behnamhosein

اسکریپت ایستگاه

11 پست در این موضوع

ارسال شده در (ویرایش شده)

بسته نصبی ایستگاه رو از اقسمت مدیریت نصب و حذف نصب کردم و روی کامپوننت کلیک کردم تا امکاناتشو ببینم ولی در کمال تعجب دیدم که این پیغام رو نمایش می دهد.

تصویر پیوستی[ATTACH=CONFIG]3688[/ATTACH]

راهنمایی بفرمائید

ویرایش شده در توسط behnamhosein

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

مشکل حل شد.ولی سایت را در آدرس لوکال هاست خودم نمی بینم.نمایش سایت از کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟

من فقط پنل مدیریت سایت رو دارم.

راهنمایی بفرمائید؟؟؟؟؟؟؟

مشکل حل شد.ولی سایت را در آدرس لوکال هاست خودم نمی بینم.نمایش سایت از کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟

من فقط پنل مدیریت سایت رو دارم.

راهنمایی بفرمائید؟؟؟؟؟؟؟

براری ورود به سایت از انتهای پنل مدیریت administrator رو بردارید میشه آدرس سایت....

از همون داخل مدیریت هم اون بالا سمت چپ گزینه نمایش سایت رو بزنید سایت رو براتون باز میکنه....

نازنین

من خود سيستم تبليغاتي پي سي جوملا رو می خوام ببینم.از قسمت چپ گزینه نمایش سایت رو گه می زنم.سایت جوملا میاد بالا و خبری از سیستم تبلیغاتی نیستش.

آیا برای کامپوننت مورد نظر باید منو درست کنم؟

راهنمایی بفرمائید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بله 100% منو باید درست کنید شمن اینکه اگه می خواهید صفحه اصلی باشد باید اون منو را هم پیش فرض کنید

قربونت برم.منو رو از منوی اصلی می سازم.ولی نمی دونم چه جوری ایستگاه رو توش بذرام.

تصویری که می بینی مال جوم سوشیال هستش.[ATTACH=CONFIG]3720[/ATTACH]

حالا چی کار کنم و از کجا باید منویی مثل جوم سوشیال براش بسازم.

ابتدا منویی با نام ایستگاه درست کردم.بعد در قسمت مدیریت منو : گزینه های منو گزینه جدید رو که می زنم باید یکی از آیتم های منو رو انتخاب کنم.

[ATTACH=CONFIG]3721[/ATTACH]

ولی این که نشد همه سیستم تبلیغاتی ایستگاه ..............

لطفا راهنمایی بفرمائید؟؟؟؟؟

شما از بین گزینه های سیستم آگهی گزینه لیست مجموعه ها رو انتخاب کنید

من لیست مجموعه ها رو انتخاب کردم.و منو ایستگاه رو ستاره دار کردم.ولی بازم از سیستم ایستگاه خبری نیس.مشکل چیه؟

من لیست مجموعه ها رو انتخاب کردم.و منو ایستگاه رو ستاره دار کردم.ولی بازم از سیستم ایستگاه خبری نیس.مشکل چیه؟
لطف میکنید جواب بدید منم همین مشکل دارم

آگهی ایجاد کردید؟ دمو از سایتتونم قرار بدید چک کنیم

دوستان سعی کنید سوالات مربوط به این کامپوننت رو در تاپیک خودش مطرح کنید تاپیک اختصاصی حل مشکلات داره

*تاپیک مرجع* رفع اشکالات و سوالات پیرامون کامپوونت تبلیغاتی ایستگاه! P30 Advertise

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری