robimax9

نیاز به کمک برای جایگاه نماد و غیره

8 پست در این موضوع

سلام بچه ها چند تا سوال دارم

1-میخوام کار های نماد سایتم رو انجام بدم اما دقیقا نمیدونم چیکار کنم اگه کسی قبلا انجام داده بگه ممنون میشم.

2-توی صفحه اصلی تبی که محصولات اضافه شده جدید رو نشون میده هیچ چیزی رو نمایش نمیده در حالی که 2 تا محصول رو سایتم اضافه کردم(قبلش درست بود)

3-قسمت جستجوی بالای سایت همونطور که علامت زدم جلوی جستجو کنید نوشته (عکس ، فیلم و ..) که میخوام تغییر بدم به اسمی که خودم میخوام

4-منوی محصولات (قبلا چیز دیگه ای بوده)میخوام بصورت آبشاری محصولات سایتم رو فهرست کنه مثل همون فهرست محصولانی که کنار سایته)

5-دکمه آمار رو چطور میتونم فعال کنم؟(اگر اون نمیشه یه آمار میخوام که بتونم بدونم روزانه چند نفر اومدن بازدید کردند)

6-فونت سایتم میخوام تغییر بدم اگه مقدوره یه توضیحی بدید

ممنون از توجه دوستان

13699349111.jpg

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

مورد 1 را خدمتتون عرض کردم که یه ماژول از نوع html سفارشی ایجاد کنید عکس نماد را داخلش بگذارید و تو اون موقیعت نمایش دهید

2- فکر کنم ماژول آخرین محصولات را غیر فعال کردید یا اینکه محصولی تعریف نشده یا ممجموعه محصول را توی ماژول به درستی ست نکردید

3- فکر کنم باید بروید داخل خود ماژول یا کامپونت اصلاح کنید البته فکر کنم از مجموعه محصولات می خونه - من باران را نصب نکردم ببینم چیه؟-

4- اگه آمار بازدید کنندگان وب سایت را می خواهی که ماژوله متفاوتیه - می تونید از ماژول هایی مثل jvcounter که تو انجمن هست استفاده کنید یا از سرویس هایی مثل وبگذر-

اما اینی که تو این قالب هست آمار بازدید از محصولات - تنوع محصولات فروشگاه و تعداد خرید از فروشگاه را نشون میده

مورد 1 را خدمتتون عرض کردم که یه ماژول از نوع html سفارشی ایجاد کنید عکس نماد را داخلش بگذارید و تو اون موقیعت نمایش دهید

2- فکر کنم ماژول آخرین محصولات را غیر فعال کردید یا اینکه محصولی تعریف نشده یا ممجموعه محصول را توی ماژول به درستی ست نکردید

3- فکر کنم باید بروید داخل خود ماژول یا کامپونت اصلاح کنید البته فکر کنم از مجموعه محصولات می خونه - من باران را نصب نکردم ببینم چیه؟-

4- اگه آمار بازدید کنندگان وب سایت را می خواهی که ماژوله متفاوتیه - می تونید از ماژول هایی مثل jvcounter که تو انجمن هست استفاده کنید یا از سرویس هایی مثل وبگذر-

اما اینی که تو این قالب هست آمار بازدید از محصولات - تنوع محصولات فروشگاه و تعداد خرید از فروشگاه را نشون میده

دوست عزیز ممنون از جوابت

در مورد نماد که فرمودی راستش اینطوری اصلا تایید نمیکنند. منظور من این بود که به روش قانونی باشه تا enamad.ir تایید بکنه اینطور که شما فرمودید حالت fake میشه و اونا قبول نمیکنند

2- در مورد آخرین محصولات راستش من گشتم اما پیدا نکردم اون ماژول رو اگه دوستان کسی کارکرده میدونه کدوم ماژوله داهنمای کنه ممنون میشم

3-این رو هم پیدا نکردم

4-در مورد منوی آبشاری سایتم به نام محصولات راهنمایی کنید ممنون میشم

5- در مورد فونت و سایزش هم همینطور میخوام کوچکترش کنم همینطور فونتشم عوض کنم

آدرس سایتم به فروشگاه فراز کالا خوش آمدید

یه سوال دیگه هم دارم چطور میتونم فایل های index.php رو ویرایش کنم

میخوام کد zopim(برای پشتیبانی آنلاین) رو وارد ایندکس کنم الان حمل فایل رو میدونم اما نمی دونم چطور واردش کنم

یه سوال دیگه هم دارم چطور میتونم فایل های index.php رو ویرایش کنم

میخوام کد zopim(برای پشتیبانی آنلاین) رو وارد ایندکس کنم الان حمل فایل رو میدونم اما نمی دونم چطور واردش کنم

کد zopin رو خودم برات میزارم داداش

کی میدونه چطور قسمت شماره 2 رو دوباره راه بندازم با وجود اینکه محصول دارم و فعال هستند اما نشون نمیده.

13699349111.jpg

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری