Amin.Manager

سیستم کد سخت افزاری

10 پست در این موضوع

با سلام

دوستان من میخوام یه بخش روی سایتم راه اندازی کنم که به این ترتیب باشه:

کاربر با دانلود کردن یک فایل و مشاهدهفایل یک کد سخت افزاری دریافت میکنه، حالا با زدن این کد سخت افزاری داخل سایت یک کد فعال سازی دریافت میکنه، به نظر شما بهترین کار برا اینکار چیه؟ امنیتش مشکلی نداره؟

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

اون فایلی که دانلود میکنه باید تحت ویندوز باشه و به کاربر بر اساس یک سریال uniq مانند سریال هارد یک کد generate کنه

روی سایتتون هم باید یک کامپوننت طراحی کنید که بر اساس الگوریتم مورد نظر شما یک کد فعال سازی به کابر بده

این کامپوننت باید طراحی بشه و آماده چیزی وجود نداره

بسیار ممنون،حرفتون کاملا صحیح هست، فقط چجوری جلو این موضوع گرفته بشه که هر کاربر فقط یکبار بتونه کد فعالسازی دریافت کنه، آخه برا این بخش نمیخوام عضویت کاربر بزارم و هر کسی باید به این قسمت دسترسی داشته باشه، چجوری محدودیت بزارم که فقط کد فعالسازی برای یک سیستم دریافت بشه ، روی چه چیزی محدودیت بزارم؟:33::33::33::33:

این که فقط روی یک سیستم بتونه نصب کنه بر میگرده به الگوریتم شما ... برای اینکه متوجه بشید دقیق :

1. یک برنامه تحت ویندوز مینویسید که با اجرا شدنش سریال هارد دیسک رو بخونه
  2. بعد بر اساس این سریال یک کد مثلا 10 رقمی uniq میسازید (این کد رو عدد U فرض میکنیم)(کاربر شما این عدد رو میبینه)
  3. حالا یک الگوریتم مینویسید که وظیفه اش دریافت یک عدد و تبدیلش به کد فعال سازی هست .این برنامه U رو میگیره و تبدیل میکنه به عدد X که مثلا 20 رقمی هست.(کاربر شما این عدد رو نمیبینه)
  4. پس تا اینجا یک عدد 20 رقمی به نام X دارید.

حالا بریم سراغ بخش فعال سازی اینترنتی!

یک کامپوننت طراحی میکنید و همان الگوریتم مرحله 3 رو داخلش تعریف میکنید.

کاربر شما عدد U رو داره و وارد سایت میکنه و کامپوننت عدد رو به عدد X که 20 رقمی هست تبدیل میکنه و به کاربر نمایش میده.

کار تمام است.

حالا کاربر وارد برنامه شما تو ویندوز میشه و عدد X رو که تو سایت دریافت کرده وارد برنامه میکنه و از اونجایی که عدد X تولید شده در سایت و عدد X تولید شده در برنامه تحت ویندوز شما یکسان هست میتونه برنامه رو اجرا کنه و اگر یکی نبود شرمنده میشه!

به این ترتیب نه نیاز به ثبت نام هست و نه برنامه شما روی سایر سیستمها اجرا میشه!

فقط یه مشکل وجود داره:

اگر کاربری که یکبار محصول من رو خریده یک کد سخت افزاری که مثلا مال دوستش هست رو بزنه و یک کد فعال سازی دیگه دریافت کنه فایده ای نداره، من دنبال حل این مشکل هستم، و اینکه برا محصولات بعدیم باید تابع عوض بشه؟ اگر کاربری که محصول قبلی منو خریده یکی از محصولات بعدی منو هم بخره کد فعال سازی دوتاش یکی میشه که! حالا اگر دو کاربر یکیشون محصول اولی و دیگری محصول دومی من رو بخرن و با هم در ارتباط باشن میتونن هر دو محصول منو روی هر دو سیستمشون فعال کنن درسته؟

دقت نکردید ... حتی اگه کد فعال سازی دوستش رو بزنه برنامه کار نمیکنه!!

یک بار سناریو که نوشتم رو با دقت بخونید!

کد فعال سازی دوستش با کد مرحله دو خودش متفاوته .. پس کار نمیکنه!

با سلام و عذز میخوام که وارد بحث شدم. از اونجایی که بحث جالبی بود پیگیر شدم

در حین خوندن راه حل جناب طالبی من هم یه مشکلی در این الگرویتم دیدم البته ممکنه ما درست منظور جناب طالبی رو نگرفتیم

ما یک شماره x یکتا واسه هر سیستمی داریم که در همه حالت برای اون سیستم ثابته (مثل سریال هارد) که بر اساس الگوریتمی که هم در برنامه و هم در کامپوننت هست یک سریال فعال سازی u به ما میده. حالا منظور امین اینه که اگه من یکبار سریال u رو از سایت گرفته باشم (به واسطه یک خرید) پس دیگه همیشه سریال فعال سازی برای تمام برنامه های بعدی رو دارم چون سریال هارد من همیشه یکسان و درنتیجه سریال u من برای تمام محصولات این سایت یکسان هستند.

علاوه بر این موضوع یه مشکل دیگه هم من حس کردم هست که باید یکجوری محدودیتی روش ایجاد بشه:

فرض کنید من اصلا محصولی نگرفتم سریال هارد رو میدم توی سایت و سایت هم غافل از اینکه آیا محصول خریدم یا نه سریال u رو به من میده پس من بدون خرید تونستم سریال فعالسازی برای سیستم خودم رو بگیرم حالا راحت محصول رو از هرجایی میتونم بگیرم و استفاده کنم (چه از دوستان و چه از طریق سایهایی که محصول من رو گذاشتن دانلود و واسه فعال سازی میگن از سایت من سریال u بگیرن)

خب ببینید دوست عزیز مشکل اینه خوب سناریو را نگرفتید

منظور از یک الگوریتم که عدد u را به X تبدیل کنه یعنی یک سری پارامتر و کد که یک عددیکتا را خروجی بده(در این موضوع عدد X)

حالا یکی از پارامترها باید کد محصول باشه و یکی دیگه می تونه باینری تاریخ اون روز باشه یا تولید یک عدد تصادفی و در آخر ترکیب اینها و تولید عدد X

بله آقا امیر درست میگن من به این موضوع خیلی فک کردم جناب طالبی و امیر جان درست میگن.

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری