gholami_sam

رفع ایراد لیست طویل صفحات باطل شده در کامپوننت ارجاع

5 پست در این موضوع

ارسال شده در (ویرایش شده)

با سلام خدمت اساتید و دوستان گرامی

من طراحی سایت جدیدم رو روی لوکال کامل کردم و بعد بجای سایت قبل که نسبتا کم بازدید هم نبود آپلود کردم. طبیعتاً چون محتواهای جدیدتری ایجاد کردم کمی آدرس های برخی صفحاتم تغییر کرده و وقتی به کامپوننت ارجاع وارد شدم تا لینکهایی که از گوگل به ارور 404 برخورد کرده رو مرتفع کنم لینکهایی رو دیدم که عجیب بودند مثلا برای یک محتوا چندین لینک با اعداد 147 - 148 - 149 ...و یا لینک هایی از ترکیب دو صفحه محتوای مجزا با هم دیدم یا لینک هایی که به کلمه Node ختم میشوند که معمولا در سی ام اس دروپال اینچنین لینک ها دیده میشه . خلاصه کنم با ارجاع دادن بیش از 300 لینک هر روز چند صد لینک 404 جدید در کامپوننت ارجاع میبینم که تمامی نداره ....:13: را حل رفع مشکل چیه.. اینم عرض کنم سایت کاملا سریع و سالم بالا میاد و از افزونه های بسیار اندکی در اون استفاده کردم .. ممنون میشم اگر راه حلی دارید لطف نمائید.

اینم یک نمونه لینک عجیب:

http://www.mywebsi

te.com/103-Ù…ØÂ*صولات/دوربین-های-نقشه-برداری/توتال-استیشن.html

از توجه شما سپساگذارم.

ویرایش شده در توسط gholami_sam

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

ارسال شده در (ویرایش شده)

این کامپوننت ارجاع چیه؟؟؟ لطفا اسم انگلیسی و اصلی ش رو بگید...

سلام. از توجه شما مدیر محترم سپاسگذارم

من یک قالب تجاری خریده بودم و خوب میدونید قالبهای تجاری مانند نصب جوملا نصب میشن اما بعد از مدتی متوجه شدم که قالب دارای مشکلاتیه و خوب هم فارسی نشده و متاسفانه نال شده است... از طرفی چون حدود 250 تا 400 کاربر در روز سایت رو میدید ، عوض کردن یکباره قالب برای مشتریانی که بهش عادت کرده بودن بنظرم جالب نبود و لطمه میزد. برای همینروی لوکال یک جوملا نسخه 2.5.11 نصب کرده و با برنامه آرتیستر "ارجینال" یک قالب شبیه قالب تجاری طراحی کردم و شروع کردم کل سایت رو از نو طراحی کردن و حتی بخش هایی که روی هاستم هنوز تکمیل نبود رو روی لوکال کامل کردم و سپس سایت و دیتا بیس قبل رو دلیت و سایت و دیتا بیس جدید رو آپلود کردم... با اینکه سعی کردم تمامی مجموعه ها و لینک ها را تاحد امکان شبیه به قبل درست کنم با اینحال برخی لینک ها تغییر کرد که از دست من خارجه.. حال فرض بگیرید از گوگل شخصی به صفحه قدیمی سایت قبلم ارجاع داده بشه ، چون لینک عوض شده با ارور 404 برخورد میکنه . پس من به کامپوننت ارجاع موجود در خود هسته جوملا مراجعه و شروع کردم به احیای لینک ها که با لینکهای عجیب باطل شده فراوان و بعضا بی معنی برخود کردم. و این بود که اول از تیم امنیت کمک خواستم و اونجا گفتن مشکل امنیتی نیست بلکه فنیه بنابراین اینجا مزاحم دوستان شدم.

در مورد کامپوننت ارجاع منظور همون کامپوننتی هست که بصورت پیش فرض در جوملا نصب شده تا لینک هایی که قطع شده اند رو دوباره سازی و احیا کنیم منظور لینکهایی که از طریق موتورهای جستجو به وب سایت ما ارجاع داده میشن و و قتی اون صفحه آدرسش تغییر کرده باشه کاربرا با ارور 404 مواجه میشوند. "البته اگر معنی این کامپوننت رو درک کرده باشم"

در زیر عکس این کامپوننت رو میگذارم ملاحظه بفرمائید.

[ATTACH=CONFIG]3741[/ATTACH]

در این عکس هم به تعداد صفحاتی که با ارور فوق مواجه شده است ملاحظه فرمائید.

[ATTACH=CONFIG]3742[/ATTACH]

اینم عرض کنم که وقتی روی لوکال طراحی سایتم رو انجام میدادم از ترس اینکه مبادا htaccess رو فراموش کنم تا تغییر نام بدم ... از همون اول با استفاده از CMD تغییر نام را انجام داده و بدین شکل طراحی را ادامه دادم.

البته خو وبسایت هیچ مشکلی نداره بجز همین بخش ارجاع های بیش از اندازه و اگر به عکس دوم دقت فرمائید متوجه میشوید که برخی لینک ها بی معنی ان... من برای فروش دوربین شکاری و لوازم کمپینگ صفحاتی مجزا با منوهایی مجزا تهیه کردم اما در تصویر آخرین لینک اگر توجه کنید آدرسش ترکیب دو صفحه یا بهتر بگم دو منو با همه..

امیدوارم منظورم رو خوب رسونده باشم. برخی اوقات فکر میکنم بایست دوباره از نو کل صفحات رو طراحی کنم. این ارجاع شده عذاب

از توجه شما ممنونم

ویرایش شده در توسط gholami_sam

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری