irannnnn

سرعت بالا آمدن سایت

17 پست در این موضوع

با سلام و احترام

سایتی درست کردم که در حال حاضر فعلا مطلبی نگذاشتم و فقط قالب خودش را در بر دارد و کار خاصی هم انجام ندادم.

سوال من کلی است و آن این که به فرض مثال سایت varzesh3.com

که دارای مطالب بیشمار و سنگینی هم هست

سریع بالا میاید ولی امثال سایت هایی نظیر سایت من و یا بعضی سایتها دیر بالا میاید چرا؟

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

با سلام

دوست عزیز من دلیلشو میدونم به این نکات توجه کن تا دلیلشو بفهمی:

سرعت سایت بیش از هر چیزی به سرور بستگی داره، هر چی سرور به شخص بازدید کننده نزدیک تر باشه سایت بهتر و زودتر باز میشه

بعدش بستگی به بهینه شدن سایتت داره، عکس ها و کدها باید کاملا بهینه و ریسایز شده باشن و تا حد امکان کم حجم شده باشن.

در حال حاضر سرویس هایی اومده به اسم cdn که رایگانش هم گیر میاد، کار این سرویس ها این هست که مثلا 60 تا سرور داخل کشور های مختلف دارن ، سایت شما رو ذخیره میکنن و با استفاده از سروری که به کاربر نزدیک تر هست لود میکنن که باعث افزایش سرعت سایت میشه، اگر میخوای سایتتو با سایتهای دیگه مقایسه کنی و دلیل سرعت پایین سایتتو متوجه بشی از این سایت استفاده کن و بعد از اینکه سایتت اسکن کردی از کنار صفحه گزینه compare بزن و با سایتهای دیگه مقایسه کن:

gtmetrix.com

اگر بازم مشکل داشتی در خدمتم.:yeah:

با سلام

دوست عزیز من دلیلشو میدونم به این نکات توجه کن تا دلیلشو بفهمی:

سرعت سایت بیش از هر چیزی به سرور بستگی داره، هر چی سرور به شخص بازدید کننده نزدیک تر باشه سایت بهتر و زودتر باز میشه

بعدش بستگی به بهینه شدن سایتت داره، عکس ها و کدها باید کاملا بهینه و ریسایز شده باشن و تا حد امکان کم حجم شده باشن.

در حال حاضر سرویس هایی اومده به اسم cdn که رایگانش هم گیر میاد، کار این سرویس ها این هست که مثلا 60 تا سرور داخل کشور های مختلف دارن ، سایت شما رو ذخیره میکنن و با استفاده از سروری که به کاربر نزدیک تر هست لود میکنن که باعث افزایش سرعت سایت میشه، اگر میخوای سایتتو با سایتهای دیگه مقایسه کنی و دلیل سرعت پایین سایتتو متوجه بشی از این سایت استفاده کن و بعد از اینکه سایتت اسکن کردی از کنار صفحه گزینه compare بزن و با سایتهای دیگه مقایسه کن:

gtmetrix.com

اگر بازم مشکل داشتی در خدمتم.:yeah:

ممنون دوست محترم

1-حالا از کجا بدونم سرور من مال کجاست که نزدیکه یا دور؟

2- کلا راه حل و چاره چیه؟ آیا باید قالب را عوض کنم یا ...؟

ویرایش شده در توسط irannnnn

دوست عزیز با تست داخل سایت gtmetrix تقریبا همه اطلاعات رو میتونی بگیری حتی تشخیص میدی که دقیقا مشکل از قالبت هست یا سرور یا .... به نظر من یه قالب انتخاب کن و خیلی با حوصله بشین بهینه سازیش کن، بعد از اینکه این مرحله تموم شد یه سرور پر سرعت مناسب پیدا کن، البته اگر کاربرات فقط ایرانی هستن از میزبانی داخلی استفاده کنی خیلی بهتره از همه لحاظ، اگرم دوست داری سایتتو بزار بیشتر راهنماییت کنم،برا پیدا کردن آدرس سرورت و همچنین پیدا کردن سرور سایت رقیب این کارو بکن:

برو داخل run ویندوز

cmd را تایپ کن

در پنجره باز شده این کد رو بنویس:ping varzesh3.com

آی پی سرور سایت varzesh3.com رو بهت میده حالا کافیه آی پی که گرفتی داخل گوگل سرچ کنی

اگر بازم مشکل داشتی در خدمتیم.:5:

ببین دوست عزیز خودم برا این سایت اینکارو انجام دادم:

IP Address: 94.182.132.2

[ IP To Location - IP To Country]

Hostname: 94-182-132-2.rasana.net

[Domain To Location - Domain Country - Domain To IP]

IP Blacklist Check: Not Blacklisted

[ Blacklist Check]

IP Lookup Location For IP Address: 94.182.132.2

Continent: Asia (AS)

Country: Iran, Islamic Republic of (IR)

Capital: Tehran

State: Unknown

City: Unknown

ISP: Aria Rasana Tadbir

Organization: Varzesh3.com

Time zone: Asia/Tehran

Additional IP Lookup Info for IP Address: 94.182.132.2

Continent Lat/Lon: 29.8405 / 89.296

Country Lat/Lon: 32 / 53

City Lat/Lon: (32) / (53)

IP Language: Persian, Azeri, Kurdish, Mazandarani, Gilaki

IP Address Speed: Broadband Internet Speed

[ Check Internet Speed]

IP Currency: Iranian rial (IRR)

IDD Code: +98

سرور این سایت کنار باتلاق گاوخونی هست و بیش از 60 درصد سرعتش با جرات میگم مال همینه، و در درجه بعد بهینه سازی کامل قالب و عدم استفاده از جی کوئری و ... نکاتی که در پست قبل گفتم هم بخون

ویرایش شده در توسط Amin.Manager
1 کاربر پسند دیده است

دوست عزیز ابتدا به عکس زیر نگاه کن:

[ATTACH=CONFIG]3445[/ATTACH]

دوست عزیز مشکلات سایتت لیست شده ، سرور سایت شما هم در کشور آمریکا واقع شده که فک کنم از شرکت هاست فا گرفتی ، مشکلات: شما از کش مرورگر استفاده نمیکنید، شما از زیپ کردن سایت استفاده نکردید ، شما عکسهای سایتتو حداقل 90 درصدش داخل html گذاشتید در صورتی که سایتهای حرفه ای اینو داخل css میزارن تا سرعت خیلی بیشتر بشه،عکسهای سایت شما با حجم بالا هستن و کم حجم نشدن، داخل تصویر به ترتیب اولویت مشکلاتو میبینی، خیلی باید روش کار کنی.

یکی از مشکلاتت که یادم رفت بگم اینه که مثلا یه عکس با سایز بزرگ آپلو کردی، بعد که گذاشتی داخل سایت با سایز کوچیک استفاده کردی، این یکی از بزرگترین اشتباهات طراحان سایت هست، میدونی چرا؟! چون حجم اضافی به سایتت اضافه کردی.

مشخص هست شما کاملا حرفه ای هستید و حرفاتون کاملا به حق

سوالات پیش روی من زیاد است اما بهتره اینو بپرسم کش مرور گر چیست و چطوری باید استفاده کنم؟

با تشکر فراوان

قسمت تنظیمات کلی جوملا گزینه ذخیره ساز و gzip این دو گزینه وجود داره، که مربوط به کش و فشرده کردن سایت هست، البته این نکته یادتون نره که اگر کش رو فعال کنید ممکنه تغییراتی که خودتو روی وب سایت اعمال می کنید رو نبینید، اگر این مشکل به وجود اومد از قسمت تعمیر سایت گزینه پاک سازی ذخیره ساز رو بزنید و تاریخچه مرورگرتون هم پاک کنید تا تغییرات رو مشاهده کنید البته اگر این اتفاق افتاد.:hehe:

همچنین میتونید از طریق فایل htacces داخل روت هاست و اضافه کردن یکسری کدها به این فایل سرعت خودتو تا حد زیادی افزایش بدید ، خودتون داخل نت سرچ کنید و کم کم خیلی چیزا رو بدست میارین، من خودم یه مدت از سرویس cdn استفاده می کردم بد نبود سرچ کنید داخل نت اگر دوس داشتین استفاده کنین، رو سرعت خیلی تاثیر داره.

بنده گزینه gzip را از قسمت تنظیمات جوملا فعال کردم

حالا در رابطه با عکس باید عرض کنم بنده از طریق جوملا عکس گذاشتم که خودش رفته تو html . میشه بفرمایید چطور باید در css بگزارم؟

ببیند دوست عزیز اگر یه عکس رو چندین بار میخواید ازش استفاده کنید، مثلا عکسهای داخل قالب اونا رو باید داخل css جاسازی کرد، شما گزینه ذخیره ساز هم داخل تنظیمات جوملاتون دارید بد نیست اونم فعال کنید.

فقط عکسهایی که داخل جوملات میزاری ، همه عکسها با استفاده از فتوشاپ کاملا کم حجم کن و متناسب با همون سازی که میخوای استفاده کنی ریسایز کن،

موفق باشی

[ATTACH=CONFIG]3446[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]3447[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]3448[/ATTACH]

گزینه ذخیره ساز کجای این تنظیمات هستند در عکس های بالا؟

راستی بابت این همه کمک شما خیلی خیلی ممنونم:thanks:

ویرایش شده در توسط irannnnn

شما از نسخه ترجمه شده جوملا فارسی استفاده نکردید در مدیریت شما به اسم کش هست،موفق باشید.

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری