ارسال شده در خرداد 92 پویان جان ببین اگه استقبال خوب بود برای اصفهان هم وسط های تابستون یک برنامه ردیف کنیم آره مجید جان،قصدم اینه سفر بعدیم به اصفهان باشه و اگه بشه تا قبل از تیر بتونم بیام خ خوب میشه البته معلوم نیست چی پیش بیاد .چون تیر و مرداد کلا در دسترس نیستم به دلایلی که بعدا می*گم Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در خرداد 92 باسلام خدمت تمامی دوستان عزیز درحال برنامه ریزی با آقای افضلی هستیم که ءان شاء اله بعد از استقبال از ایشون بتونیم برنامه تفریحی برای دوستانی که تمایل داشته باشند،داشته باشیم(روز یکشنبه) بزودی برنامه ریزی دقیق اعلام خواهد شد...:4d564ad6: Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در خرداد 92 (ویرایش شده) برنامه تفریحات و گردهم آیی های عمومی جناب افضلی: یکشنبه مورخ 92/03/05 ساعت 8 صبح استقبال از ترمینال کاراندیش شیراز یکشنبه مورخ 92/03/05 ساعت 17 سعدیه شیراز (درب ورودی) یکشنبه مورخ 92/03/05 ساعت 18 باغ دلگشا (درب ورودی) یکشنبه مورخ 92/03/05 ساعت 20 حافظیه شیراز(درب ورودی) یکشنبه مورخ 92/03/05 ساعت 21 پارک آزادی(شهر) (ورودی اصلی{کانکس انتظامی}) دوشنبه مورخ 92/03/06 ساعت 10 صبح موزه پارس (درب ورودی) دوشنبه مورخ 92/03/06ساعت 11 صبح ارگ کریم خان زند(درب ورودی) دوشنبه مورخ 92/03/06 ساعت 12 شاهچراغ(ع) دوشنبه مورخ 92/03/06 ساعت 18:30 باغ ارم(درب ورودی) دوشنبه مورخ 92/03/06 ساعت 20 دروازه قرآن سایر برنامه ها نیز متعاقبا اعلام می گردد. تلفن هماهنگی:09357943686 جعفری ویرایش شده در خرداد 92 توسط sarj Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در خرداد 92 ما که شیرازی هستیم. چند نفر شیرازی داریم اینجا ؟ Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در خرداد 92 علیرضا جان مرسی که زحمت این هماهنگی ها رو دوش تو دوست عزیز است. لطف کردید برنامه ها رو زدید اما یقینن تعداد زیادی از دوستان نمیتونن و وقتشو ندارند همهشو بیان واسه همین بنظر من جلسه اصلی که همون جلسه عمومی گردهمایی هست و روز دوشنبه ارم هست رو به عنوان گردهمایی عمومی اعلام کنید که دوستان سعی کنن این رو حتما بیان چون با این همه برنامه همه سردر گم میمونن که کدومش رو بیان به عنوان جلسه اصلی و احتمالا پرسش و پاسخ. بخصوص که با همون یک جلسه هم در ابتدای تاپیک بعضی از دوستان میگفتن نمیتونیم. منسجم و مشخص کنیم تا به امید حق دوستان زیادی بیان و با هم آشنا بشیم و مهندس افضلی رو هم خسته کنیم:yeah: راستی چی میدن؟ شیرینی و شام یا نون پنیر و سبزی؟ اگه چیزی در کاره تا ما همون اول صف وایسیم:a2d3: سوال اول که شوخی بود اما سوال دوم جالب تره. همه قرارا جلوی در ورودیه منظورتون قبل از در ورودیه یا بعدش. نکتش اینه که جای نون و پنیره میخواین مفتی ببرین تو؟؟؟:hehe: Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در خرداد 92 درود برنامه اصلی همون روز دوشنبه غروب هست سایر برنامه ها برای این هست که اونایی که واسشون فراهم نیست اون ساعت بیان که همدیگه رو ببینیم ساعات دیگه بتونن بیان Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در خرداد 92 (ویرایش شده) علیرضا جان مرسی که زحمت این هماهنگی ها رو دوش تو دوست عزیز است.لطف کردید برنامه ها رو زدید اما یقینن تعداد زیادی از دوستان نمیتونن و وقتشو ندارند همهشو بیان واسه همین بنظر من جلسه اصلی که همون جلسه عمومی گردهمایی هست و روز دوشنبه ارم هست رو به عنوان گردهمایی عمومی اعلام کنید که دوستان سعی کنن این رو حتما بیان چون با این همه برنامه همه سردر گم میمونن که کدومش رو بیان به عنوان جلسه اصلی و احتمالا پرسش و پاسخ. بخصوص که با همون یک جلسه هم در ابتدای تاپیک بعضی از دوستان میگفتن نمیتونیم. منسجم و مشخص کنیم تا به امید حق دوستان زیادی بیان و با هم آشنا بشیم و مهندس افضلی رو هم خسته کنیم:yeah: راستی چی میدن؟ شیرینی و شام یا نون پنیر و سبزی؟ اگه چیزی در کاره تا ما همون اول صف وایسیم:a2d3: سوال اول که شوخی بود اما سوال دوم جالب تره. همه قرارا جلوی در ورودیه منظورتون قبل از در ورودیه یا بعدش. نکتش اینه که جای نون و پنیره میخواین مفتی ببرین تو؟؟؟:hehe: سلام خواهش میکنم.بله دوست عزیز حق باشماست به همین منظور جلسه اصلی رو بزرگتر و بصورت highlight نوشتم تا دوستان برای جلسه پرسش و پاسخ تشریف بیارند البته سایر برنامه ها برنامه گردشگری هست که بصورت کاملا دوستانه برگزار خواهد شد... ماه رجبه روزه بگیرید ثواب داره....:yeah::yeah: تمامی دیدارهای در مکان ها (پس از ورودی برگزار می گردد):didi: نگران خستگی آقای افضلی هم نباشید؛کردها به این سادگی خسته نمیشن...[sibil] ویرایش شده در خرداد 92 توسط sarj Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در خرداد 92 آره مجید جان،قصدم اینه سفر بعدیم به اصفهان باشه و اگه بشه تا قبل از تیر بتونم بیام خ خوب میشه البته معلوم نیست چی پیش بیاد .چون تیر و مرداد کلا در دسترس نیستم به دلایلی که بعدا می*گم استاد اصفهان هم تشریف بیاورید البته یه جوری باشه که ما کارمند ها بتونیم از برنامه ها استفاده کنیم Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در خرداد 92 پیشنهاد خوبیست اگر چه من سعادت حضور نخواهم داشت Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در خرداد 92 با سلام خدمت دوستان ومتخصصان عزیز با عرض شرمندگی چون اطلاعات من در حدی نیست که بتوانم وارد بحث شوم لذا از همه شما عزیزان پوزش خواسته و عدم حضور مرا مبنی بر عدم اطلاعات بگذارید. با تشکر Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در خرداد 92 با سلام خدمت دوستان ومتخصصان عزیزبا عرض شرمندگی چون اطلاعات من در حدی نیست که بتوانم وارد بحث شوم لذا از همه شما عزیزان پوزش خواسته و عدم حضور مرا مبنی بر عدم اطلاعات بگذارید. با تشکر باسلام دوست عزیز همونطور که قبلا عرض کردم این جلسه کاملا ی جلسه دوستانه هست و نیازی به اطلاعات خاصی نیست؛ضمنا این جلسه برای همه مفید خواهد بود چون دوستان زیادی رو در شهر خودمون توی حوزه فعالیت جوملا خواهیم شناخت و از توانایی های اونها میتونیم استفاده کنیم پیشنهاد بنده به شما این هست حضور پیدا کنید و به این جمع صمیمی بپیوندید حتما لذت خواهید برد...:128fs318181: منتظر حضور شما هستیم...:128fs318181::128fs318181: Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در خرداد 92 پیشنهاد خوبیست اگر چه من سعادت حضور نخواهم داشت چرا؟:bala:نکنه شما هم مثل سایر دوستان ...:didi: Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در خرداد 92 باسلام دوستان عزیز متاسفانه سرویس ساعت 20 که قرار بود اقای افضلی باهاش تشریف بیارند مشکل داشته و حرکت ایشون از تهران به ساعت 21 موکول شده و ظاهرا حدود 13 تا 14 ساعت در راه خواهند بود لذا زمان حضور ایشون در پایانه کار اندیش حدود ساعت 10 تا 11 صبح خواهد بود. منتظر اطلاعیه بعدی بنده باشید...:ds6a5d: Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در خرداد 92 خدایی هرکی دیگه گفت من مبتدیم و اطلاعاتم کمه نمیام پا میشیم میام در خونشون. بابا بخدا امتحان در کار نیست اصلا پرسش و پاسخ هم نمیزاریم، خوبه؟ هدف آشنایی و برنامه های بعدیه بهر حال شک نکنید حضورتون ضرری نداره و یقینن میتونه مفید هم باشه در راستای پیشرفتهای بعدی خودتون و سایتهاتون شیراز و آب رکنی و این باد خوش نسیم پ چرا اینقد مردمش بی حالن (شعر بی قافیه بوداااا:128fs318181:) Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در خرداد 92 خدایی هرکی دیگه گفت من مبتدیم و اطلاعاتم کمه نمیام پا میشیم میام در خونشون. بابا بخدا امتحان در کار نیست اصلا پرسش و پاسخ هم نمیزاریم، خوبه؟هدف آشنایی و برنامه های بعدیه بهر حال شک نکنید حضورتون ضرری نداره و یقینن میتونه مفید هم باشه در راستای پیشرفتهای بعدی خودتون و سایتهاتون شیراز و آب رکنی و این باد خوش نسیم پ چرا اینقد مردمش بی حالن (شعر بی قافیه بوداااا:128fs318181:) میخواستم بدونم این بی احترامی شما به شیرازی ها چه معنی داره:fight1: Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در خرداد 92 استاد نرسیدن؟؟ چرا هیشکی خبری نمیده از این قرار و جزئیات علمیش؟؟ استاد رو دیدن کلا اونایی که دورن رو فراموش کردن ها:nasihat: Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در خرداد 92 چی؟ بی احترامی؟ ............:jan: Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در خرداد 92 درود الان که دارم این پست رو مینویسم بلوار چمران محدوده محمودیه هستم و با موبایل اومدم نت امروز صبح رسیدم .واقعا شیراز خ قشنگ و زیبا هست و مردم بسیار خونگرمی داره امروز طبق برنامه ای که در صفحه سوم درج شده ،با بچه هایی که اومده بوذت رفتیم سعدیه،باغ دلگشا،حافظیه،پارک ازادی. فردا هم برنامه طبق صفحه سوم انجام میشه و قرار عمومی باغ ارم هست توصیه میکنم بچه های شیراز فردا رو از دست ندن چون اگه تعداد مناسب باشه یه سری مباحث مفید و خوب گفته میشه و پاسخگوی سولات بقیه هستم من برم یه بلال بزنم توی چمران فعلا. Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در خرداد 92 درودالان که دارم این پست رو مینویسم بلوار چمران محدوده محمودیه هستم و با موبایل اومدم نت امروز صبح رسیدم .واقعا شیراز خ قشنگ و زیبا هست و مردم بسیار خونگرمی داره امروز طبق برنامه ای که در صفحه سوم درج شده ،با بچه هایی که اومده بوذت رفتیم سعدیه،باغ دلگشا،حافظیه،پارک ازادی. فردا هم برنامه طبق صفحه سوم انجام میشه و قرار عمومی باغ ارم هست توصیه میکنم بچه های شیراز فردا رو از دست ندن چون اگه تعداد مناسب باشه یه سری مباحث مفید و خوب گفته میشه و پاسخگوی سولات بقیه هستم من برم یه بلال بزنم توی چمران فعلا. سلام استاد به سلامت برگردی... و امیدوارم بهتون خوش بگذره فقط ی سوال شما اونجا تا الان هنوز بحث علمی نداشتین؟:auau: منو بگو الکی حرص خوردم که کاش میشد تو بحث علمی بزرگان سایت بودم و گوش میدادم و فیض میبردم. منتظر اخبار دقیق تری از قرارگاه هستیم. درضمن... هیچی خواستم ی چیزی بگم پشیمون شدم.یعنی ترسیدم بگم خخخ به هر حال موفق باشید و ما همچنان منتظر هستیم بحث علمی صورت بگیره و ما هم بهره ببریم.در پناه الله Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در خرداد 92 درود بحث و تبادل نظر در قرار امروز هست Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در خرداد 92 سلام پس منتظر متن بحث و تبادل نظرتون هستیم Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در خرداد 92 اینم از اولین عکس ها:didi:gift Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در خرداد 92 عکس های بیشتری از همه حظار بگزارید Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در خرداد 92 عکس های بیشتری از همه حظار بگزارید باسلام دوست عزیز بدلیل اینکه خانومها و چندتا از دوستان راضی نبودند عکسشون توی سایت بیاد متاسفانه ...:13::13: Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در خرداد 92 آخ حیف که من نبودم ، اگر سه شنبه برنامه ای داشتین خبر بدین بیام. Share this post Link to post Share on other sites