kft

عوض شدن صفحه مدیریت جوملا

14 پست در این موضوع

اساتید لطفا کمک کنند.سایتم وارد صفحه مدیریت نمیشه و هی رفرش میشه.تمامه مطالب در این مورد تو انجمن هم خوندم و انجام دادم.از جوملای 2.5.8 استفاده میکنم.یکی کمک کنه

با تشکر

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

با سلام و خوش آمد به جوملا فروم

پلاگین خاصی رو حذف کردید؟ یا تغییر خاص دیگه ای؟

بله.خیلی از پلاگینهایی رو که دیدم استفاده نمی کنم غیر فعال کردم.دیگه نمیدونم چکار کنم.لطقا کمک کنید

احتمالا از پلاگینهای مهم جوملا رو غیر فعال کردید اگه یادتون هست کدوم پلاگینها هستند به جدول extensions در دیتابیستون برید و از اونجا فعالشون کنید

در ضمن یه کاری هم بکنید به فایل کانفیگتون برید و از اونجا گزارش خطا رو حداکثر بذارید ببینید موقع ورود چه خطایی میده

الان توی جدول extension هستم.چند تا فیلد هست.client id enabled access و protected.اینها رو به چه صورتی باید تعریف کنم تا پلاگین فعال بشه؟

برای فعال شدن مقدار فیلد enabled باید برابر یک باشه اگر صفر باشه یعنی غیر فعال هستش...

آقا صابر تعداد پلاگینها خیلی زیاده.نمیدونم کدوم یکیشونو فعال کنم!! راه حل دومیتون که "به فایل کانفیگتون برید و از اونجا گزارش خطا رو حداکثر بذارید ببینید موقع ورود چه خطایی میده" بود رو باید کجا این کارو انجام بدم؟

توی روت سایتتون به فایل کانفیگ برید و عبارت error_reporting رو مقدارش رو برابر با maximum قرار بدید...

آقا صابر دمت آتیش.پیداش کردم و مشکلم حل شد.اما قبل از این کارا id یوزر ادمیتم و عوض کردم.الان میگه شما دسترسی به قسمت سرپرستی را ندارید.توی قسمت یوزر یه id دارم و در قسمت user_usergroup_mapدو قسمت یکی user idو group id.اینها رو به چه صورتی باید بذارم؟؟الان که سایتم رو نگاه میکنم قیافش به هم ریخته.بکگراندش نیست.مطالب سر جاشونه اما بکگراند وجود نداره!!!اینو چکار کنم؟؟

ای خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

الان ارور "ناتوان در اتصال به سرور ldap" میده.دارم دیوونه میشم

شما یک یوزر ادمین جدید میساختید آی دی قبلی رو تغییر ندید برگردونید به خودش بعد یک یوزر ادمین جدید بسازید چک کنید

آقا صابر 100000000 بارم دکمه تشکر رو بزنم کمه.درست شد آخر با راهنماییهای شما.الان دیگه میتونم وارد مدیریت بشم.فقط سایتم بکگراندش نیست!!!

خدا رو شکر که حل شد....این مشکلتون هم یه مشکل دیگه هست در یک تاپیک دیگه مطرح کنید آدرس سایتتونم قرار بدید تا بررسی بشه....

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری