aboalfazl

یک سایت با دو دامنه

6 پست در این موضوع

سلام

یک سایت دارم که دارای دو دامنه است حالا می خواهم بر روی یکی از دامنه ها فقط یک صفحه بذارم زمانیکه صفحه مورد نظر را آپلود می کنم صفحه مورد نظر نمایش داده نمی شود و دوباره به همون سایت اصلی ارجاع داده می شوم برای رفع این مشکل چه کاری باید انجام دهم؟

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

دامنه دوم add on کردید؟ یعنی هاست جدا داره؟

دقیق تر توضیح بدید چکار کردید چه فایلی آپلود کردید php یا html و فایل شما اصلا کارش چیه؟!

دامنه دوم add on کردید؟ یعنی هاست جدا داره؟

دقیق تر توضیح بدید چکار کردید چه فایلی آپلود کردید php یا html و فایل شما اصلا کارش چیه؟!

دامنه دوم در قسمت addon هست.

فایلی به نام index.php

فقط یک عکسه و زیرش چند تا نوشته ساده

این فایل index.php شما چی هست داخلش اگر لینک بدید بهتر میتونیم راهنمایی کنیم

معمولا برای ایجاد صفحات intro یک صفحه استاتیک index.html طراحی میکنند و داخلش لینک ارجاع میزارن که خیلی پیچیده نیست

ارسال شده در (ویرایش شده)

این فایل index.php شما چی هست داخلش اگر لینک بدید بهتر میتونیم راهنمایی کنیم

معمولا برای ایجاد صفحات intro یک صفحه استاتیک index.html طراحی میکنند و داخلش لینک ارجاع میزارن که خیلی پیچیده نیست

الان روی این دامنه جوملا نصبه

این فایل هم بصورت html نوشته شده تنها من پسوند را عوض کردم و بصورت index.php اون را آپلود کردم

ویرایش شده در توسط aboalfazl

ببینید شما باید این کار رو انجام بدید

ابتدا یک ادان دامین بسازید برای سایت اصلیتون که با جوملا است و محتویات جوملا رو داخل اون ادان دامین بریزید (پوشه مربوط به فایل های این ادان دامین در public_html هست که اوتوماتیک با ساخت ادان دامین این پوشه درست میشه)

بعد

محتویات مربوط به صفحه اینترو رو داخل خود public_html بریزید و بهش لینک بدید

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری