mahii

مشکل در مازول ورود به سایت

23 پست در این موضوع

سلام من وقتی میخوام عضو بشم به همون صفحه ی مشخصات همش برمیگردم! اینم بگم که تازه کد قفل شدن روی www رو به اچ تی اکسس اضافه کردم

اما وقتی پاکش کردم هم درست نشد!

http://www.tonekaplot.ir/

ویرایش شده در توسط mahii

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

اطلاعات در سایتتون اصلا ذخیره نمیشه؟ یا اطلاعات پس از ثبت نام ذخیره میشن؟

اطلاعات در سایتتون اصلا ذخیره نمیشه؟ یا اطلاعات پس از ثبت نام ذخیره میشن؟

اصلا نمیشه ثبتنام کرد، همش برمیگرده به صفحه ی مشخصات :(

از تنظیمات کلی سربرگ سرور گزارش خطا رو حداکثر بذارید ببینید بعد ثبت نام خطا میده یا نه

Notice: Undefined property: JSite::$registeredurlparams in /home/tonekapl/public_html/libraries/joomla/cache/cache.php on line 639

این ارور رو داد

پلاگین سئو نصب نکردید؟ اگر پلاگینی نصب کردید غیر فعال کنید

اگر کار با دیتابیس رو بلد هستید دیتابیس خودتون رو باز کنید و جدول session رو پیدا کنید و empty کنید

قبل از انجام موارد بالا جوملای خودتون رو به آخرین نسخه بروز کنید

پلاگین سئو نصب نکردید؟ اگر پلاگینی نصب کردید غیر فعال کنید

اگر کار با دیتابیس رو بلد هستید دیتابیس خودتون رو باز کنید و جدول session رو پیدا کنید و empty کنید

قبل از انجام موارد بالا جوملای خودتون رو به آخرین نسخه بروز کنید

جوملای جدید رو نصب کردم ، پلاگین سئو هم ندارم، دیتابیس هم خالی کردم، اماااا باز نشد،

این سایته

مشکل از چیه؟

ویرایش شده در توسط Hojjat MardaneZadeh

شما بروید به phpmyadmin و دنبال پایگاه داده جوملاتون بگردید (اگه چند تا پایگاه داده ایجاد کردید)

در ادامه دنبال جدول _session بگردید و محتویات داخلش را پاک کنید

من دقیقا متوجه مشکلتون نشدم

شما الان نمی تونید ثبت نام کنید؟ از ثبت نام خود جوملا استفاده می کنید؟ مشکل کجاست؟

من دقیقا متوجه مشکلتون نشدم

شما الان نمی تونید ثبت نام کنید؟ از ثبت نام خود جوملا استفاده می کنید؟ مشکل کجاست؟

نمیشه ثبت نام کرد، مشکل رو که گفتم دوست عزیز، مشخصات رو میزنم برمیگرده به صفحه ی مشخصات همش

قالب های جوملا رو میذارم میگه تابع ایمیل فعال نیست، اما قالب خودمو میذارم هیچی نمیگه! مشکل از چیه؟ کسی نمیدونه؟

چرا هیشکی ج نمیده!!!! یعتی هیچ کس نمیدونه مشکل از چیه؟!!!

ویرایش شده در توسط mahii

قالب های جوملا رو میذارم میگه تابع ایمیل فعال نیست، اما قالب خودمو میذارم هیچی نمیگه! مشکل از چیه؟ کسی نمیدونه؟ 

به این دلیله که قالب شما استاندارد نیست .. در قالب شما موقعیت message تعریف نشده که یا باید طراح اضافه کنه یا خودتون در یک جای مناسب در فایل index قالب کد زیر رو قرار بدید تا پیامهای سیستمی جوملا نمایش داده بشه:

<jdoc:include type="message" />

به این دلیله که قالب شما استاندارد نیست .. در قالب شما موقعیت message تعریف نشده که یا باید طراح اضافه کنه یا خودتون در یک جای مناسب در فایل index قالب کد زیر رو قرار بدید تا پیامهای سیستمی جوملا نمایش داده بشه:

<jdoc:include type="message" />

خب الان نشون میده، همش میگه نام کاربری مناسب نیست، چیز دیگری بذارید! یا میگه نمیتوان تابع ایمیل را فراخوانی کرد، فرآیند ثبت نام با خطا مواجه گشت: یک خطا در هنگام ارسال ایمیل ثبت نام رخ داده است

مشکل چیه؟!

ویرایش شده در توسط mahii

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری