MILAD SAFARY

چگونه بر روی bios کامپیوتر رمز عبور بگذاریم؟

1 پست در این موضوع

با سلام خدمت تمامی دوستان

دوست دارید کاری کنید که کامپیوتر شما درخواست وارد کردن رمز عبور بدون نصب هیچ چیزی بکند؟

اولین برنامه ای که هنگام بالا آمدن کامپیوتر شما اجرا می شود بایاس می باشد. شما می توانید از بایاس خود بخواهید که هنگام بالا آمدن درخواست رمز عبور نماید و سپس ادامه فرایند بالا آمدن را انجام دهد.

ورود به بایاس:

ابتدا سیستم خود را Restart کنید و وقتی که یکسرسی نوشته و متن در صفحه سیاه رنگ مشاهده نمودید و پیامی مثل “Hit the <DEL> key to enter the BIOS setup program ” را دیدید دکمه delete صفحه کلید را چندین بار پی در پی بفشارید تا به صفحه ای برده شوید.

توجه داشته باشید که بعضی از نسخه های بایاس صفحه ای متفاوت خواهند داشت ولی همه چیز به همین صورت عمل می کند.

همینطور که میبنید دو قسمت مرتبط با رمز عبور می باشد که بترتیب Supervisor Password و User Password می باشند. این دو بترتیب در ارتباط با دسترسی به BIOS Setup Program و Machine Boot می باشند.

توجه کنید که همه بایاس ها این قسمت مخصوص رمز عبور را ندارند و در اینجور بایاس ها نمیتوانید محدودیت دسترسی بر بایاس قرار دهید.

User Password را انتخاب کنید و نوبت به وارد کردن رمز عبور می رسد. حال باید رمز عبوری تا 8 کاراکتر وارد نمایید. به شما پیشنهاد میکنم که از تمام 8 کاراکتر استفاده کنید اما رمزی را انتخاب کنید که فراموش نشود.

پس از وارد کردن برای اولین بار باز هم باید همان رمز را وارد کنید.

حالا میخواهید که سیستم شما در هربار بوت شدن درخواست رمز عبور بکند. پس BIOS Features Setup را انتخاب کنید. حالت پیش فرض را به Always تغییر دهید. حال به منوی اصلی بروید و Save & Exit Setup را برگزینید.

سیستم شما ریبوت خواهد شد و درخواست رمز عبور را خواهید دید.

توجه کنید که هر روش رمز گذاری و محدود کردن دسترسی ها می تواند ضعف هایی داشته باشد و ممکن است بتوان آنرا دور زد اما حداقل این روش تاخیر بسزایی در تلاش های دیگران خواهد گذاشت. اگر رمزعبور خود را فراموش کردید به دفترچه یا وب سایت سازنده بایاس مراجعه نمایید.

در بعضی از بایاس ها بجای DEL از F2 یا F10 استفاده می شود.

ویرایش شده در توسط MILAD SAFARY

Share this post


Link to post
Share on other sites
آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری