azadeh_1510

علامت جدید بودن خبر در ماژول خبری آیدا نیوز 2

7 پست در این موضوع

دوستان خوب سلام

خسته نباشید

من برای نمایش اخبار از ماژول خبری آیدا نیوز 2 استفاده کردم که خیلی هم خوب هست.منتها الان چیزی که گفته شده این هست که برای اخبار جدید

مثلا تا 4 روز از یک تصویر کوچک یا چیزی شبیه آن استفاده کنم که نمایانگر جدید بودن خبر باشد.

ممکنه راهنماییم کنین؟

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

ببخشید دوستان آیاتوی تنظیمات همین ماژول جایی برای نمایش تصویری که بیانگر جدید بودن خبر باشه وجود داره؟

چرا هیچ کسی جواب نمیده حتی از مدیران انجمن....

آیا باید حتما عنوانش تورو خدا کمک کنین و اینها باشه؟

سلام دوست عزیز

دلیل جواب ندادن بی تفاوتی مدیران و دوستان دیگه نیست بلکه ممکنه کسی با این افزونه کار نکرده باشه که بدونه آیا چنین تنظیمی داره یا نه. اونجوری که من یادمه ماژولی که شما استفاده میکردید فارسی هم بود. با این شرایط سخت نیست توی مدیریتش بگردید اگه داشته باشه پیدا میکنید. البته ممکن هم هست نداشته باشه.

بهر حال صبور باشید دوستانی که از این افزونه دارن استفاده میکنند بالاخره میرسند

یوسف گم گشته باز آید به کنعان غم نخور (نه غم بخور نه حرص بخورید)

ارسال شده در (ویرایش شده)

با سلام مجدد

من توی تنظیماتش گشتم و چیزی برای این منظور پیدا نکردم.

ممکنه از دوستان کسی زحمت نوشتن این برنامه رو بکشه و در قبال زحمتشون هزینشو پرداخت کنم؟

یا کلا میخوام از خیر این ماژول بگذرم و بدنبال ماژولی باشم که این قابلیت رو داشته باشه که بتونه علامت جدید بودن خبر رو در کنار اخبار جدید نشون بده کسی چنین ماژولی رو میشناسه؟

ویرایش شده در توسط azadeh_1510

واسه وردپرس (که مدیریت محتوای خوبی واسه سایتهای خبری هست) زیاد افزونه های اینجوری هست

واسه جوملا هم کار خاصی نداره اگه تمام امکانات دیگه آیدا رو میپسندید سعی کنید ازش نگذرید و این امکان رو هم بهش اضافه کنید

اما بازم امیدوارم دوستان دیگه اگه میشناسن معرفی کنند که دیگه زحمتی هم نداشته باشه واستون

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری