drsmsco

مشکل در عنوان نام صفحات سایت؟؟؟

6 پست در این موضوع

دوستان عنوان صفحات سایت من بعضی هاشون به نام خود مقاله هست که من مد نظرم همینه ولی بعضی هاشون نام خود سایت هست و نام مقاله رو نشون نمیده دلیلش چی میتونه باشه؟

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket
درود

بدون شک این مشکل از طریق پارامتر های قابل تنظیم در منو ها برطرف می شود

از قسمت منو درسته نام صفحه ولی وقتی که از داخل صفحه مطالب بهش لینک میدم درست نیست مثلا این دوتا لینک زیر برای یک مطلب هست ببینید؟

1-

بانک آرایشگاه های زنانه و مردانه

2-

پرتال مشاغل ایران

بعضی از صفحات که حتی منویی بهش اختصاص ندادم هم اسم صفحاتشون درسته ولی بعضی هاشون نیست مثلا لینک زیر هیچ منویی بهش لینک نشده

بانک اطلاعات فروشگاه های اسباب بازی

ویرایش شده در توسط drsmsco

سلام دوست عزیر ، برای تنظیم عنوان صفحات بایستی این مراحل طی بشه "این راهیه که من بلدم شاید راههای دیگه هم باشه":

-وارد مدیریت منو ها شده

- منوی مورد نظر را انتخاب میکنیم تا تنظیماتش باز شود

- در ستون سمت چپ ، آیتم چهارم را انتخاب میکنیم (منظور گزینه: انتخابهای نمایش صفحه)

- در باکس عنوان صفحه مرورگر نامی که دوست داریم را تایپ میکنیم

- تنظیمات را ذخیره میکنیم .... والسلام

[attach=config]3486[

/attach]

ویرایش شده در توسط gholami_sam

سلام دوست عزیر ، برای تنظیم عنوان صفحات بایستی این مراحل طی بشه "این راهیه که من بلدم شاید راههای دیگه هم باشه":

-وارد مدیریت منو ها شده

- منوی مورد نظر را انتخاب میکنیم تا تنظیماتش باز شود

- در ستون سمت چپ ، آیتم چهارم را انتخاب میکنیم (منظور گزینه: انتخابهای نمایش صفحه)

- در باکس عنوان صفحه مرورگر نامی که دوست داریم را تایپ میکنیم

- تنظیمات را ذخیره میکنیم .... والسلام

دوست عزیز عنوان صفحه در لینک منو مشکلی نداره و اسم صفحه رو نشون میده ولی وقتی از درون یکی از صفحات مقاله ها به همون صفحه لینک میدی مشکل داره و نام رو نشون نمیده!!!! ولی بعضی هاشونم نشون میده که اصلا منویی هم بهش لینک نشده !!!! من که هرچقد تنظیمات صفحه و منو و مجموعه رو چک کردم نشد که نشد!!!!!

سلام. شرمنده من همین قدر بلدم. اینجا باید اساتید یاری برسونن.... بقولی ... هم اکنون نیازمند کمک جوملایی تون هستیم!:yoho:

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری