mehrzad2020

خیلی مهم راهنمای در مورد کامپونیت AceSEF

8 پست در این موضوع

با سلام خدمت شما دوستان

من ار کامپونیت AceSEF استفاده میکنم و یک مشکل اساسی دارم .

در مورد مطالبی که عنوانشون یک هست متاسفانه تداخل پیدا میکنه و اون مطلبی که قدیمی تره هنگامی که مطلب رو باز میکنی متنش با مطلب جدید عوض میشه

مثلا من چند روز پیش یه خبر با عنوان (( اخبار امروز فوتبال ایران )) می زنم و امروز هم باز یه خبر دقیقا با همین عنوان می زنم . ولی وقتی می خوام خبری رو که چند روز پیش زدم رو بخونم می بینم این خبر امروزی بجاش میاد . چون لینک های یکی شدند.

میشه راهنمایی کنید با این مشکل اساسی چکار کنم؟

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

باید هنگام نوشتن مطلب نام مستعار را متمایز بکنید تا مشکل یکی شدن پیدا نکند

این کار و انجام میدم در انتهای نام مستعار عدد قرار می دم ولی هنگامی که به لینک مطلب می روم از آن عدد خبری نیست و لینک دقیقا با عنوان مطلب یکی می شود

آیا خود کامپونیت این امکان را ندارد که لینک ها را با شماره صادر کند ؟ یعنی هر لینک یک کد مخصوص یا عددی داشته باشد که تشابه به وجود نیاید؟

دوست عزیز بنده هم اوایل مشکل شما رو داشتم. برای اینکار چند تا راه پیش روتون هست که توی این لینک نوشته:

http://joomace.net/support/docs/acesef/how-to/how-to-reduce-or-prevent-duplicated-urls

http://joomace.net/support/docs/acesef/how-to/how-to-prevent-duplicated-urls-caused-by-multiple-itemids

کامل توضیح داده که چیکار باید بکنی که مشکلت رفع بشه. ولی کاری که من کردم این بود که رفتم قسمت تنظیمات و Numeral Duplicated Content* رو فعال کردم. با این کار دیگه لینک Duplicated یا همون تکراری ساخته نمی شه و جلوی همه لینک های همنام عبارت های مثل dp1و dp2 و ... می ذاره

موفق باشی

دوست عزیز بنده هم اوایل مشکل شما رو داشتم. برای اینکار چند تا راه پیش روتون هست که توی این لینک نوشته:

http://joomace.net/support/docs/acesef/how-to/how-to-reduce-or-prevent-duplicated-urls

http://joomace.net/support/docs/acesef/how-to/how-to-prevent-duplicated-urls-caused-by-multiple-itemids

کامل توضیح داده که چیکار باید بکنی که مشکلت رفع بشه. ولی کاری که من کردم این بود که رفتم قسمت تنظیمات و Numeral Duplicated Content* رو فعال کردم. با این کار دیگه لینک Duplicated یا همون تکراری ساخته نمی شه و جلوی همه لینک های همنام عبارت های مثل dp1و dp2 و ... می ذاره

موفق باشی

دوست من شما کدوم روش رو بهتر می دونید؟

آقا مهران من یکبار از این Numeral Duplicated Content* رو فعال کردم و استفاده نمودم.

اما متاسفانه برای هر خبر با مطلب حدود 200 تا لینک می ساخت از dp1 شروع می شد تا dp200 برای هر مطلب

و این روش باعث شده بود حدود 20 هزار لینک اینطوری داشته باشم و ناچارا دوباره غیر فعالش کردم

آقا مهران من یکبار از این Numeral Duplicated Content* رو فعال کردم و استفاده نمودم.

اما متاسفانه برای هر خبر با مطلب حدود 200 تا لینک می ساخت از dp1 شروع می شد تا dp200 برای هر مطلب

و این روش باعث شده بود حدود 20 هزار لینک اینطوری داشته باشم و ناچارا دوباره غیر فعالش کردم

برای من این کار برای هر مطلبم حدود 3 تا لینک می سازه! که اونم مربوط به ItemID*های مختلفه. یکی برای Section یکی برای Category و یکی برای Blog layout از همون مطلب

من توصیه می کنم مطالب اون دو تا لینکی رو که بالا گذاشتم رو بخونید و تست بزنین کدوم یک براتون بهتره. برای من که این بهتر جواب داده

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری