sokoti

ساخت انجمن و شبکه اجتماعی

11 پست در این موضوع

سلام

برا ساخت انجمن و شبکه اجتماعی با جوملا همین مراحلی که گفتین کافیه؟و فقط باید نرم افزار خاص رو نصب کنیم روی همون صفحه که داریم؟یا اینکه نه کلا باید تغییرات خاصی بدیم؟

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

منظور همون مراحل اولیه ساخت که جوملا رو نصب میکنیم وی سایت داریم مث وبلاگ و باید حالا مطالب رو توش بذاریم.

ببخشی من انگاری نمیتونم زیاد خوب توضیح بدم

لطفا وقتی تاپیک جدید ایجاد می کنید کامل توضیح بدید ار راستای تاپیک قبلیتون نباشه که بر فرض اونجا شما توضیح دادید الان هم ادامه توضیحات میدید:a54d65a:

تا اونجا که من متوجه شدم شما یه انجمن میخواد طراحی کنید با جوملا

که این انجمن با کیوننا امکان پذیر لینک زیر مراجعه کنید:

انجمن ساز حرفه ای کیوننا _ kunena نسخه فارسی به همراه آموزش کامل

ضمنا این کامپوننت تو همون جوملا که نصب کردید میتونید نصب کنید کار کنید

برای ساخت شبکه اجتماعی با جوملا هم متونید از لینک زیر یاد بگیرید و نصب کنید :

جوم سوشیال فارسی آخرین نسخه همراه با آموزش اختصاصی انجمن جوملای ایران

برای اینکه با جوملا شبکه اجتماعی درست کنید باید کامپوننتش رو روی جوملا نصب کنید میتونید از جومسوشیال استقاده کنید از سایت p30joomla.com میتونید دانلود کنید...

برای انجمن ساز هم از کیوننا میتونید استفاده کنید داخل انجمن ست میتونید جستجو کنید....

پاسخ همزمان شد با سامان عزیز که توضیحات لازم رو دادن فقط برای جومسوشیال به سایت p30joomla برید دانلود کنید...

لطفا وقتی تاپیک جدید ایجاد می کنید کامل توضیح بدید ار راستای تاپیک قبلیتون نباشه که بر فرض اونجا شما توضیح دادید الان هم ادامه توضیحات میدید:a54d65a:

تا اونجا که من متوجه شدم شما یه انجمن میخواد طراحی کنید با جوملا

که این انجمن با کیوننا امکان پذیر لینک زیر مراجعه کنید:

انجمن ساز حرفه ای کیوننا _ kunena نسخه فارسی به همراه آموزش کامل

ضمنا این کامپوننت تو همون جوملا که نصب کردید میتونید نصب کنید کار کنید

برای ساخت شبکه اجتماعی با جوملا هم متونید از لینک زیر یاد بگیرید و نصب کنید :

جوم سوشیال فارسی آخرین نسخه همراه با آموزش اختصاصی انجمن جوملای ایران

ممنون از توضیح.ولی خب چرا دعوام میکنی؟؟:heey:

برای اینکه با جوملا شبکه اجتماعی درست کنید باید کامپوننتش رو روی جوملا نصب کنید میتونید از جومسوشیال استقاده کنید از سایت p30joomla.com میتونید دانلود کنید...

برای انجمن ساز هم از کیوننا میتونید استفاده کنید داخل انجمن ست میتونید جستجو کنید....

پاسخ همزمان شد با سامان عزیز که توضیحات لازم رو دادن فقط برای جومسوشیال به سایت p30joomla برید دانلود کنید...

بازم ممنون و ممنون از اینکه تحملم میکنین و سوالات بچه گانه ی منو با ملایمت جواب میدین.

من دعوا نکردم عرض کردم خدمتتون کامل توضیح بدید که مثل ازتون دوباره سوال نپرسن که اسپم بشه دوست عزیز:128fs318181:

من دعوا نکردم عرض کردم خدمتتون کامل توضیح بدید که مثل ازتون دوباره سوال نپرسن که اسپم بشه دوست عزیز:128fs318181:

:oom:باشه ولی خب اگه بلد بودم درست میپرسیدم دیگه.بلانسبت شما مرض که ندارم دیگران و خودمو اذیت کنم:heey:

ما همه از اول که یاد نگرفتیم مثل شما بودیم در صورتی که منم الان بلد نیستم خیلی

ولی شما آموزش جوملا 2.5 از ابتدا مطالعه کنید (می دونم که خیلی بهتونم پیشنهاد دادن مدیران لینک دوباره نمیزارم) کلی از سوالات بزرگ که تو ذهنتون هست حل میشه ولی کلی حرفه ای خواهید شد

بعد استاد محترم هستن جواب سوالات شمارو بدن بنده هم اگه چیزی بلد باشم دریغ نمیکنم

امیدوارم از بنده خرده ای نگرفته باشیدgift

داداش این حرف ها چیه ببخشی من عذر میخوام.

ولی شما انتظار داری من خنگ پیرزن بتونم مث شماها باهوش باشم و درست سوال بپرسم؟

بعدشم من اون آموزش رو دوبار کامل خوندم .:dadad4:

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری