m.naderi

مشکل با استایل و صفحه بندی مطالب ویژه

2 پست در این موضوع

ارسال شده در (ویرایش شده)

با سلام به همه اساتید و اعضای انجمن.

من دوتا مشکل دارم :

1 - توی جوملا 1.7.3 که از انجمن دانلود کردم یک قالب طراحی شده با آرتیستیر3 رو نصب کردم ولی مطالبی که ویژه هستند و توی صفحه اصلی نمایش داده میشن از استایلی که من برای مطلب یا همون Articles طراحی کردم پیروی نمیکنه به این معنی که من برای قسمت مطالب ، آیکونهای پرینت و ایمیل و ویرایش و همچنین تاریخ نوشتن مطلب رو گذاشتم و براشون استایل مشخص کردم ولی این استایلها توی مطلب ویژه نشون داده نمیشه.

با قالبهای پیشفرض خود جوملا هم چک کردم ولی توی خلاصه مطلب هیچ کدوم از امکاناتی رو که ذکر کردم نشون نمیده در صورتی که همین امکانات توی ادامه مطلب (صفحه کامل همون مطلب) وجود داره.میخواستم بپرسم چیکار باید کرد تا همون استایل توی خلاصه مطلب در صفحه اصلی هم نشون داده بشه.

2 - با اینکه توی قسمت انتخابها در مدیریت مطالب ویژه ، نمایش مطالب رو روی "نمایش جدیدترینها اول" قرار دادم با این حال مطالب جدید که اضافه میکنم بعد از همه مطالب قدیمی و در صفحه های آخر نشون داده میشن در صورتی که علی القاعده باید مطالب جدید اول از همه قرار بگیرن.

به نظر شما ایراد کار من از کجاست؟

ناگفته نماند که که من روی لوکال دارم کار میکنم.

با تشکر فراوان از راهنمایی های ارزشمند شما

ویرایش شده در توسط m.naderi

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری