alikhani98

پاک کردن فایل های css از قالب

7 پست در این موضوع

باسلام

بنده فایل های css قالبم را در یک فایل قرار دادم و کد مربوط به فراخوانی فایل های قبلی را پاک کردم و جدید را جایگزین کردم ولی وقتی سورس صفحه را میبینم کدهایی که حذف کرم دیگه نیستند ولی بالای ثفحه بازهم لود میشند!

آدرس سایت: فروشگاه اینترنتی جنس تو انواع استیکرهای دیواری اتاق کودک اتاق نوزاد اتاق خواب

این هم کد هدر

defined( '_JEXEC' ) or die( 'Restricted access' );

// BT Template Helper
$bt_helper = JPATH_BASE.DS.'templates'.DS.$this->template.DS.'helpers'.DS.'bt_helper.php';
require_once ($bt_helper);
$bt = new btTemplateHelper();
?>

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" xml:lang="<?php echo $this->language; ?>" lang="<?php echo $this->language; ?>" >
<head>
<!-- HlzPuk4OGTwABENyK92vpV5TK3U -->
<jdoc:include type="head" />
<!-- HlzPuk4OGTwABENyK92vpV5TK3U -->
<!-- DEFAULT CSS-->
<link rel="stylesheet" href="<?php echo $this->baseurl ?>/templates/<?php echo $this->template; ?>/css/style.css" type="text/css" />

</head>

دوستان میشه راهنماییم کنید

باتشکر

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

سلام علیکم. تبریک جهت پیوستن به گروه جوملافروم.

بنده دقیقا متوجه منظور شما از این سوال نشدم!

لطفا بفرمایید چه میخواید بکنید!؟

باسلام

ممنون

نگاه کنید من برای اینکه سرعت سایت را بهینه کنم،فایل های css را که 6 تا بودند را در یک فایل جا دادم و شد یک فایل حالا که سورس سایت را میبینم،میبینم که اون فایل های css قبلی هم لود میشند!

خوب چیکار کنم که آنها لود نشند؟!

خب شما باید آدرس های مربوط به فایل های css را هم ویرایش کنید

ضمن اینکه کش جوملا و مرورگرتون را خالی کنید

خب شما باید آدرس های مربوط به فایل های css را هم ویرایش کنید

ضمن اینکه کش جوملا و مرورگرتون را خالی کنید

دوست عزیز کش مرورگر را خالی کردم و تست کردم

کش جوملا را چطور خالی کنم؟

منظورت از ویرایش آدرس هاشون چیه؟

آخه من تمام اینکارها را در index.php انجام دادم .

با سلام...

خب دوست عزیز مگه نه اینکه شما میخواید سرعت سایتتون بیشتر باشه!؟

خب چرا شما فایلهای سی اس اس رو کم کردید!؟؟

واقعا برام جای سواله کی گفته که هرچقدر فایلهای اصولی و طبقه بندی شده ی سی اس اس برای قالبها کمتر و کمتر باشه به نفع سرعت سایته!؟؟؟

دوست عزیز پیشنهاد میکنم هرگز همچین کاری انجام ندید اصلا!! چونکه نتیجه ش عکسه !! سرعتتون خیلی هم پایینتر میاد!!

شما همه ی فایلهای درست و اصولی طبقه بندی شده ی قالب رو رفتین چپوندین داخل یک فایل!!! خب بسر کدوم اصل !؟ کدوم تجربه!؟

اگه به بحث علمیش کاری نداشته باشیم.شما خیلی راحت میتونید یک قالب حرفه ای که با یک فریم ورک قدرتمند هم طراحی شده نگاه بکنید.میبینید که چند ده فایل سی اس اس داره! برای هرکدوم از بخشها و حتی ماژولهای ویژه ی سایت ؛ سی اس اس جداگانه ای تحت یک فایل تعریف و قرار داده شده!

ایا این قالبها سرعتشون بده!؟

علاوه برسرعت .سئوی سایت شما هم با اون کاری که دارید انجام میدید.به شدت تحت تاثیر قررار میگیره و منفی میشه!!

متاسفانه اکثرا کاربران جوملایی این تعبیر بد رو میکنند از ماجرا ؛ اما تصورشون اشتباهه

موفق باشید و سربلند و پایدار

من از تجربه ام با وردپرس اینکار را انجام دادم!

خوب من مقالات زیادی در مورد سئو خودنم خوب من برای

افزایش سرعت این سایت ماژول ها و افزونه های غیر ضروری را حذف کرم خوب دیگه باید چیکار کنم؟

کش را هم فعال کردم

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری