ali09366

*مشکلات سایت من از نظر شما ؟؟*

14 پست در این موضوع

سلام

به تازگی قالبی طراحی کرده ام برای یک سایت مذهبی

که پس از طراحی تمام مشکلات آن رو برطرف کردم

اما با توجه به این که هیچ مشکلی از زیر چشمان تیز بین شما نمی تونه پنهان بمونه

خواستم بزرگواری کنید و مشکلاتی که در این قالب میبینید حهت بهبود این سایت مقدس یاد آوری کنید

هرچه میخواهد دل تنگت بگو

آدرس آزمایشی سایت : پایگاه اینترنتی مسجد جامع شهر گرگاب

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

آقا علی سایت جالبیه و تو نگاه اول متوجه نشدم با آرتیستر کار شده. اینم میگم چون یه بار خودم به مشکل خوردم این <!-- Created by Artisteer v4.0.0.58475 --> رو از تو سورس کدت پاک کن بعدا واست دردسر نشه. بالاخره هستن آدمایی که بخوان .... میدونی دیگهgift

آقا علی سایت جالبیه و تو نگاه اول متوجه نشدم با آرتیستر کار شده. اینم میگم چون یه بار خودم به مشکل خوردم این <!-- Created by Artisteer v4.0.0.58475 --> رو از تو سورس کدت پاک کن بعدا واست دردسر نشه. بالاخره هستن آدمایی که بخوان .... میدونی دیگهgift

ممنون که گفتید / اما دوست عزیز با هرچی ساخته شده باشه حد اقل کلی روش زحمت کشیده شده

ولی بازم ممنون که گفتید :25:

برای یه سایت مذهبی خوبه وامکاناتاش در حد قابل قبولیه. ولی بنظر شخصی بنده رنگ آبی با اینکه خوبه و جلف نیس ولی یه کم خسته کننده اس . اگه رنگشو یه کم بازش بکنید بنظرم بهتر باشه. البته یه پیشنهاد بود دوست عزیز

ممنون که گفتید / اما دوست عزیز با هرچی ساخته شده باشه حد اقل کلی روش زحمت کشیده شده

ولی بازم ممنون که گفتید :25:

خواهش می کنم. منظور منم همین بود من و شما اینو میدونیم و به نظر من خیلی مشکلتر از اینه که از یه قالب آماده استفاده کنیم. ولی واسم پیش اومد که یه بنده خدایی که فقط اسم آرتیستر رو شنیده بود فقط واسه اینکه بزنه تو سر مال داشت از این قضیه سوء استفاده می کرد. خلاصه قصد جسارت نداشتم عزیز

برای یه سایت مذهبی خوبه وامکاناتاش در حد قابل قبولیه. ولی بنظر شخصی بنده رنگ آبی با اینکه خوبه و جلف نیس ولی یه کم خسته کننده اس . اگه رنگشو یه کم بازش بکنید بنظرم بهتر باشه. البته یه پیشنهاد بود دوست عزیز

حق با شماست ولی کارفرما خودش خواسته شکل سایت قبلیش که این رنگیه طراحی کنیم آدرس سایت قبلی رو (پ.خ) کردم

سلام . بنظرم سایت خوبی طراحی کردید. خسته نباشید.

1-در بخش ثبت نام اگر به آدرس درج شده در مسیر یاب نگه کنید ، بنظرم جالب نیست. فکر کنم با RSFORM ساخته شده. بهتره آدرسش هم خلاصه بشه و هم فارسی. الان این آدرس میاد:

پایگاه اینترنتی مسجد جامع شهر گرگاب Using Joomla! Using Extensions Components Users Component Registration Form

2- اگر یک آیکون هم درج کنید بهتر میشه . به سایت هویت میده. اونم تو همون برنامه آرتیستر قابل درج شدن داره بصورت زیر:

Export/Option/General/Site Icon (Favicon

3- کم کم باید عکس دکتر رو هم عوض کنی چون شمعش رو به افوله (مزاح کردم):128fs318181:

این نظر من بود . موفق باشی دوست عزیز

سلام

1.قالب Favion نداره.

2.سبک موی آبشاری و رنگ بندی با سایر محتوا همخوانی ندارد.

3.کپی رایت (mizbanfa web Design and seo) سئو با حروف بزرگ قرار بدید. SEO . اگر جمله رو به این شکل تغییر بدید مناسب تر هست :

Site Designer & SEO by Mizbanfa

4.تصاویر استاتیک سمت چپ حضرات به خاطر بزرگ کردنشون بیش از ابعاد اصلی بی کیفیت هستند.

5.فرم ثبت نام باید اصلاح بشه :

پایگاه اینترنتی مسجد جامع شهر گرگاب Using Joomla! Using Extensions Components Users Component Registration

آمار بازدید رو برداری بهتره بنظرم چون یک سایت پر بازدید نیست که بازدیدش به چشم بیاد اینطوری بازدید کم سایت رو بازدید کننده متوجه میشه بنظرم زیاد جالب نیست

اگر هم کارفرما میخواد بهش بگو یه وبگذری بذار براش بره حال کنه[ghelyion]

آمار بازدید رو برداری بهتره بنظرم چون یک سایت پر بازدید نیست که بازدیدش به چشم بیاد اینطوری بازدید کم سایت رو بازدید کننده متوجه میشه بنظرم زیاد جالب نیست

اگر هم کارفرما میخواد بهش بگو یه وبگذری بذار براش بره حال کنه[ghelyion]

کار فرما تاکید دارند که ماژول آمار روی سایت باشد وگرنه حق با شماست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری