Amin.Manager

ارور عجیب در کامپوننت جوملا

5 پست در این موضوع

سلام

دوستان من در یکی از کامپوننت هام با یه ارور مواجه شدم کسی میدونه این ارور چجوری برطرف میشه؟

Not Found

The requested URL /test.txt was not found on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

کامپوننت guru من پلاگین SEF رو هم خاموش کردم ولی ارور همچنان پایدار هست، این افزونه هم داخل پی سی جوملا منتشر شده هرجا نصبش کنین این ارور رو می بینید الان چهارجا تست کردم ارور میده داخل پی سی جوملا هم نوشتم ولی کسی اونجا جواب نداده

افزونه هایی که رایگان منتشر میشه پشتیبانیش فقط در انجمن است.

شما guru روی لوکال و روی جوملای پیشفرض بدون هیچ افزونه اضافه نصب کن فکر میکنم این مشکل رو فقط شما دارید در غیر اینصورت با اونهمه دانلود و استفاده کاربران از این سیستم قطعا خیلی ها به مشکل شما بر میخوردند

من روی جوملا پیش فرض روی سه تا هاست و جوملا تست کردم، مشکل داره دوست عزیز، من اولش فک کردم به خاطر استفاده نکردن از دوتا پلاگین که باهاش هست مشکل داره ولی اونا رو هم گذاشتم سرجاش بازم مشکل داشت، البته این کامپوننت خیلی مشکل داره من حدود دو هفته هست دارم مشکلاتش رو برطرف میکنم، به نظر شما حالا این ارور مال چیه؟ کامپوننت الان کار میکنه ولی این ارور صفحه اولش میاد من حتی از کامپوننت های sh404 و پلاگین های بهینه سازیهم استفاده نکردم فقط همین کامپوننت رو روی جوملا خام نصب کردم.

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری