redevills

نمایش صفحه مخصوص برای یک عضو

6 پست در این موضوع

سلام

من دنبال افزونه ای هستم که یک صفحه بخصوص رو به کار بر نشون بده و اون کار بر روو ما خودمون انتخاب کرده باشیم گروهی نباشه تک تک باشه؟؟؟

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket
سلام

من دنبال افزونه ای هستم که یک صفحه بخصوص رو به کار بر نشون بده و اون کار بر روو ما خودمون انتخاب کرده باشیم گروهی نباشه تک تک باشه؟؟؟

کسی نبود؟؟؟:21::j58r36j3gcr4suxymup:hoy:

سلام

کسی نبود؟؟؟:21::j58r36j3gcr4suxymup:hoy:

این امکان داخل هسته ی جوملا موجوده!!

شما هر صفحه یا منویی ه مدنظرتون هست میتونید با تعیین گروههای کاربری مختلف ، اونها رو بهشون اختصاص بدید.

نیاز به افزونه ی جانبی نیست اصلا!

این امکان داخل هسته ی جوملا موجوده!!

شما هر صفحه یا منویی ه مدنظرتون هست میتونید با تعیین گروههای کاربری مختلف ، اونها رو بهشون اختصاص بدید.

نیاز به افزونه ی جانبی نیست اصلا!

من یک صفحه بخصوص رو برای فقط یک عضو نشون بده اگه نیاز به افزونه نداره آموزش بدید؟؟؟

سلام

به وسیله افزونه bsmyjspace می توانید مانند فیسبوک صفحه برای هر کاربر بسازید که فقط خودش بتواند وارد شود - در صورت تمایل می توانید امکان ادیت یا دیلیت نیز به کاربر بدهید فارسی سازی کامل شد در انجمن قرار می دهیم

بدرود

فروهر نگهدارتان باد

لینک دانلود

http://softs.saulme.fr/download/download.php?d=plg_jcommentsmyjsp_2.0.5b3.zip

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری