ارسال شده در اردیبهشت 92 من نسخه 2.5.4 رو نصب کردم. تو کنترل پنل میگه نسخه جدید 2.5.11 موجود است. وقتی میزنم به روز رسانی بشه خطا میده: Invalid loginچه کار باید بکنم برای به روز رسانی؟ میتونید بسته بروز رسانی رو از انجمن دانلود کنید و روی فایلهاتون اکسترکت کنید تا بروزرسانی انجام بشه... Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در اردیبهشت 92 [ATTACH=CONFIG]3593[/ATTACH] با سلام متاسفانه نصب نمیشه. مشکل کار من کجاست Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در اردیبهشت 92 بسته بروزرسانی رو روی فایلهاتون اکسترکت کنید بروزرسانی میشه Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در اردیبهشت 92 (ویرایش شده) خیلی ببخشید.متوجه منظورتون نمیشم. کجا اکسترکت کنم؟ در واقع یعنی چی اکسترکت کنم. ممنون میشم از پاسختون ویرایش شده در اردیبهشت 92 توسط dvp-c Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در اردیبهشت 92 شما بسته بوز رسانی را از همین انجمن دانلود و روی هاست خود آپاود کنید(یک فایل زیپ هستش zip) در ادامه اون فایل فشرده را اکسترکت کنید- همین Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در اردیبهشت 92 تو قسمت مدیریت افزونه ها همون فایل زیپ شده رو آپلود کنم. درسته؟ Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در اردیبهشت 92 نه دیگه اینجوری که خودتون میگی خطا میده شما روی هاست آپلود کن و کلیک راست و گزینه extract Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در اردیبهشت 92 اوه اوکی بسیار عالی تازه متوجه شدم داستان چیه. ممنون از محبتت Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در اردیبهشت 92 با توجه به انتشار آپدیت جدید جوملا 2.5 ، کاربران جوملا هرچه سریعتر نسبت به آپدیت جوملای خود به نسخه جدید اقدام نمایند. نسخه جدید 2.5.10 میباشد که 7 مشکل امنیتی و 38 مشکل داخلی بررسی و رفع شده است ... برای دانلود نسخه بروزرسانی از لینک زیر اقدام نمایید : Joomla_2.5.x_to_2.5.10-Stable-Patch_Package دانلود ● آپلود سنتر انجمن جوملای ایران الان جوملا 2.5.11 روی سایت جوملا (انگلیسی) هستش ...زبان فارسی رو هم می تونید جدا از سایت جوملا دانلود کنید:128fs318181: Share this post Link to post Share on other sites