majidchamran

مدیریت پلاگین: JUMultiThumb

12 پست در این موضوع

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

سلام

دو عبارت فوق فقط در صورتی عمل میکند که من این پلاگین رو برای تمام عکس ها فعال کنم !

اگه پلاگین رو برای همه ی عکس های سایت فعال کنم. عکس هایی که در ستون سمت چپ برای تبلیغات گذاشتم .مثل عکسی که معمولا میذارن میگن جای تبلیغ شما . پلاگین به این عکس ها هم اعمال میشه . در صورتی که من فقط میخوام این پلاگین برای پست هایی که میذارم فعال باشه .

با تشکر

پلاگین فوق نیز نصب کردم اما اعمال نمی شه ! باید تنظیمات رو تغییر داد؟ ممکن است با پلاگین دیگری تداخل داشته باشه؟ اگه تداخل داره چطوری ایراد کار رو بدونم که از کدوم پلاگینه ؟

باتشکر

در همون پلاگین jmultithumb شما گزینه ای دارید که تعریف میکنید تغییر اندازه در چه حالتی باشه .. مثلا blog و list و ... و اینکه تصویر چندم در یک متن ریسایز بشه ..

سلام .

من چند تا پلاگین هم سایز کردن تصاویر رو نصب کردم اما تا حالا به نتیجه نرسیدم.

هیچ کدوم از پلاگین ها بر روی سایت اعمال نمیشه !:13::13::13:

توجه کنید که پلاگین فعاله ، سایز دلخواه رو میدم .

احتمالا پلاگین های شما با هم تداخل کردند .. همین پلاگین مثلا اگر widgetkit نصب کرده باشید به مشکل میخوره

بنابراین پلاگین های اضافه رو حذف کن و مجدد تست کن

سلام . با تشکر

دقیقا همینطوره چون پلاگین widgetkit رو نصب کردم.

حالا اگه بخوام پلاگین widgetkit نصب باشه راهی هست که این مشکل هم برطرف بشه ؟

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری