Mahdi-PLus

چهار مشکل جدی که فکر کنم به هم مربوط هستن

1 پست در این موضوع

سلام. من چهار تا مشکل دارم که فکر میکنم به همدیگه مربوط باشن.

ابتدا باید بهتون بگم که وقتی من پوشه ای رو که تو اون جوملا نصب هست رو میبینم برای مثال فولدر کش وجود نداره. از یه نفر هم شنیدم که این مربوط به تنظیمات سطح دسترسی هست... حالا نمیدونم. در ضمن جوملا این فولدر رو شناسایی میکنه و وقتی میگی کش رو پاک کن ارور میده.

دوم این که بعد از ورود به سایت به حز صفحه ی اصلی سایت، در تمامی صفحات دیگر منو ها از کار میفته. یعنی اون حالت آبشاری که داره دیگه ازدست میده. سیستم نظر دهی هم برای مثال گزینه های حذف این نظر یا ... اش کار نمیکنه. وقتی کلا نظر ها رو از خود کی ۲ غیر فعال کردم، مشکل حل شد. اما خودتون میدونید که سایت بدون نظر دهی نمیشه که...!

مشکل سوم عدم نمایش سایت هست زمانی که تصویر در صفحه اصلی سایت قرار نداره. یعنی وقتی تو ادامه مطلب عکسی رو پست میکنم نمایش داده نمیشه. آدرس دهی غلط هست یعنی. که این مشکل هم با غیر فعال کردن

Friendly URLs

از تنظیمات

SEO

حل میشه... اما خودتون میدونید باز من نمیتونم این تنظیمات رو غیر فعال کنم.

چهارم اینکه از زمانی که کی ۲ آپدیت شده، چیدمان باز هم در تمامی صفحات سایت به غیر از صفحه اصلی به هم خورده. برای مثال در صفحه زیر:

http://www.p30craft.com/

اگه به اون قسمت که تاریخ انتشار مطلب و ... رو نوشته توجه کنید متوجه میشید که همون قسمت در صفحه زیر

http://www.p30craft.com/tutorials/security/item/42-norton-internet-security2013-cracking-and-download.html

بی نظم هست. در ظمن تو همین صفحه پایین تر که بیاین دکمه پلاس وان اونجا تو جای مناسبی قرار نداره و یه ارور ۴۰۴ هم هست! من میخوام آیتم شیر داشته باشم ولی نه اینطوری! این هم یه مشکل دیگه هست!

ممنون میشم اگه به مشکلات من توجه کنید.

باتشکر از همگی

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری