Mr.AMiR

درخواست چند کامپوننت

6 پست در این موضوع

سلام دوستان

بنده یه پروژه در حال ساخت دارم که براش به چند تا کامپوننت نیاز دارم

این پروژه مربوط میشه به یه آموزشگاه که میخواد محصولات آموزشیشو بفروشه و من یه کامپوننت فروشگاه ساز یا خرید آنلاین میخوام که مربوط باشه به پست هایی که براش انتخاب میکنیم

یعنی مثل این کامپوننت های فروشگاه ساز که کلا قالب مختص خودشونو دارن و تو صفحه اول محصول معرفی کردن و ... نمیخوام باشه فقط توی پست های یه مجموعه خاص گزینه ی خرید این محصول رو داشته باشم

شما چه کامپوننتی پیشنهاد میکنید؟؟ فقط خواهش پیشنهادی که میدید به همراه آموزش باشه چون منم تازه کارم :nasihat:

بعد اینکه یه افزونه هم میخوام که کاربران Vip رو کنترل کنه مثلا میخوام یه سری از آموزش ها برای کاربر های Vip باشه و فقط اونایی که اشتراک دادن بتونن استفاده کنن

و

افزونه ی آخر میخوام برای هر شخص یه صفحه اختصاصی داشته باشم یعنی از طرف آموزشگاه برای دانشجو هاش صفحه ساخته بشه و مدرک یا ... ی مربوط به هر دانشجو توی اون صفحه درج بشه طوری که اگه کسی اومد سرچ کرد بتونه صفحه ی یه دانشجو رو ببینه

ممنون میشم که راهنمایی کنید چجوری اینا رو اوکی کنم

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket
فقط توی پست های یه مجموعه خاص گزینه ی خرید این محصول رو داشته باشم

میتونی از افزونه های پرداخت p30joomal استفاده کنی که همراهش پلاگین درج محصول در مطلب داره و همین کاری که میخای انجام میده ... البته تجاری هست !

بعد اینکه یه افزونه هم میخوام که کاربران Vip رو کنترل کنه مثلا میخوام یه سری از آموزش ها برای کاربر های Vip باشه و فقط اونایی که اشتراک دادن بتونن استفاده کنن

از افزونه rsmembership استفاده کن و اشتراک بساز .. اموزش ویدئویش هم هست جستجو کنی پیدا میشه

افزونه ی آخر میخوام برای هر شخص یه صفحه اختصاصی داشته باشم یعنی از طرف آموزشگاه برای دانشجو هاش صفحه ساخته بشه و مدرک یا ... ی مربوط به هر دانشجو توی اون صفحه درج بشه طوری که اگه کسی اومد سرچ کرد بتونه صفحه ی یه دانشجو رو ببینه

افزونه CB میتونی استفاده کنی

میتونی از افزونه های پرداخت p30joomal استفاده کنی که همراهش پلاگین درج محصول در مطلب داره و همین کاری که میخای انجام میده ... البته تجاری هست !

از افزونه rsmembership استفاده کن و اشتراک بساز .. اموزش ویدئویش هم هست جستجو کنی پیدا میشه

افزونه CB میتونی استفاده کنی

تشکر فراوان استاد

از کجا میتونم این افزونه رو بخرم؟! افزونه پرداخت رو میگم سایت p30joomla برای من باز نمیشه!!

از چه افزونه های دیگه ای میشه استفاده کرد؟

بعد اینکه میشه یه توضیحی در مورد افزونه CB بدید

رایگانه؟؟ رایگانش کار راه انداز هست و این که کلا روش کارش چجوریه؟

بعد اینکه میشه یه توضیحی در مورد افزونه CB بدید

رایگانه؟؟ رایگانش کار راه انداز هست و این که کلا روش کارش چجوریه؟

این آموزش های CB خیلی کمکتون میکنه

Tutorials

اینم ویدیو های تصویری آموزشی

سلام

دوست عزیز سایت p30joomla الان باز میشه فقط از همین سایت تهیه فرمایید کارشون عالیه، خود افزونه هم به رایگان از همون جا دانلود فرمایید.

دوستان افزونه ی cb رو از کجا میتونم پیدا کنم یا اگه خریدنی هست چجوری میتونم بخرمش؟!!

دمو یا توصیحات نداره؟ من هر چی سرچ کردم پیدا نکردم یه دمو از این محصول!

افزونه برای پرداخت آنلاین نسخه ی رایگان کسی سراغ نداره؟ که محصول رو توی یه پست معرفی کنیم و ...؟

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری