gholami_sam

چندین مشکل کمک نیاز دارم این چیه: ����}[��F������f�L�6L�x)K%UՄG��

7 پست در این موضوع

سلام به همه دوستان و دست اندرکاران زحمت کش وب سایت بویژه جناب مهندس طالبی عزیز ، چند مشکل داشتم که امیدوارم با کمک دوستان حل بشه. در حال طراحی مجدد وب سایتم هستم (قالبش رو با برنامه آرتیستر درست کردم) اکثر مشکلات زیر رو قبلا نداشتم (شاید چون روی هاست کار میکردم) اطلاعات وفایلها و برنامه ها همه همانهای قبل هستند که استفاده میکردم بغیر از دو مازول جدید وضعیت اب و هوا و ماژول اوات شرعی..

ورژن جوملای من 2.5.11 هستش مشکلات اینها هستن:

1- ماژول هایی که با دارای جی کوئری هستند رو در داخل محتوا با Load position فراخوانی کردم اما نشون داده نمیشه (منوها که با جی کوئری هست مشکلی نداره).

2- با پلاگین Allvideo فیلم های خودم رو در محتوا فراخوانی کردم که اون هم نمایش داده نمیشه (روی وب قدیمی همین ماژول با فایلها از طریق Load Position براحتی نمایش داده میشد)

3

3- هنگام کار وقتی از صفحه ای به صفحه دیگر گذر میکنم اینها ظاهر میشه اونم یک صفحه کامل ��}[��F������hM+Z���vt(P@

4- من روی لوکال دارم کار میکنم ، خواستم بدونم آیا فعال گذاشتن Mod rewrite و تغییر htacces و گزینه های بهینه سازی آدرس و فعال کردن گزینه GZip روی لوکال مشکل سازه (من کل وب رو در همین حالت روی لوکال طراحی کردم؟

5- چطور میشه فایل فلش درج کرد. در قسمت مدیر رسانه امکان پخش فلش رو ایجاد کردم اما میسر نیست.

6- نظر سنجی ها داخل لوکال درست نمایش داده نمیشه این طبیعیه ؟ (کلی کد پی اچ پی بالاش نمایش داده میشه).

و سوال آخر اینکه اگر بخواهیم یک عکس را به مطلبی در محتوا ها لینک کنیم بصورتی که وقتی بازدید کننده روی عکس کلیک کرد ، اطلاعات مربوطه باز شود. چکار باید کرد؟ (من قبلا آدرس منوی اون صفحه رو کپی میکردم و روی عکس در قسمت هایپر لینک اون آدرس رو قرار میدادم . مشکل اینجا بود وقتی وارد اون صفحه میشد در قسمت " شما اینجا هستید آدرس دوبله نمایش داده میشد و Index.php هم نمایش داده میشد با اینکه من لینک ها را بهینه کرده بودم)

از بابت پاسخ شما عزیزان و صبر و شکیبایی شما در پاسخ به سوالات پیش پا افتاده افراد مبتدی چون من ، سپاسگذار خواهم بود:128fs318181:

ویرایش شده در توسط gholami_sam

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket
از wamp استفاده میکنید یا xampp و کدام نسخه؟ و اینکه تازه نصب کردید یا خیلی وقته؟

نسخه جوملا مورد استفاده؟

با سلام. جناب آقای طالبی عزیز از وقتی که در مطالعه مشکل بنده گذاشتید ممنونم.

من تازه ویندوز ریختم و برای اینکه برای طراحی وب مشکلی بر نخورم برنامه های خیلی کمی نصب کردم. من از ورژن 1.8.0 برنامه Xampp و نسخه 2.5.11 جوملا استفاده میکنم.

سلام. جناب طالبی عزیزgift با جایگزینی ورژن قدیم برنامه Xampp بیشتر مشکلاتم حل شد! تصورم این بود ورژن بالاتر سازگاری بیشتری داشته باشد که اینطور نبود.

در مورد مشکل عدم نمایش ماژولهایی که با جی کوئری ساخته شده بودند و درج عکس ها، آدرس دهی فایلها رو تغییر دادم بدین شکل که از اول آدرس /.. رو حذف کردم و همه چی درست شد. آیا اگر روی هاست آپلود کنم بازم درست خواهد بود یا بایستی از نو ../ رو به اول آدرس ها اضافه کنم??

من همیشه هنگام نصب جوملا ابتدا گزینه های بهینه سازی لینک و Mod rewrite را فعال میکنم و سپس با CMD فایل thaccess را Rename میکنم. اصولا آیا انجام این تنظیمات قبل از آپلود بروی لوکال کار درستیه؟

xampp 1.7.3 نصب کن

ویا از wamp استفاده کن ببین مشکل رفع میشه یا خیر

mod_rewrite رو لوکال فعال نکنید بعد از انتقال تو هاست فعالش کنید و توی هاست htaccess رو اصلاح کنید

ادرس ها هم نیاز به / اضافه نداره در ابتدا تو هاست همه چیز درست میشه

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری