rezablack

مشکل در قالب

9 پست در این موضوع

با عرض سلام حدمت همه ی کمک کنندگان عزیز

من یک قالبی نصب کردم و وقتی میرم به صفحه ی سایتم این میشه :

ldqfhlt66vmko34zpel.png

ولی در اصل این هست :

a3mwmxzeefon42ftzzc.png

چکار کنم چی اضافه کنم که مثل قالب بالا بشه

با تشکر

قربون همه بچه های جوملا

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

ارسال شده در (ویرایش شده)

دوست عزیز ضمن خوش آمد گویی به شما باید عرض کنم که شما تا وقتی هیچ ماژول و متنی توی سایتت ننویسی قالب شما همینجوری میمونه.وقتی ماژولهای مورد نیازتون رو نصب کنید خود به خود قالب شکل میگیره.اگه دنبال قالبهایی هستید که وقتی نصبش میکنید دقیقاً مثل دمو نشون داده بشن باید از قالبهای quickstart استفاده کنید که البته اغلب تجاری هستند.این قالبها با همه ماژولهای متعارف به شما ارائه میشه و شما فقط باید طبق نیازتون ماژولها رو فعال یا غیر فعال کنید و متن مرد نظرتون رو در قالب وارد کنید.

خلاصه این که شما گفتید مشکل به حساب نمیاد.

موفق باشید.

ویرایش شده در توسط m.naderi

ارسال شده در (ویرایش شده)

راستی یادم رفت بگم که این قالب که مد نظر شماست باید از اسلایدرهای جوملا استفاده کنید که توی تاپیک معرفی افزونه ها به وفور یافت میشه.یه هدر هم به سلیقه خودتو واسش انتخاب کنید و د رموقعیت هدر ازش استفاده کنید.بقیش تا جایی که من میبینم متن و ماژولهای معمول هستش مثل login ,topmenu و...

لینک تاپیک افزونها در انجمن جوملا

http://joomlaforum.ir/showthread.php/1046-%D9%85%D8%B9%D8%B1%D9%81%DB%8C-%D8%A7%D9%81%D8%B2%D9%88%D9%86%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D9%81%DB%8C%D8%AF-%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7

ویرایش شده در توسط m.naderi

با تشکر از پاسخگویی شما

ولی 1 مشکلی هم هست مطلب هم که ارسال میکنم نشون نمیده و فکر کنم خودش افزونه هارو داشته باشه

rezablack جان، عرض کردم که هیچ قالبی افزونه رو با خودش نداره مگه اینکه قالب quickstart باشه.به احتمال غریب به یقین قالبی که شما دانلود کردی فقط یه قالب خالی باشه و اون دمویی که شما دیدی واسه یه سایتیه که از این قالب استفاده کرده و همونطور که گفتم مطابق نیازش افزونه ها رو بهش اضافه کرده.

در مورد مطلب هم باید عرض کنم وقتی شما یک مطلب رو مینویسید دو روش برای نشون دادنش هست:

1: واسه اون مطلب از مدیریت منوها توی یک منوی دلخواه(مثلاً منوی فهرست اصلی) یک لینک منو به اون مطلب بسازید که از طریق اون لینک مطلبتون در دسترس باشه.

2: وقتی مطلب رو مینویسید توی مدیریت مطالب تیک (نمایش در صفحه اصلی) رو برای اون مطلب فعال کنید و به این ترتیب مطلب شما در صفحه اول قابل نمایش هست و اگه عنوان مطلب رو توی پارامترهای مطلب رو (نمایش عنوان مطلب به صورت لینک)قرار بدید در صفحه اول با کلیک بر روی لینک اون مطلب ، شما وارد صفحه مطلب میشید و یا اینکه واسه اون مطلب *ادامه مطلب* بذارید و به این طریق وارد مطلب بشید.

ضمناً حتماً توصیه میکنم که حتماً آموزشهای مربوط به مدیریت جوملا موجود در این انجمن رو مطالعه کنید.

به هر حال اگه بازم نتونستید جواب بگیرید بازم در خدمتم. :25:

بلاخره تونستم بعضی از مشکلات رو حل کنم :)

ولی در مورد منو حتی نمیتونم 1 لینک بدم و همش این شکلی هست و تغییری نمیکنه :

0172ea66506f.png

ولی باید اینجوری باشه :

f8bc5ac1dc2b.png

چکار کنم چجوری لینک بدم هرکاری کردم نشد آِیا نیاز به پلاگینی داره ؟

با تشکر از آقای m.naderi برای پاسخگویی :35:

خواهش میکنم دوست عزیز.

قبل از هر کاری شما باید جلوی اسم ساتتون این آدرس رو بنویسید index.php?tp=1 که کاملش میشه مثلاً www.YOURDOMIN.com/index.php?tp=1

با استفاده از این کد شما میتونید موقعیتهای قالب رو ببینید.اگر که موقعیت منوی بالا فرضآ top بود شما کار زیر رو انجام میدید.

یک منو به نام topmenu بسازید و توش برای قسمتهای دلخواهتون لینک بذارید و موقعیت قرارگیری ماژول منو رو در قسمت top قرار بدید. البته این موقعیت به جای top میتونه user3 یا هر اسم دیگه ای داشته باشه که با همون کاری که عرض کردم میتونید اسم موقعیت رو بفهمید.

پیروز باشید

دستتون درد نکنه درست شد.

1 مشکل جدید دیگه که تازه فهمیدم اون هم اینه که اگه عنوان رو فارسی بنویسی برات نمایش داده نمیشه ولی انگلیسی چرا نمایش داده میشه

چکار کنم که بتونم عنوان هارو فارسی بنویسیم که نمایش داده بشه

با تشکر

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری