می کنه) حالا اگه خدا یاری کرد و فشار درسو پایان نامه اجازه بده می خواهم یه کاراییبکنم اما زیاد جدی نگیر)

من دو هفته پیش درخواست نوشتن پلاگین پرداخت برا یک کامپوننت جوملا دادم، گفتن بعد از تعطیلات می نویسیم حالا اصلا جواب نمیدن جای معتبری معرفی نمیکنید افزونه های پرداخت بنویسن؟ پی سی جوملا اصلا پشتیبانی نداره خیلی سرشون شلوغه جواب نمیدن.

ویرایش شده در توسط Amin.Manager

منظور من پلاگین برا جوم شاپینگ نبود، بله اون وجود داره، من برا کامپوننت guru درخواست دادم ولی ....

دوستان زیادی هستند که می توانند این کار را انجام بدهند آقای نیما حبیب خدا-رضا شهبازی-حجت مردان زاده و خیلی از دوستان دیگر که میتونی بهشون درخواست بدی

دستت دردنکنه آقا امیر کارت خیلی درسته من همینو میخواستم، بخدا از بس به پی سی جوملا ایمیل زدم و تیکت فرستادم خسته شدم ،ممنون

پی سی جوملا فقط با تیکت پاسخ میده و کلا یک تیکت درخواست زدید که پاسخ داده شده ..

روزانه 10 ها ایمیل میاد پی سی جوملا ولی ایمیل از نظر پی سی جوملا گزینه ای برای پشتیبانی نیست و پاسخی داده نمیشه

من همین الان یه تیکت پاسخ داده نشده مربوط به چهار روز پیش دارم اگر باورتون نشد بگید یوزر پسورد بدم نگاه کنید...

بله ممکنه یک تیکت پاسخ داده نشده باشه ولی این جمله:

بخدا از بس به پی سی جوملا ایمیل زدم و تیکت فرستادم خسته شدم ،ممنون

این مفهوم رو میرسونه که حداقل 50 تا تیکت داری :128fs318181:

به هر حال برای فردا همکاران امدن دفتر میگم چک کنن

نه جناب دوتا تیکت دارم یکیش بعد از2 ,3 روز جواب دادن ولی یه دونش هنوز هست خواستین بهتون پسورد بدم به صورت واضح نگاه کنین.:25r30wi::25r30wi::25r30wi::25r30wi:

[ATTACH=CONFIG]3316[/ATTACH]

همچنان منتظر جواب بعدی از پشتیبانی.:j58r36j3gcr4suxymup

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری