sajad_salehi

مشکل در تخصیص منو

8 پست در این موضوع

سلام دوستان من یه منو سمت راست و یه منو بالا دارم که هر دو زیرمجموعه منو اصلی هستند. یعنی مثلا با کلیک روی یکی از گزینه های منو بالا، گزینه مربوط به همان منو در منو سمت راست نیز انتخاب میشه. ولی حالا من می خوام علاوه بر این گزینه های منویی در منو سمت راست وجود داشته باشه که به منو بالا مرتبط نباشه. یعنی فقط مربوط به همون منو خاص باشه. مثلا تو این سایت در منو سمت چپش گزینه site map این خاصیت رو داره.

لطفا راهنمایی کنن دوستان و اساتید گرامی. خیلی ممنون

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

برای این کار اول یه گروه منو ایجاد کنید بعد آیتمهای منو رو براش ایجاد کنید سپس یک ماژول منو ایجاد کنید و همین منو رو انتخاب کنید موقعیت نمایش رو هم سمت راست قرار بدید

ارسال شده در (ویرایش شده)

برای این کار اول یه گروه منو ایجاد کنید بعد آیتمهای منو رو براش ایجاد کنید سپس یک ماژول منو ایجاد کنید و همین منو رو انتخاب کنید موقعیت نمایش رو هم سمت راست قرار بدید

منظورتون از گروه منو رو متوجه نشدم. من یه منو ساختم به نام منو اصلی و آیتمهاش رو هم مشخص کردم. داخل قسمت ماژول ها هم 2 تا ماژول منو دارم یکی به نام منو بالا و یکی منو سمت راست و منو اصلی رو به این دو اختصاص دادم. ولی من می خوام علاوه بر این آیتم های مشابه چند تا آیتم مختص منو سمت راست داشته باشم که در منوی بالا موجود نباشه.

البته اگه اشتباه نکنم منظور شما این بوده که مثلا ماژول منو سمت راست از یه منو دیگه(غیر از منو اصلی) فراخونی بشه. ولی با اینکار دیگه منو بالا و سمت راست به هم مرتبط نمیشن. یعنی با انتخاب کردن یک آیتم مشابه در یکی از منوها منوی دیگری دیگه select نمیشه. درست میگم؟

نمی دونم منظورمو تونستم خوب انتقال بدم؟!

ویرایش شده در توسط sajad_salehi

منظور همون قسمت مدیریت منوها هست باید یک منوی جدید بسازید همون منوی اصلی خودش یک منو با چند آیتم منوی خودش هست

شما هم از طریق گزینه مدیریت منوها اول یک منو میسازید بعد آیتمهاش رو ایجاد میکنید سپس ماژولش رو...

ارسال شده در (ویرایش شده)

با اینکار دیگه منو بالا و سمت راست به هم مرتبط نمیشن. یعنی با انتخاب کردن یک آیتم مشابه در یکی از منوها منوی دیگری دیگه select نمیشه.یعنی با کلیک روی یکی از آیتم های منو سمت راست، گزینه مربوط به همان آیتم در منو بالا انتخاب نمیشه. درست میگم؟

ویرایش شده در توسط sajad_salehi

نه دیگه به هم مرتبط نمیشن هر گروه مجزا از گروه دیگه کار میکنه...

ولی تو اون سایت که معرفی کردم همچین امکانی هست. یعنی تا اونجایی که آیتم ها مشترک اند به هم مرتبط اند و امکان استفاده از آیتم غیرمشترک هم داره. راه دیگه ای نیست؟ یعنی اون سایت از چی استفاده کرده. به نظر نمی آد ماژول خاصی باشه؟؟

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری